Închide meniul

„Petrolul are de pierdut!” Reacție categorică după ce Gabi Tamaș a plecat cu scandal de la Ploiești

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 octombrie 2022, 13:14

„Petrolul are de pierdut! Reacție categorică după ce Gabi Tamaș a plecat cu scandal de la Ploiești

Gabi Tamaș

Gabi Tamaş, într-un meci/ SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Daniel Chiriță a avut o reacție categorică după ce Gabi Tamaș a plecat cu scandal de la Petrolul. Fostul jucător al „lupilor” crede că echipa lui Nicolae Constantin va avea de suferit după pierderea veteranului de 38 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiriţă a fost lângă Tamaş în momentul în care s-a lăsat cu scandal. „Se transformă la băutură„, a recunoscut fostul jucător al Petrolului. Daniel Chiriţă a fost şi coechipier cu Nae Constantin, la Rapid.

„Petrolul are de pierdut!” Reacție categorică după ce Gabi Tamaș a plecat cu scandal de la Ploiești

„Sincer, Gabi Tamaș e spre sfârșit de carieră. Puțin, așa, și el are de pierdut, pentru că-și face o imagine mai proastă, dar 100% Petrolul are de pierdut, pentru că pierde un jucător foarte, foarte important„, a spus Daniel Chiriță, conform sport.ro.

Nae Constantin a recunoscut că l-a înregistrat pe Gabi Tamaş şi a oferit detalii despre scandalul de la Petrolul. Antrenorul „lupilor galbeni” a anunţat ce s-a întâmplat şi motivul pentru care a fost reziliat contractul fundaşului de 38 de ani.

Nae Constantin a dezvăluit că a fost sunat de Tamaş după eşecul cu FCSB şi i-a fost reproşată tactica abordată şi declaraţiile oferite la flash-interviu. Jucătorul chiar i-a înjurat pe fani.

Reclamă

Nae Constantin a vorbit despre scandalul monstru cu Gabi Tamaş

„Gabi Tamaş e un jucător bun pentru noi, dar care în momentul ăsta considerăm că nu poate să ne mai ajute… nu fotbalistic, dar la nivelul vestiarului. După meciul cu FCSB, undeva seara la 10 am primit un telefon de la Gabi. Eu cu el nu am vorbit, deşi el obişnuia să mai sune seara. Era undeva cu vreo 7 colegi. Discuţia s-a dus în mai multe direcţii.

Mi-a reproşat că le arăt numai lucruri negative. L-am văzut că e un pic agitat, i-am spus să ne liniştim, că îi dau o zi liberă. Mi-a spus că îşi ia câte zile libere îşi doreşte. Am trecut şi peste asta, apoi alte reproşuri, iar mai spre final aţi auzit cu toţii cuvintele adresate suporterilor. Au mai fost „salutaţi” şi preşedintele şi Claudiu Tudor.

A doua zi ne-am întâlnit la stadion… printre altele a spus că vrea să rezilieze. Am hotărât să îl anunţăm pe preşedinte că acceptăm rezilierea contractului, că suntem de acord ca şi staff. Reproşurile pe care mi le-a adus aş fi vrut să fie între 4 ochi. Am înţeles că erau mai mulţi jucători la masă.

Reclamă 4 / 0/3

Înregistrarea care a apărut a fost făcută de pe telefonul meu, nu a fost nimic premeditat. Am o aplicaţie, pentru că la un moment dat am fost ameninţat de cineva foarte urât. Am dat această înregistrare către liderii galeriilor, ca să vadă. Ei nu erau de acord cu această plecare. Cum a ajuns în online, nu ştiu. Ce a apărut e o parte, toată înregistrarea are cam 15 minute. Eu mi-o asum! Dacă e o greşeală, o să o plătesc.

Gabi Tamaş nu era ghimpe în vestiar, erau momente în care era pâinea lui Dumnezeu, doar că erau şi momentele celelalte în care balanţa se echilibra sau chiar se ducea în jos”, a spus Nae Constantin la conferinţa de presă.

Ce s-a întâmplat în noaptea în care Gabi Tamaş l-a sunat pe Nae Constantin

„Luni după-amiază cei de la Petrolul au avut antrenament. S-a terminat antrenamentul şi au făcut grătar la ei, acolo, la stadion. După care, mai mulţi jucători de la Petrolul, au fost vreo 10, au venit aici la mine unde am baza sportivă. Am stat aici, au băut şi ei o bere, că era timpul lor liber… cred că au stat până la 11-12, că la 12 au plecat.

Atunci Tamaş, consumând… greşeala lui a fost că probabil a fost provocat. El a sunat două persoane în cadrul clubului. Una dintre persoanele astea l-a înregistrat. Întrebarea pe care mi-o pun: ‘De ce nu dă toată înregistrarea?’. Pentru că la un moment dat a vorbit ok, a vorbit de meci, de caractere, de ce se întâmplă. Ştii că un om, la băutură, vorbeşte foarte mult. Îl cunoaşte toată ţara pe Tamaş cum face la băutură… şi nu numai toată ţara! În toate ţările pe unde a fost a avut probleme.

El când e treaz e un tip de nota 2000! E un băiat de zahăr, care… crede-mă, te ungi cu el pe suflet. El se transformă la băutură, dar după îşi cere scuze. Am vorbit cu el, e supărat, îţi dai seama. Nu îi convine situaţia care a aparut acum: ‘Băi, nu credeam că cineva mă sifonează, mă înregistrează şi mă dă la cine? La suporteri, îţi dai seama… unde te loveşte cel mai rău!”. Cineva a premeditat-o şi a vrut să îl defăimeze în faţa suporterilor, să îl dea afară! Cine l-a înregistrat e o mizerie de om!”, a declarat Daniel Chiriţă pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Reacție categorică după ce Gabi Tamaș a plecat cu scandal de la Ploiești
  • Scandal monstru în jurul fundașului

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și