Închide meniul

Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 18 martie 2024, 22:30

Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului

Petrolul Ploieşti - FCU Craiova LIVE TEXT

Petrolul - FCU Craiova / Hepta

Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. „Lupii galbeni” au câştigat ultimul meci al primei etape din play-out. Florin Stângă a stat pe bancă la primul meci după demiterea lui Florin Pîrvu, iar ploieştenii s-au impus graţie golului superb marcat de Jair în minutul 62.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui sezon, Petrolul a urcat pe locul 10, ajungând la 21 de puncte. De partea cealaltă, FCU Craiova rămâne pe locul 13, loc de baraj, cu 16 puncte. Echipa lui Adrian Mititelu este la un singur punct deasupra lui Dinamo şi la două puncte de primul loc retrogradabil direct, ocupat de FC Voluntari.

Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0 LIVE TEXT

Clasamentul din play-out:

Min. 72: Şutul lui Achim a fost respins în corner de Gurău.

Min. 62:  Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0! Gol superb marcat de Jair. După o respingere a lui Durău, Jair a reluat din voleu. Achim a încercat să respingă, dar nu a avut nicio şansă.

Reclamă

Min. 31: Ocazie uriaşă a Petrolului! Hanca i-a oferit o centrare perfectă lui Jair, dar brazilianul a avut o reluare slabă din poziţie ideală. Mingea a căzut totuşi pe bara transversală!

Min. 27: Papp putea marca pentru „lupi”, din centrarea lui Hanca. A ratat cu puţin ţinta!

Min. 1: A început meciul de pe stadionul Ilie Oană.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start: 

PETROLUL: Zima – Dumitriu, Papp, Garutti, Țicu (cpt.) – Hanca, Seto – Musi, Jair, Ișfan – A. Berisha
Rezerve: Eșanu, Bălbărău – D. Radu, Diomande, Jyry, M. Bratu, David Paraschiv, R. Bucur, I. Răducan, Irobiso
Absenți: Grozav, Huja, Meijers (suspendați), Doua (accidentat)
Antrenor: Florin Stângă

FCU CRAIOVA: Gurău – Negru, Lekiatas, Lacroix, Mascarenhas – V. Achim (cpt.), Dr. Albu – Baeten, Bauza, Chițu – Blănuță
Rezerve: R. Popa – Kvakic, Dragu, V. Pop, Blidar, Mario Ilie, Sidibe, Bahassa, Ibrahim
Absenți: Compagnucci (suspendat), Abbey (fără drept de joc)
Antrenor: Nicolo Napoli

Ambele echipe vin după ce au pierdut în ultima etapă a sezonului regulat. Petrolul Ploieşti a fost învinsă în prelungirile partidei cu Sepsi, scor 1-2, în timp ce formaţia lui Nicolo Napoli a pierdut cu acelaşi scor derby-ul oraşului cu FCU Craiova.

Adevăratul motiv pentru care Nicolo Napoli a fost readus la FCU Craiova: „Nu mai aveai timp de experimente”

Rodion Cămătaru consideră că antrenorul italian a fost cea mai bună variantă pentru Adrian Mititelu. Experienţa lui Napoli, dar şi faptul că îi cunoaşte pe jucători, sunt argumentele fostului mare jucător, mai ales că echipa nu mai are timp în acest sezon pentru experimente. De asemenea, Cămătaru consideră că munca lui Napoli ca antrenor trebuie analizată, nu modul în care acesta vorbeşte în limba română:

„Nicolo Napoli ăsta e un vulpoi bătrân şi nu trebuie deloc subestimat. Cei care mai fac câte o glumă despre el că nu vorbeşte bine româneşte ar trebui să îl analizeze pe el ca antrenor, nu după cum vorbeşte. Iar omul ăsta, dacă vine cu chef de muncă şi este susţinut de toată lumea, păi să ştiţi că Nicolo Napoli este unul dintre cei mai experimentaţi antrenori din prima noastră ligă.

Ştie să aşeze jucătorii pe teren şi vede bine jocul. În plus, eu cred că Mititelu l-a readus la Craiova deoarece în momentul ăsta ţie îţi trebuia în vestiar un antrenor care să îţi ştie lotul. Nu mai aveai timp de experimente sau să mai aduci pe nu ştiu eu ce antrenor.

Reclamă

Acelui antrenor îi trebuia timp, îi trebuia timp de acomodare cu lotul, iar în momentul ăsta nimeni nu mai are timp. Play-out-ul începe imediat pentru FCU.

De ce vă spun că Napoli nu e un oricine? Eu l-am văzut pe el şi ca fotbalist. Iar Napoli în Italia nu a fost unul oarecare în Seria A. Napoli a fost un mare fotbalist italian, nu degeaba a fost la Juventus, iar el a evoluat în vremea în care în Italia jucau Maradona şi Gullit”, a declarat Rodion Cămătaru, potrivit ediţie.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu Vezi toate știrile
Citește și