Închide meniul

„Petrescu e de şcoală veche!” Marko Dugandzic ştie care sunt diferenţele dintre Dan Petrescu şi Adrian Mutu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 februarie 2023, 12:14

„Petrescu e de şcoală veche! Marko Dugandzic ştie care sunt diferenţele dintre Dan Petrescu şi Adrian Mutu

Mesajul emoţionant de despărţire al lui Marko Dugandzic, după plecarea din România

Marko Dugandzic, în timpul unui meci pentru Rapid / Hepta

Marko Dugandzic a oferit declaraţii despre Adrian Mutu şi Dan Petrescu. Golgheterul Ligii 1 a avut doar cuvinte de laudă pentru cei doi, însă susţine că există o diferenţă majoră între tehnicienii de la Rapid, respectiv CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marko Dugandzic a fost transferat de Rapid la startul sezonului, de la CFR Cluj. Atacantul croat a devenit cel mai bun marcator din Liga 1, sub comanda lui Adi Mutu, reuşind până acum 15 goluri în triocul giuleştenilor.

Marko Dugandzic ştie care sunt diferenţele dintre Dan Petrescu şi Adrian Mutu

Marko Dugandzic a declarat că Dan Petrescu este un antrenor de „şcoală veche”, însă susţine că experienţa „Bursucului” este impresionantă. De cealaltă parte, în privinţa lui Adi Mutu, Dugandzic a declarat că acesta este un tehnician cu metode moderne, de la care a primit încredere încă din prima zi.

Atacantul croat a vorbit şi despre factorii care nu i-au permis să se impună la CFR Cluj. Acesta a declarat că nu a primit şansa de a se exprima, Dan Petrescu fiind cel care decide totul în Gruia.

„E diferența dintre stilul lor de jucători, dintre două filozofii distincte de antrenori, două viziuni . Mutu e un tehnician mai modern, tânăr, ambițios. Mister Petrescu e de școală veche, însă un mare profesionist, cu un CV impresionant și o mulțime de trofee cucerite. Pentru mine, Mutu e însă un antrenor foarte important, care m-a ajutat enorm și mi-a oferit încredere încă din prima zi la Rapid.

Reclamă

(N.r. ai de luat o revanşă împotriva lui Dan Petrescu?) Nu sunt genul. Eu sunt jucător, el manager. Decide totul la CFR, acolo n-am găsit spațiu pentru a mă exprima, nicio problemă. Asta a fost hotărârea și am respectat-o. N-am niciun regret. Am luptat doar pentru mine. N-am uitat însă fotbalul niciodată”, a declarat Marko Dugandzic, pentru playsport.ro.

Cristi Balaj nu regretă plecarea lui Marko Dugandzic la Rapid

Cristi Balaj nu regretă plecarea lui Marko Dugandzic la Rapid, deși croatul este golgheterul Ligii 1.

Președintele celor de la CFR Cluj nu regretă plecarea lui Dungandzic la Rapid. Croatul a fost transferat de clubul bucureștean de la CFR Cluj în vară pentru 400.000 de euro. Atacantul nu dat același randament pentru formația din Gruia, motiv pentru care ardelenii l-au lăsat să plece fără să stea prea mult pe gânduri.

Reclamă 4 / 0/3

„Și noi avem jucători la CFR care dau mai multe goluri decât la alte echipe pe la care au fost. Nu e un regret că a plecat. Nu s-a acomodat aici la CFR Cluj”, a spus Cristi Balaj, pentru digisport.ro.

Marko Dugandzic a vorbit despre rivalitatea cu Andrea Compagno

Marko Dugandzic a vorbit despre rivalitatea cu Andrea Compagno pentru titlul de golgheter în Liga 1. Atacantul croat s-a declarat încântat după meciul Rapid – FC Voluntari 4-1, din etapa a 24-a din Liga 1.

„O seară perfectă. Abordăm fiecare meci la victorie. Am marcat patru goluri, suntem aproape de obiectivele noastre. Este senzațional. Din prima zi m-am simțit de parcă sunt aici de multă vreme. Le mulțumesc suporterilor, sper să continuăm așa.

Poate că golul încasat în ultimul minut a fost puțin neașteptat, este un început bun de an, nu o să ne oprim aici. Vom continua să jucăm bine. Nu mă concentrez pe realizările individuale, pot să marchez mai mult, vreau doar să rămân sănătos și să îmi ajut echipa. Nu pun presiune pe mine din punctul ăsta de vedere, sunt într-o formă bună. Nu am visat și hat-trick-ul ăsta”, a spus Marko Dugandzic, conform digisport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și