Închide meniul

Pep Guardiola, noi detalii despre starea lui Erling Haaland. Când va reveni pe teren superstarul de la Manchester City

Alex Ioniță Publicat: 25 ianuarie 2024, 21:00

Reclamă
Pep Guardiola, noi detalii despre starea lui Erling Haaland. Când va reveni pe teren superstarul de la Manchester City

Pep Guardiola a oferit noi detalii despre starea lui Erling Haaland

Erling Haaland / Profimedia

Pep Guardiola a oferit noi detalii despre starea lui Erling Haaland. Tehnicianul celor de la Manchester City a vorbit despre situația vedetei din atacul echipei sare, care s-a accidentat la începutul lunii decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland a ratat astfel o serie de meciuri importante pentru Manchester City, dar tehnicianul formației engleze le-a dat acum o veste bună fanilor și a menționat că acesta va reveni curând pe teren.

Pep Guardiola, noi detalii despre starea lui Erling Haaland. Mesajul antrenorului de la Manchester City

Tehnicianul celor de la Manhcester City a dezvăluit faptul că Erling Haaland nu va juca în partida de vineri, cu echipa lui Radu Drăgușin, Tottenham.

Tototuși, Pep Guardiola a menționat că acesta va reveni curând și că staff-ul medical al clubului așteaptă ca acesta să fie într-o formă perfectă, din punct de vedere fizic.

„Este aproape de revenire. Nu este apt pentru partida de vineri, dar este aproape să revină. Nu este într-o condiție perfectă, iar din cauza acestui lucru vom mai aștepta puțin”, a spus Pep Guardiola, citat de mundodeportivo.com.

Reclamă

În cadrul acestui sezon de Premier League, Erling Haaland a adunat 15 meciuri pentru Manhcester City, în care a reușit să marcheze de 14 ori și să ofere 4 pase decisive. În momentul de față este cotat la suma de 180 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Pep Guardiola a fost desemnat antrenorul anului, la gala FIFA The Best

Pep Guardiola a fost desemnat antrenorul anului, la gala FIFA The Best. Tehnicianul de la Manchester City i-a învins pe ceilalți antrenori nominalizați.

În cadrul sezonului trecut, echipa antrenată de Pep Guardiola a reușit să câștige titlul în Premier League, dar și Cupa Mondială a Cluburilor. Totuși, cel mai important dintre acestea a fost trofeul UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru acest trofeu u mai fost nominalizaţi italienii Simone Inzaghi (Inter Milano) şi Luciano Spalletti (Napoli/Italia), notează news.ro.

La eveniment a fost prezent şi tatăl lui Guardiola, în vârstă de 92 de ani.

Ceremonia de la Londra a fost prezentată de Reshmin Chowdhury, vedetă a televiziunii britanice, şi de Thierry Henry, fost mare fotbalist francez.

Tot un jucător de la Manchester City a câștigat și premiul de portarul anului. Este vorba despre brazilianul Ederson.

La această categorie au mai fost nominalizaţi Yassine Bounou – Sevilla/Al Hilal/Maroc şi Thibaut Courtois – Real Madrid/Belgia

Ederson este câştigătoir al titlului în Anglia şi câştigător al Ligii Campionilor cu Manchester City.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă azi, LIVE în AntenaPLAY 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și