Închide meniul

Petrolul, acuzată de blat după golul luat în prelungiri cu Sepsi! Scandal uriaş: „Ruşinea fotbalului românesc. Cum vă permiteţi?”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 martie 2024, 7:53

Petrolul, acuzată de blat după golul luat în prelungiri cu Sepsi! Scandal uriaş: „Ruşinea fotbalului românesc. Cum vă permiteţi?

Petrolul, acuzată de blat după golul luat în prelungiri cu Sepsi

Petrolul - Sepsi 1-2 - Captura Digi Sport

Petrolul a fost acuzată de blat după golul luat în prelungiri cu Sepsi (1-2), reuşită care a stabilit configuraţia finală a play-off-ului. Fără acel gol, U Cluj ar fi terminat între primele şase echipe din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emil Boc este cel care a lansat un atac cum rar a mai apărut în ultimii ani. Primarul Clujului i-a acuzat pe lupii galbeni că nu şi-au apărat corect şansele pe final. Asta chiar dacă egalaseră târziu (Berisha, minutul 87).

În prelungiri, Debeljug a fost cel care a dat golul de play-off pentru covăsneni, care au terminat pe locul al cincilea sezonul regular. U Cluj a rămas pe 7, spre disperarea lui Boc.

Petrolul, acuzată de blat după golul luat în prelungiri cu Sepsi

„Petrolul – rușinea fotbalului românesc! Cum să nu îți aperi corect șansele? Cum să faci un simulacru de apărare la golul doi primit în meciul cu Sepsi? Oricine se uită la această fază poate observa cum invitați și lăsați adversarul să vă dea gol!

Vă rog să vă uitați la jucătorul Țicu de la Petrolul care invită pe Sepsi să atace! Vă rog să va uitați la jucătorul Papp ( in careu) de la Petrolul cum intră cu ambele picioare, ca să fie penalty, și era penalty dacă nu era gol!

Reclamă

Cum va permiteți să distrugeți încrederea în sport, fair-play și corectitudine? Vă bateti joc de un sport atât de minunat și veți rămâne o pată neagră în istoria fotbalului românesc! Resetati corectitudinea în fotbalul românesc pentru ca ne scufundam in promiscuitate!”, a scris pe Facebook Emil Boc.

Laszlo Dioszegi, la capătul puterilor după ce Sepsi s-a calificat în playoff

Laszlo Dioszegi a fost în culmea fericirii şi, totodată, la capătul puterilor după ce Sepsi s-a calificat dramatic în playoff, cu un gol marcat în prelungirile partidei cu Petrolul.

„Sunt bucuros ca un copil, îmi vine să plâng. În minutul 90, când a egalat Petrolul, nu mai credeam. Am simţit o mare tristeţe pentru că jucătorii au luptat ca un taur. Până la urmă, am ajuns acolo unde ne era locul. Ne-am calificat. Dacă vom reuşi să câştigăm 2-3-4 meciuri, o să fiu mulţumit.

Reclamă 4 / 0/3

Noi o să ne luptăm de la egal la egal cu toţi. O să le spun băieţilor că acesta este spiritul lui Sepsi. S-au sacrificat şi au lupta ca un taur. Eu nu am pălărie să o scot în faţa jucătorilor”, a spus Dioszegi după Petrolul – Sepsi 1-2.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:29 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:20 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” Vezi toate știrile
Citește și