Închide meniul

Petrolul – Farul 3-2. Uluitor! Irobiso i-a stricat seara lui Hagi, cu un gol marcat în minutul 90+3. Nebunie de meci!

Viviana Moraru Publicat: 6 august 2023, 20:08 / Actualizat: 8 noiembrie 2023, 16:40

Reclamă
Petrolul – Farul 3-2. Uluitor! Irobiso i-a stricat seara lui Hagi, cu un gol marcat în minutul 90+3. Nebunie de meci!

Gică Hagi, debusolat după o nouă înfrângere a Farului

Reacția lui Gică Hagi din timpul unui meci / Captură PrimaSport

Petrolul – Farul 3-2. Campioana României a suferit o nouă înfrângere, după un meci uluitor la Ploieşti. Jucătorii lui Gică Hagi au fost conduşi cu 2-0, dar au restabilit egalitatea în minutul 90. Au plecat totuşi fără punct de pe arena „lupilor”. Irobiso a înscris în minutul 90+3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Învinsă etapa trecută de Poli Iaşi, Farul lui Hagi a pierdut din nou în campionat şi trece printr-un moment greu. Petrolul a obţinut, chiar împotriva campioanei, prima victorie stagională.

Petrolul – Farul 3-2

Min. 90+6: Final de meci!

Min. 90+3: Petrolul – Farul 3-2! Irobiso a dat lovitura la Ploieşti. A primit o centrare perfectă şi a deviat mingea în poartă din apropiere!

Min. 90: Petrolul – Farul 2-2! Ce nebunie! Jucătorii lui Gică Hagi au reuşit o revenire spectaculoasă. Carnat a marcat din pasa lui Băluţă!

Reclamă

Min. 73: Petrolul – Farul 2-1! Mateus Criciuma a înscris şi a readus speranţele în tabăra campioanei României!

Min. 68: Petrolul – Farul 2-0! Gicu Grozav a marcat cu un şut de la 20 de metri.

Min 51: Petrolul – Farul 1-0. Jair a marcat cu un şut din interiorul careului.

Reclamă 4 / 0/3

Min 46: A început a doua repriză

Pauză la Ploiești 

Min 28: Ocazie pentru Petrolul! Grozav a trimis un șut de la marginea careului mic, dar balonul a trecut peste poarta apărată de Buzbuchi

Min 15: Ocazie pentru Petrolul! Petrovic a trimis un șut din interiorul careului, dar mingea a fost deviată în corner

Min 3: Ocazie pentru Farul! Enes Sali a șutat din interiorul careului, dar mingea trimistă de tânărul jucător a fost respinsă de apărarea celor de la Petrolul

Min 1: A început meciul de la Ploiești

Echipele de start:

Reclamă

Petrolul: Zima – Papp, Meijers, Țicu – Doua, Hanca, Seto, Jair, Musi – Petrovic, Grozav
Rezerve: Eșanu – L. Dumitriu, P. Gomes, Purtic, M. Rădulescu, M. Constantinescu, Jefferson, I. Răducan, Irobiso
Antrenor: Florin Pîrvu

Farul: Buzbuchi – Sîrbu, Larie, Boli, Kiki – Artean, Nedelcu, Grameni – Vînă, Rivaldinho, Sali
Rezerve: Aioani – Dussaut, Queiros, T. Băluță, N. Popescu, Vianna, M. Santos, N. Carnat, L. Andronache
Antrenor: Gheorghe Hagi

Stadion: „Ilie Oană” (Ploiești)
Arbitru: George Găman (Craiova), A1: Ciprian Danșa (Satu Mare), A2: Stelian Slabu (Brașov)
Arbitru VAR: Sebastian Colțescu (București), AVAR: Bogdan Gheorghe (București)

În ultima etapă de Liga 1, Farul a fost învinsă categoric de Poli Iaşi. Moldovenii s-au impus pe terenul campioanei cu scorul de 3-1.

După trei etape disputate din noul sezon, Farul a acumulat şase puncte în clasament, graţie victoriilor cu Hermannstadt şi Voluntari, din primele două runde.

De cealaltă parte, Petrolul are două puncte acumulate în clasament, iar în ultima etapă a fost învinsă de Voluntari pe teren propriu, scor 0-2.

Gică Hagi cere să nu mai fie numit „Rege”

Gică Hagi a surprins la ultima conferinţă de presă a Farului şi cere să nu mai fie numit „Rege”. Cel mai bun jucător din istoria naţionalei României a avut un discurs savuros, în care a amintit ce aşteptări are de la echipa sa.

„Am mers, am produs. De şase ani la Federaţie suntem cam cei mai buni, stăm cel mai bine. Pentru că clubul nu are datorii la nimeni, nu e dator la subsemnatul. Subsemnatul are acţiuni. Eu am investit în Farul pentru că cred în Farul. Eu sunt un acţionar, atât! Şi cu asta rămân, am acţiuni. Eu cred în Farul că va deveni mare. Deja am accelerat procesul nostru cu doi ani mai devreme. Adică în primii 2 ani. Proiectele mele sunt pe 5 ani, 10 ani… şi în al doilea an am ieşit campion. I-am distrus pe toţi, i-am rupt anul trecut! Nimeni nu ne dădeaţi nimic, am făcut ceva fantastic. Am planificat-o! Poate o să fim mai puţini, poate nu o să lucrăm la fel de bine.

De aceea nu-mi place să-mi spuneți Rege. Pentru că regii au cravată, au costum, au papioane. Eu nu am, eu sunt pe teren, în trening. Partea de conducător nu este a mea. Trebuie să am grijă de ea şi am făcut-o şi cred că am făcut destul de bine, să nu spun foarte bine. Noi suntem clubul din România care în ultimii 6 ani nu am adus niciun ban de acasă şi a ieşit pe profit. Un euro, poate, dar a fost. Un club stabil, ce o fi de acum vom vedea. Nu poţi să ştii ce va fi. Depinde de ce se întâmplă în fotbalul românesc. Noi suntem degetul mic. Muncim pentru România să producem jucători, sau să facem performanțe”, a declarat Gică Hagi laconferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
Vezi toate știrile
Citește și