Închide meniul
Foto

Petrecere de pomină pentru trei jucători de la FCSB. Au băut shot-uri, până la 5 dimineaţa, într-un club de fiţe! Billel Omrani, gest ruşinos în plină stradă

Antena Sport Publicat: 22 noiembrie 2022, 8:41

Trei jucători de la FCSB, petrecere de pomină în Capitală

Petrecere de pomină pentru trei jucători de la FCSB. Au băut shot-uri, până la 5 dimineaţa, într-un club de fiţe. Billel Omrani, gest ruşinos

Jucătorii de la FCSB, petrecere de pomină într-un club de fiţe / Colaj Cancan

  • Billel Omrani, Andrei Vlad şi Joyskim Dawa riscă să fie amendaţi
  • Au petrecut până dimineaţa într-un club de fiţe

Petrecere de pomină pentru trei jucători de la FCSB. Au făcut „noapte albă” într-un club de fiţe din capitală. Billel Omrani, Andrei Vlad şi Joyskim Dawa au petrecut până la 5 dimineaţa şi riscă să fie amendaţi de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Însoţiţi de prietene, cei trei fotbalişti s-au distrat, în weekend, într-un club din nordul Capitalei. Nu s-au ferit să se întreacă în shot-uri, anunţă cancan.ro. Chiar dacă trebuiau să dea „stingerea” devreme, aceştia au stat până dimineaţă.

Trei jucători de la FCSB au petrecut până la 5 dimineaţa într-un club de fiţe. Imagini cu Billel Omrani, Andrei Vlad şi Joyskim Dawa

La plecarea din club, atacantul francez de la FCSB nu a mai rezistat şi a făcut un gest ruşinos. Şi-a făcut nevoile în plină stradă. Omrani a fost surprins de paparazzi şi poate fi băgat în şedinţă de conducerea clubului.

Reclamă

Omrani a ţinut-o din petreceri în petreceri. Tot el s-a dezlănţuit şi la nunta lui Denis Haruţ. S-a aflat în prim-plan și a dat dedicații.

Şi atunci, Billel l-a avut alături pe Joyskim Dawa, fundaşul care a fost criticat în dese rânduri pentru gafele pe care le-a făcut în apărare. Omrani chiar a dat și dedicații pentru colegii săi de la FCSB, apoi cunoscutul manelist Luis Gabriel a dat tonul la „Steaua e numai una”, cântecul devenit celebru în urmă cu mai bine de 15 ani.

Reclamă

Gigi Becali: „Îi dau eu 100 de pahare lui Omrani”

În momentul în care a ajuns la FCSB, pe un site din Cluj-Napoca a apărut un clip cu atacantul francez beat într-un taxi. Gigi Becali s-a amuzat când a aflat de existenţa imaginilor şi a avut o reacţie uluitoare.

Bravo, domnilor de la Cluj. Nici nu realizați ce bine mi-ați făcut cu acele imagini publicate acum cu Omrani. Eu chiar vă mulțumesc. Si vă spun și de ce. Eu i-am pus clauză de reziliere lui Omrani. Iar acum sunt sigur că în acesti trei ani de zile el nu va pleca de la mine fără să vreau eu.

Nimeni nu o să îi mai achite din străinătate clauza după ce o să îl vadă cu băutură prin TAXI. Așa că eu sunt sigur că 3 ani o să rămână la mine fără să îl pierd dacă mi se achită automat clauza lui de reziliere. Iar lui Omrani, dacă îmi face treabă îi mai dau eu 100 de pahare și îi pun la dispozitie și o limuzină să se plimbe prin tot Bucureștiul.

Reclamă 4 / 0/3

Apariția asta cu imaginile după patru ani e doar o regie ieftina a la Cluj. Însă, vă repet. Cei de la Cluj chiar mi-au făcut un bine”, a spus Gigi Becali.

Fost campion cu CFR Cluj, Billel Omrani a jucat în 6 meciuri de campionat pentru FCSB şi nu a înscris niciun gol. A oferit numai o pasă decisivă. 1.3 milioane de euro este cota francezului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu