Închide meniul

Petrolul – CFR 1-2. Deac, gol salvator în minutul 90+4. Adi Mutu, victorie in extremis la Ploieşti!

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 februarie 2024, 18:55 / Actualizat: 3 februarie 2024, 21:40

Petrolul – CFR 1-2. Deac, gol salvator în minutul 90+4. Adi Mutu, victorie in extremis la Ploieşti!

Ciprian Deac, "taxat" de Dumitru Dragomir

Ciprian Deac, în timpul unui meci / Profimedia

Petrolul – CFR Cluj, scor 1-2, în etapa a 24-a din Liga 1. Adrian Mutu a reuşit să câştige in extremis cel de-al doilea său meci pe banca clujenilor. A smuls in extremis o victorie, la Ploieşti, graţie golului din prelungiri marcat de Ciprian Deac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Lupii” au condus la pauză, după golul lui Irobiso. Kader Keita a restabilit egalitatea în startul reprizei secunde, cu o execuţie superbă. În prelungiri, Ciprian Deac l-a salvat pe Adi Mutu. Mijlocaşul de 37 de ani al lui CFR Cluj a marcat şi i-a adus trei puncte grupării din Gruia.

CFR Cluj are 42 de puncte după victoria cu Petrolul. S-a apropiat la 8 puncte de liderul FCSB, care joacă luni cu campioana en-titre Farul.

Petrolul – CFR Cluj 1-2

Min. 90+4: Petrolul – CFR Cluj 1-2. Ciprian Deac a primit o pasă perfectă şi a marcat din trei metri în poarta goală. Paul Papp a gafat incredibil.

Min. 82: O nouă ratare uriaşă pentru Işfan. A intrat în careu şi a şutat, dar nu a izbutit să îl învingă pe Sava.

Reclamă

Min. 78: Işfan a marcat pentru Petrolul, dar a fost ridicat fanionul. Golul nu a fost validat!

Min. 74: Ocazie incredibilă a lui Petrolul. Musi a deviat mingea din 3 metri, dar Sava a avut o reacţie fabuloasă. A deviat în corner.

Min. 52: Petrolul – CFR Cluj 1-1! Kader Keita a înscris un gol de senzaţie! A şutat imparabil din afara careului, cu exteriorul. Mingea a lovit bara înainte să intre în poartă. Primul gol al mijlocaşului din Coasta de Fildeş în tricoul lui CFR.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 23: Petrolul – CFR Cluj 1-0! Irobiso a deschis scorul la primul meci ca titular de la revenirea la Petrolul

Min. 15: Pericol la poarta Petrolului! Tachtsidis a finalizat o acţiune care a plecat de pe partea stângă. Şutul lui a fost prins de portarul Zima

Min. 1: Ocazie uriaşă pentru CFR Cluj! Otele a scăpat singur cu portarul advers în secunda 25, dar execuţia lui a fost extrem de slabă. Nu a reuşit să trimită pe spaţiul porţii Petrolului.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

PETROLUL (4-4-1-1): Zima – Papp, Meijers, Huja, Țicu (cpt.) – Doua, Seto, Jair, Grozav – Musi – Irobiso
Rezerve: Eșanu – David Paraschiv, Garutti, D. Radu, Dumitriu, Diomande, M. Bratu, M. Roman II, Hanca, Ișfan, I. Răducan, Dumitrache
Antrenor: Florin Pîrvu

CFR CLUJ (4-3-3): Sava – Manea, Boben, M. Ilie, Mamic – Muhar, K. Keita, Tachtsidis – Deac (cpt.), Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich, Bălgrădean – Mogoș, Ajeti, R. Filip, Fică, El Kaddouri, Avounou, Serebe, Michael
Antrenor: Adrian Mutu

Reclamă

CFR Cluj ţinteşte victoria pentru a rămâne aproape de liderul FCSB. Roş-albaştrii au un avans de 11 puncte, în fruntea campionatului. Trupa din Gruia are 39 de puncte, după 23 de runde disputate.

De cealaltă parte, Petrolul luptă pentru locurile de play-off. „Lupii” au 31 de puncte, la doar două puncte în spatele celor de la Sepsi, care ocupă locul şase.

În ultima etapă, Petrolul a remizat, scor 0-0, cu Oţelul. În partida tur, CFR Cluj i-a învins la limită pe „lupi”, scor 1-0.

Adi Mutu a reuşit primul transfer la CFR Cluj

Adi Mutu a reuşit primul transfer la CFR Cluj. „Briliantul” i-a cerut un fundaş lui Neluţu Varga, iar patronul ardelenilor a semnat cu Aly Abeid. Fundaşul stânga intrase în ultimele şase luni de contract la UTA şi a putut parafa înţelegerea fără să aibă nevoie de acceptul lui Mircea Rednic.

Fotbalistul din Mauritania este jucător de bază la UTA. În vârstă de 26 de ani, Abeid a evoluat în 18 meciuri din acest sezon şi a avut prestaţii extrem de apreciate. A mai jucat în trecut pentru Levante şi Valenciennes.

Potrivit fanatik.ro, Aly Abeid a semnat deja contractul cu CFR Cluj şi mai există un singur semn de întrebare. Mutu îl vrea încă de acum la echipă, pentru a avea cât mai multe „arme” în lupta cu FCSB la titlu. Pe Abeid îl vede capabil să îi blocheze pe Florinel Coman și Darius Olaru.

Neluţu Varga face eforturi pentru a-l convinge pe Mircea Rednic. Este dispus să ofere 100.000 de euro sau un jucător la schimb. Rămâne de văzut dacă „Puriul” şi concucătorii clubului vor accepta propunerea.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și