Închide meniul

Petrolul nu renunţă la Gabi Tamaş. Câţi bani cere în schimbul fundaşului de 38 de ani, dorit de CFR Cluj şi Universitatea Craiova

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 septembrie 2022, 8:27 / Actualizat: 3 septembrie 2022, 10:04

Petrolul nu renunţă la Gabi Tamaş. Câţi bani cere în schimbul fundaşului de 38 de ani, dorit de CFR Cluj şi Universitatea Craiova

Gabi Tamaș

Gabi Tamaş, într-un meci/ SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Petrolul nu renunţă la Gabi Tamaş, după ce fundaşul de 38 de ani a transmis un ultimatum conducerii şi a anunţat că pleacă dacă nu se plătesc salariile restante. „Lupii” ţin cu dinţii de liderul echipei şi au luat o decizie surprinzătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am cerut azi rezilierea contractului cu Petrolul!”, a fost anunţul şoc făcut de Tamaş la 24 de ore după victoria galben-albaştrilor cu Chindia, scor 3-2. Dan Petrescu recunoscuse deja că şi-ar dori ca fostul internaţional român să îmbrace tricoul CFR-ului.

Petrolul nu renunţă la Gabi Tamaş. Câţi bani cere în schimbul fundaşului de 38 de ani

Pe fir a intrat Universitatea Craiova, anunţă gsp.ro. Mihai Rotaru ar dori să scape de Paul Papp şi să îl aducă în schimb pe Gabriel Tamal, jucător care a mai fost şi în trecut pe lista de transferuri a oltenilor. Totuşi, şefii Petrolului nu vor să audă de interesul granzilor Ligii 1 şi cer bani în schimbul jucătorului venit în această vară la Ploieşti.

Chiar dacă Tamaş va împlini 39 de ani în luna noiembrie, sursa citată anterior anunţă că „găzarii” îşi doresc să primească 150.000 de euro pentru a-l lăsa să plece pe fundaş.

Gabi Tamaş s-a impus imediat la nou-promovată şi a fost integralist în toate cele 8 etape din acest sezon. Mai mult, veteranul „lupilor” a înscris şi un gol în remiza cu Sepsi, scor 1-1.

Reclamă

Dan Petrescu îl așteaptă pe Gabi Tamaș la CFR Cluj

După meciul CFR Cluj – Voluntari 4-0, Dan Petrescu a spus că ardelenii vor transfera 100% un nou fundaș central în acest final de mercato. Întrebat dacă Gabi Tamaș este o opțiune pe CFR, „Bursucul” a oferit un răspuns sugestiv.

Un fundaș central 100% vine, e obligatoriu. Tamaș n-ar fi rău, ne gândim și la el. Nu-mi dau seama dacă avem lotul pregătit pentru ambele competiții (n.r. – Conference League și campionat). Sper ca jucătorii să vină fresh și să mergem încrezători la primul meci în Conference League. Obiectivul este să o luăm meci cu meci, nu știu dacă să ne axăm doar pe Europa. Nu e bine să pierdem în puncte în campionat„, a spus Dan Petrescu.

În ciuda problemelor de ordin financiar, Petrolul merge ceas în campionat. Ploieștenii au patru victorii în ultimele cinci etape din campionat și sunt pe poziția a treia, fiind depășiți doar de Farul şi Rapid.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Petrolul nu renunţă la Gabi Tamaş
  • Chefi la cuțite și mai ascuțite. Premiera Sezonului 10 este Duminică, ora 20.00, Luni, Marți și Miercuri 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și