Închide meniul

Paul Papp, după Rapid – Petrolul 0-2: „Noi am avut noroc, ei ghinion”. Florin Pârvu: „Și autogolurile sunt goluri”

Alex Masgras Publicat: 14 august 2023, 0:53

Reclamă
Paul Papp, după Rapid – Petrolul 0-2: „Noi am avut noroc, ei ghinion. Florin Pârvu: „Și autogolurile sunt goluri

Paul Papp, după Rapid - Petrolul 0-2

Rapid - Petrolul / Profimedia

Paul Papp, după Rapid – Petrolul 0-2. Fundaşul „lupilor galbeni” a vorbit despre victoria echipei sale din Giuleşti. Petrolul a câştigat derby-ul etapei cu numărul 5 din Liga 1, graţie celor două autogoluri ale lui Răzvan Oaidă şi Borja Valle.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Papp rămâne modest după victoria cu Rapid şi recunoaşte că echipa sa a avut mult noroc, la fazele celor două autogoluri.

Paul Papp, după Rapid – Petrolul 0-2: „Noi am avut noroc, ei ghinion”

„Trei puncte mari pentru noi. Am trăit cu emoție. A fost greu, Rapid e o echipă excelentă. Noi am avut noroc, ei ghinion. Așa s-a scris istoria.

Noi am stat bine pe spate, dar a ieșit bine pentru noi. Nu trebuie să facem o sărbătoare din asta. Puteam să avem mai multe puncte, dar ne mulțumim cu ce avem. Trebuie să fim modești, umili.

Trebuie să rămânem modești. Norocul ți-l faci și cu mâna ta. Ne așteaptă un meci greu cu Craiova.

Reclamă

Rapid e o echipă grea. Au jucat și ei bine, dar golurile noastre au făcut diferența. A fost intens și înaintea partidei”, a declarat Paul Papp, potrivit digisport.ro.

Florin Pârvu: „Și autogolurile sunt goluri”

Florin Pârvu, antrenorul celor de la Petrolul Ploieşti, şi-a felicitat jucătorii pentru victorie. Acesta a devzăluit că se aştepta ca echipa lui Cristiano Bergodi va ataca din primul minut.

„Încep prin a-mi felicita jucătorii după această victorie. Este o victorie muncită, pe care am pregătit-o. Am câștigat primul nostru meci pe noul Giulești. În cariera mea de jucător, am câștigat și am pierdut meciuri în Giulești. Dar este primul derby ca antrenor principal la Petrolul și nu pot să uit acest meci.

Reclamă 4 / 0/3

Vă spun sincer că știam că Rapid este în suferință, veneau după o înfrângere. Era clar că vor veni și vor ataca din primul minut. Au lăsat spații, pe care le-am exploatat foarte bine în seara asta. Și autogolurile sunt goluri, sunt bucuros!

Meritam să adunăm puncte, mai ales că în primele două jocuri meritam să câștigăm. Trebuie să fim mulțumiți acum, am legat două victorii.

Este început de campionat, avem timp să îmbunătățim jocul. Dar în această seară băieții au respectat registrul tactic, sunt mulțumit”, a declarat Florin Pârvu, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și