Închide meniul

Petre Marin a analizat şansele la titlu ale lui FCSB! Ce sfat i-a dat lui Darius Olaru în perioada de mercato

Alex Masgras Publicat: 28 decembrie 2023, 13:19

Reclamă
Petre Marin a analizat şansele la titlu ale lui FCSB! Ce sfat i-a dat lui Darius Olaru în perioada de mercato

Petre Marin a analizat şansele la titlu ale lui FCSB

Petre Marin, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Petre Marin a analizat şansele la titlu ale lui FCSB! Fostul jucător al roş-albaştrilor este de părere că formaţia lui Elias Charalambous pleacă cu prima şansă în lupta pentru titlul din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 21 de etape disputate din acest sezon, FCSB se află pe primul loc, cu 44 de puncte, la opt puncte în faţa celor de la CFR Cluj.

Petre Marin a analizat şansele la titlu ale lui FCSB!

Petre Marin consideră că FCSB este echipa cu prima şansă la titlu în acest moment, dar nu se grăbeşte să dea un pronostic, fiind convins că se pot întâmpla multe până la finalul sezonului, mai ales în această perioadă de mercato:

„La cum arată clasamentul şi la ce a arătat în ultima perioadă, putem spune că pleacă cu prima şansă, dar mai sunt foarte multe etape. Vom vedea ce va fi la sfârşitul sezonului regulat, şi după aceea vedem ce se va întâmpla în play-off.

Fiecare echipă caută să îmbunătăţească acolo unde are nevoie. Vom vedea ce transferuri vor fi benefice pentru echipele lor. La sfârşitul campionatului vom vedea cine a făcut cele mai bune transferuri prin câştigarea campionatului”, a declarat Petre Marin.

Reclamă

Petre Marin a fost întrebat şi despre posibilitatea ca Darius Olaru să plece de la FCSB în această iarnă. Fostul fundaş consideră că orice transfer al unui jucător român într-un campionat puternic este benefic pentru echipa naţională şi crede că mijlocaşul celor de la FCSB ar trebui să facă acest pas:

„Orice jucător român care face pasul către un campionat puternic este benefic pentru fotbalul românesc şi pentru echipa naţională. Vom vedea ce se va întâmpla. Jucătorii care evoluează afară şi cei care vor fi în campionatul naţional să fie în formă cât mai bună şi, de ce nu, în momentul în care Edi va face lotul pentru Campionatul European, cei mai în formă jucători să fie acolo ca să facem o figură frumoasă.

Eu am emoţii ca suporter al echipei naţionale, ca orice român. Ne bucurăm ca echipa naţională să facă o figură frumoasă şi, de ce nu, să ieşim din această grupă”, a mai spus Petre Marin.

Reclamă 4 / 0/3

Presa din Belgia a anunţat o luptă strânsă pentru transferul lui Darius Olaru

Site-ul voetbalnieuws.be a anunţat că Anderlecht şi Gent îl vor pe Darius Olaru, mijlocaşul român fiind o ţintă pentru cele două echipe în perioada de mercato din această iarnă.

Cu toate acestea, preţul pentru Olaru poate reprezenta o problemă pentru Gent, ceea ce o face favorită pe Anderlecht pentru semnătura căpitanului de la FCSB. Gigi Becali, patronul roş-albaştrilor, nu este dispus să îl lase pe Olaru să plece pentru o sumă mai mică de 7 milioane de euro.

„Anderlecht și Gent, la ‘gâtul’ una alteia în următoarele luni. Cele două s-ar putea confrunta și în perioada de transferuri, cu Darius Olaru pe lista de mercato a amândurora.

Prețul solicitat pentru Olaru ar putea fi peste bugetul lui Gent, care are resurse limitate, însă Anderlecht și-ar putea permite să plătească”, au scris cei de la voetbalnieus.be.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și