Închide meniul

Teste antidoping la Petrolul Ploieşti, înaintea meciului cu FCSB! Florin Pîrvu: „Suntem dopaţi cu antrenamente foarte bune”

Alex Masgras Publicat: 26 octombrie 2023, 17:53

Reclamă
Teste antidoping la Petrolul Ploieşti, înaintea meciului cu FCSB! Florin Pîrvu: „Suntem dopaţi cu antrenamente foarte bune

Teste antidoping la Petrolul Ploieşti, înaintea meciului cu FCSB

Florin Pîrvu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Au fost efectuate teste antidoping la Petrolul Ploieşti, înaintea meciului cu FCSB. Jucătorii „lupilor galbeni” au avut parte de o surpriză înaintea antrenamentului de joi, atunci când nouă jucători au fost chemaţi la un control antidoping.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sâmbătă seară, Petrolul Ploieşti va primi vizita liderului din Liga 1, FCSB.

Teste antidoping la Petrolul Ploieşti, înaintea meciului cu FCSB!

Jucătorii lui Florin Pîrvu au avut parte de o surpriză înaintea antrenamentului de joi. Cu două zile înaimntea duelului de pe „Ilie Oană” cu FCSB, nouă jucători din lotul „lupilor galbeni” au fost testaţi antidoping.

Chiar dacă programul ploieştenilor a fost dat peste cap, antrenorul Florin Pîrvu a declarat că nu are o problemă cu acest lucru, jucătorii săi neavând nimic de ascuns. Antrenorul celor de la Petrolul Ploieşti a şi glumit, spunând că jucătorii săi sunt „dopați cu antrenamente foarte bune și un spirit foarte bun”:

„Sunt nouă jucători din lot care au participat la doping. Au fost luați aleatoriu. Nu avem nimic cu acest lucru, e absolut normal, dar, știți, inaintea unui meci cu Steaua s-a intamplat… Foarte bine, n-avem niciun fel de problemă, încă o data spun lucrul acesta, dar ne-a disturbat puțin, așa.

Reclamă

Aveam planificat să începem antrenamentul la o anumită oră, s-a întârziat. Știți și dumneavostră ce se întâmplă în aceste teste doping.

Ceea ce vreau să se înțeleagă e că suntem o echipă foarte în regulă la acest capitol, avem un staff medical foarte bun, totul se monitorizează, suntem foarte bine. Și dacă suntem dopați, suntem dopați cu antrenamente foarte bune și un spirit foarte bun”, a declarat Florin Pîrvu, la conferinţa de presă premergătoare partidei dintre Petrolul Ploieşti şi FCSB.

Narcis Răducan, verdict în cazul accidentării lui Coman

Narcis Răducan a dat un verdict în cazul accidentării lui Florinel Coman şi e convins că acesta se va întoarce şi mai puternic după accidentarea suferită în partida cu FC Voluntari. Coman a plecat în Serbia, la Marjana Kovacevic, pentru a se reface la timp pentru derby-ul cu Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

„Este un om important, unul dintre cei mai buni jucători ai campionatului. N-a jucat rău deloc. O accidentare e clar că te trage înapoi, dar chiar dacă este tânăr, deja ştie cum să treacă peste. Din fericire, au mai mulţi jucători care îl pot înlocui”, a spus Narcis Răducan în exclusivitate pentru AntenaSport.

Narcis Răducan a vorbit şi despre derby-ul dintre Petrolul şi FCSB. Fostul jucător al Stelei a spus că va ţine cu Petrolul, echipă la care joacă fiul său, Iustin Răducan.

„Vine şi într-o perioadă bună pentru Petrolul, au câştigat surprinzător şi spectaculos la Craiova. De cele mai multe ori am fost în cealaltă tabără, dar acum ţin din toată inima cu Petrolul pentru că e Iustin acolo şi aş vrea să se termine meciul cu bine pentru ei”, a mai spus Narcis Răducan.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan, învinsă de Lee Ho Ching. Meciul a fost LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și