Închide meniul

„Îmi vine să plâng!” Laszlo Dioszegi, la capătul puterilor după ce Sepsi s-a calificat în playoff: „Au luptat ca un taur”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 martie 2024, 23:26

Reclamă
„Îmi vine să plâng! Laszlo Dioszegi, la capătul puterilor după ce Sepsi s-a calificat în playoff: „Au luptat ca un taur

Lazslo Dioszegi, la capătul puterilor după ce Sepsi s-a calificat în playoff

Laszlo Dioszegi / Antena Sport

Laszlo Dioszegi a fost în culmea fericirii şi, totodată, la capătul puterilor după ce Sepsi s-a calificat dramatic în playoff, cu un gol marcat în prelungirile partidei cu Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dioszegi i-a lăudat pe jucători, despre care a spus că au luptat ca „un taur„. Sepsi va juca în prima etapă din playoff cu FCSB.

Laszlo Dioszegi, la capătul puterilor după ce Sepsi s-a calificat în playoff

Sunt bucuros ca un copil, îmi vine să plâng. În minutul 90, când a egalat Petrolul, nu mai credeam. Am simţit o mare tristeţe pentru că jucătorii au luptat ca un taur. Până la urmă, am ajuns acolo unde ne era locul. Ne-am calificat. Dacă vom reuşi să câştigăm 2-3-4 meciuri, o să fiu mulţumit. Noi o să ne luptăm de la egal la egal cu toţi. O să le spun băieţilor că acesta este spiritul lui Sepsi. S-au sacrificat şi au lupta ca un taur. Eu nu am pălărie să o scot în faţa jucătorilor”, a spus Dioszegi după Petrolul – Sepsi 1-2.

Farul şi Sepsi, ultimele două echipe care s-au calificat în playoff

La Bucureşti, fanii dinamoviştilor s-au bătut pe străzile de lângă stadion cu ultraşii de la CSA Steaua, galerie înfrăţită cu galeria arădeană. Conflictul a continuat pe stadionul Arcul de Triumf, unde suporterii alb-roşii au aruncat cu petarde şi torţe în sectorul unde se aflau fanii arădeni şi cei stelişti.

O parte din torţe au ajuns şi pe gazon, iar pompierii au încercat să intervină pentru a le stinge. La adăpostul fumului produs de fumigenenele aruncate în teren, câteva zeci de suporteri ai ambelor echipe au pătruns pe gazon şi au început să se bată şi să arunce cu petarde, părăsind terenul după câteva minute. Startul meciului Dinamo – UTA a fost astfel întârziat cu opt minute.

Reclamă

Primul meci în care s-a înscris a fost cel de la Ploieşti, unde Florin Ştefan a deschis scorul în minutul 14, pentru Sepsi, apoi Dinamo a punctat la Bucureşti, cu UTA, în minutul 20, prin Goncalo Gregorio. Acestea au fost singurele meciuri în care s-a marcat până la pauză. Astfel, înainte de startul reprizei secunde Sepsi şi campioana Farul Constanţa erau echipele de pe locurile 5 şi 6 ale Superligii, gata să meargă în play-off.

După pauză, Rivaldinho a înscris pentru Farul, la Botoşani, dar golul a fost anulat pentru că balonul ieşise în afara terenului, acelaşi lucru întâmplându-se şi la Cluj, unde golul lui Muhar a fost anulat pentru un ofsaid.

Petrolul a egalat la Ploieşti, în minutul 87, prin Berisha, la pasa lui Işfan, dar covăsnenii au revenit rapid, preluând din nou conducerea, prin Debeljuh. La Cluj, CFR înscria prin Otele asigurându-şi trei puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și