Închide meniul

„Peste 24.000 de euro!” Are un salariu uluitor la Dinamo, dar a jucat doar 5 meciuri în acest sezon! Numele care e plătit regește

Alex Ioniță Publicat: 25 mai 2024, 13:42

Reclamă
„Peste 24.000 de euro! Are un salariu uluitor la Dinamo, dar a jucat doar 5 meciuri în acest sezon! Numele care e plătit regește

Are un salariu uluitor la Dinamo, dar a jucat doar 5 meciuri în acest sezon!

Jucătorii de la Dinamo / Hepta

Are un salariu uluitor la Dinamo, dar a jucat doar 5 meciuri în acest sezon! Este vorba despre Edgar Ie, jucător care nu a fost utilizat des de Zeljko Kopic, în finalul actualului sezon competițional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După finalul play-out-ului, Dinamo a ajuns pe loc de baraj. Pentru a rămâne în Liga 1, „câinii” au nevoie de o victorie, în dubla manșă cu Csikszereda. În meciul tur, echipa alb-roșie s-a impus cu 2-0.

Are un salariu uluitor la Dinamo, dar a jucat doar 5 meciuri în acest sezon!

După primul meci de baraj, Ionel Dănciulescu a dezvăluit că Edgar Ie are un salariu colosal la Dinamo, de peste 24.000 de euro lunar!

Suma este cu adevărat uriașă pentru fotbalul românesc, mai ales dat fiind faptul că Dinamo a avut emoții cu privire la salvarea de la retrogradare până în ultima etapă.

„În iarnă s-au făcut investiții extraordinar de mari. Dă-mi voie să spun, pentru că eu cunosc lucrul acesta…Edgar Ie este un jucător care are peste 24.000 de euro la Dinamo, iar asta o spun din sursă sigură: 18.000 îi are pe contract și restul din Red&White.

Reclamă
Reclamă 4

Sunt și alți jucători plătiți cu sume importante. Sunt și alții cu 12-15.000 + bonusuri de performanță, era un buget de play-off, sunt niște bani, n-ar fi trebuit să avem emoțiile pe care le-am avut pe acest final de sezon”, a spus Ionel Dănciulescu, potrivit Radio Dinamo1948.

În acest sezon, Edgar Ie a jucat pentru DInamo în 3 meciuri din sezonul regulat și în o singură partidă din play-out. Ajuns la 30 de ani, jucătorul trecut și pe la Barcelona este cotat acum la 1,3 milioane de euro, de site-ul de specialitate Transfermarkt.

Cristi Borcea i-a răspuns lui Eugen Voicu după ce acesta a spus că milionarul nu e genul de investitor pe care îl vrea la Dinamo!

Cristi Borcea i-a răspuns lui Eugen Voicu! Acţionarul „câinilor” a transmis că „Leonidas” nu e genul de investitor pe care îl caută la Dinamo, iar acum a venit replica lui Borcea.

Reclamă

Borcea l-a ironizat pe Eugen Voicu. El i-a dat dreptate lui Voicu, spunând că el nu se bătea la retrogradare. „Leonidas” a transmis că se bătea la titlu atunci când era la Dinamo.

„Omul a spus adevărul (n.r.: că nu e genul de investitor pe care îl caută la Dinamo). Nu e genul meu. Aş fi spus-o şi eu. Eu mă băteam pentru Liga Campionilor, el se bate pentru retrogradare. Ce să fac cu Voicu?

Ca să te baţi să iei campionatul îţi trebuie un buget de 20 de milioane de euro”, a spus Cristi Borcea la fanatik.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și