Închide meniul

„Peste 24.000 de euro!” Are un salariu uluitor la Dinamo, dar a jucat doar 5 meciuri în acest sezon! Numele care e plătit regește

Alex Ioniță Publicat: 25 mai 2024, 13:42

Reclamă
„Peste 24.000 de euro! Are un salariu uluitor la Dinamo, dar a jucat doar 5 meciuri în acest sezon! Numele care e plătit regește

Are un salariu uluitor la Dinamo, dar a jucat doar 5 meciuri în acest sezon!

Jucătorii de la Dinamo / Hepta

Are un salariu uluitor la Dinamo, dar a jucat doar 5 meciuri în acest sezon! Este vorba despre Edgar Ie, jucător care nu a fost utilizat des de Zeljko Kopic, în finalul actualului sezon competițional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După finalul play-out-ului, Dinamo a ajuns pe loc de baraj. Pentru a rămâne în Liga 1, „câinii” au nevoie de o victorie, în dubla manșă cu Csikszereda. În meciul tur, echipa alb-roșie s-a impus cu 2-0.

Are un salariu uluitor la Dinamo, dar a jucat doar 5 meciuri în acest sezon!

După primul meci de baraj, Ionel Dănciulescu a dezvăluit că Edgar Ie are un salariu colosal la Dinamo, de peste 24.000 de euro lunar!

Suma este cu adevărat uriașă pentru fotbalul românesc, mai ales dat fiind faptul că Dinamo a avut emoții cu privire la salvarea de la retrogradare până în ultima etapă.

„În iarnă s-au făcut investiții extraordinar de mari. Dă-mi voie să spun, pentru că eu cunosc lucrul acesta…Edgar Ie este un jucător care are peste 24.000 de euro la Dinamo, iar asta o spun din sursă sigură: 18.000 îi are pe contract și restul din Red&White.

Reclamă
Reclamă 4

Sunt și alți jucători plătiți cu sume importante. Sunt și alții cu 12-15.000 + bonusuri de performanță, era un buget de play-off, sunt niște bani, n-ar fi trebuit să avem emoțiile pe care le-am avut pe acest final de sezon”, a spus Ionel Dănciulescu, potrivit Radio Dinamo1948.

În acest sezon, Edgar Ie a jucat pentru DInamo în 3 meciuri din sezonul regulat și în o singură partidă din play-out. Ajuns la 30 de ani, jucătorul trecut și pe la Barcelona este cotat acum la 1,3 milioane de euro, de site-ul de specialitate Transfermarkt.

Cristi Borcea i-a răspuns lui Eugen Voicu după ce acesta a spus că milionarul nu e genul de investitor pe care îl vrea la Dinamo!

Cristi Borcea i-a răspuns lui Eugen Voicu! Acţionarul „câinilor” a transmis că „Leonidas” nu e genul de investitor pe care îl caută la Dinamo, iar acum a venit replica lui Borcea.

Reclamă

Borcea l-a ironizat pe Eugen Voicu. El i-a dat dreptate lui Voicu, spunând că el nu se bătea la retrogradare. „Leonidas” a transmis că se bătea la titlu atunci când era la Dinamo.

„Omul a spus adevărul (n.r.: că nu e genul de investitor pe care îl caută la Dinamo). Nu e genul meu. Aş fi spus-o şi eu. Eu mă băteam pentru Liga Campionilor, el se bate pentru retrogradare. Ce să fac cu Voicu?

Ca să te baţi să iei campionatul îţi trebuie un buget de 20 de milioane de euro”, a spus Cristi Borcea la fanatik.ro.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54 16 iun.

Serbia – Anglia 0-1. Bellingham, debut excelent la EURO 2024! Selecționata lui Southgate a început asaltul pentru marele trofeu

23:50 16 iun.

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

23:37 16 iun.

Programul românilor de luni, de la Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad! Competiţia e live în AntenaPLAY

23:31 16 iun.

Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Marius Ştefănescu şi Daniel Popa, sub comanda lui Elias Charalambous

23:02 16 iun.

„Nici el nu crede!” Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024

22:54 16 iun.

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024! Cifre fabuloase ale starului de la Real Madrid

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și