Închide meniul

Petrolul Ploieşti – FC U Craiova 1948 4-3. „Lupii galbeni” au ajuns la trei victorii consecutive în Liga 1

Alex Masgras Publicat: 18 august 2023, 20:29

Reclamă
Petrolul Ploieşti – FC U Craiova 1948 4-3. „Lupii galbeni au ajuns la trei victorii consecutive în Liga 1

Petrolul Ploiești - Oțelul Galați LIVE SCORE

Petrolul Ploieşti / Profimedia

Petrolul Ploieşti – FC U Craiova 1948 4-3. Primul meci din etapa cu numărul 6 a Ligii 1 a avut loc pe stadionul Ilie Oană, iar „lupii galbeni” s-au impus cu 4-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul Ploieşti şi FC U Craiova 1948 s-au întâlnit după ce au reuşit să se impună în ultimele două etape din Liga 1.

Petrolul Ploieşti – FC U Craiova 1948 4-3. Ambele echipe vin după două victorii consecutive

Update Petrolul Ploieşti – FC U Craiova 1948: „Lupii galbeni” au câştigat cu 4-3 şi au obţinut a treia victorie la rând în Liga 1.

Min. 85: GOOOL FC U Craiova 1948! Bauza a transformat de la 11 metri, iar finalul de pe Ilie Oană se anunţă incendiar.

Min. 80: GOOOL FC U Craiova 1948! Chiţu reduce din diferenţă cu 10 minute înainte de final.

Reclamă

Min. 75: GOOOL Petrolul! După ce reuşita lui Seto a fost anulată, Petrolul a înscris în cele din urmă al patrulea gol, prin Musi.

Min. 61: GOOOL Petrolul! Irobiso a făcut dubla după o oră de joc.

Min. 35: GOOOL FC U Craiova 1948! Oltenii reduc din diferenţă prin Van Durmen.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 12: GOOOL Petrolul! Început foarte bun de partidă pentru „lupii galbeni”. Jair a majorat diferenţa în minutul 12.

Min. 4: GOOOL Petrolul! Gazdele au deschis scorul prin Irobiso, care a înscris la capătul unui atac foarte bine construit de „lupi galbeni”.

Min. 1: A început partida dintre Petrolul Ploieşti şi FC U Craiova 1948.

„Lupii galbeni” revin pe teren propriu după victoria din etapa trecută din Giuleşti. Petrolul Ploieşti a câştigat meciul cu Rapid cu 2-0, graţie celor două autogoluri ale lui Răzvan Oaidă şi Borja Valle. În ultimul meci disputat pe teren propriu, Petrolul a învins-o pe Farul Constanţa, campioana României, cu 3-2.

De partea cealaltă, echipa lui Nicolae Dică vine şi ea după două victorii în ultimele două etape di Liga 1. Mai întâi, FC U Craiova a câştigat pe terenul celor de la FC Botoşani, scor 1-0, după care s-a impus pe teren propriu contra celor de la FC Voluntari, scor 3-1.

Sezonul trecut, cele două echipe s-au întâlnit de patru ori: două meciuri în sezonul regulat, unul în play-out şi unul în grupele Cupei României. În meciurile din campionat, Petrolul Ploieşti s-a impus de două ori, iar un meci s-a încheiat la egalitate. Singura victorie a craiovenilor a venit în Cupa României.

Paul Papp, după Rapid – Petrolul 0-2: „Noi am avut noroc, ei ghinion”

Paul Papp rămâne modest după victoria cu Rapid şi recunoaşte că echipa sa a avut mult noroc, la fazele celor două autogoluri, fiind convins că Petrolul va avea parte de un meci dificil contra celor de la FC U Craiova 1948.

Reclamă

„Trei puncte mari pentru noi. Am trăit cu emoție. A fost greu, Rapid e o echipă excelentă. Noi am avut noroc, ei ghinion. Așa s-a scris istoria. Noi am stat bine pe spate, dar a ieșit bine pentru noi. Nu trebuie să facem o sărbătoare din asta.

Puteam să avem mai multe puncte, dar ne mulțumim cu ce avem. Trebuie să fim modești, umili. Trebuie să rămânem modești. Norocul ți-l faci și cu mâna ta. Ne așteaptă un meci greu cu Craiova. Rapid e o echipă grea. Au jucat și ei bine, dar golurile noastre au făcut diferența. A fost intens și înaintea partidei”, a declarat Paul Papp, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și