Închide meniul

Când ar putea ieşi Dinamo din insolvenţă! Anunţul clar făcut de oficialii „câinilor”: „Mai avem un litigiu cu Mircea Rednic!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 martie 2024, 19:52

Când ar putea ieşi Dinamo din insolvenţă! Anunţul clar făcut de oficialii „câinilor: „Mai avem un litigiu cu Mircea Rednic!

Când ar putea ieşi Dinamo din insolvenţă

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci/ Profimedia

Oficialii lui Dinamo au anunţat când ar putea ieşi echipa din insolvenţă. Răzvan Zăvăleanu a transmis că trupa din Ştefan cel Mare ar putea face acest pas în luna iunie, în acest moment având un singur litigiu, cel cu Mircea Rednic. „Puriul” îşi cere salariile restante din ultimul mandat din „Groapă”, salarii care se ridică la suma de 32.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Săptămâna trecută, Dinamo a câştigat şi procesul cu mai mulţi jucători care îşi cereau salariile restante, printre care şi Diego Fabbrini.

Când ar putea ieşi Dinamo din insolvenţă

Răzvan Zăvăleanu a transmis că mai sunt multe lucruri de pus la punct, însă un termen pentru ieşirea lui Dinamo din insolevnţă este luna iunie. Administratorul judiciar al „câinilor” a mai transmis că procesul cu Mircea Rednic se va desfăşura luna viitoare, mărturisind că antrenorul îşi cere salariile de după ce s-a încheiat contractul.

De asemenea, Răzvan Zăvăleanu a transmis că Dinamo ar putea juca în competiţiile europene în sezonul 2025-2026 dacă va ieşi din insolvenţă până la finalul lunii mai.

„E un deziderat, e evident că am mai discutat. Mai sunt mici reglaje care trebuie făcute, astfel încât să se îndeplinească toate condițiile. Încă nu am vorbit cu acționarii, cu managementul, dar asta a fost gândirea încă de când s-a votat modificarea planului de reorganizare.

Reclamă

E o așteptare realistă să ieșim până în iunie, bineînțeles, depinde de acționari. Este fezabil, dar mai avem un litigiu pe rol cu domnul Rednic, de 32 de mii de euro. Este vorba de o sumă solicitată pentru o perioadă după ce s-a încheiat relația contractuală. La acea vreme, am desfăcut contractul pentru neîndeplinirea unor obiective. În luna aprilie e termenul. Nu e o sumă foarte mare, dar depindem de rezolvarea acestei situații pentru a ieși din insolvență.

Vorbiți despre jucarea în cupele europene în sezonul 2025-2026. Mi-e teamă că lucrul ăsta ar trebui făcut până pe 31 mai. Îmi amintesc că în cazul CFR-ului a fost o presiune să se iasă până pe 31 mai pentru a juca în cupele europene. Nu e simplu să ieși, sunt tot felul de raportări”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, conform digisport.ro.

Dinamo a câştigat procesul cu Diego Fabbrini

Dinamo a primit o veste uriaşă, după ce a câştigat procesul cu mai mulţi fotbalişti, printre care şi Diego Fabbrini. „Câinii” nu mai sunt nevoiţi să plătească peste un milion de euro, sumă care reprezintă salarii restante către aceştia.

Reclamă 4 / 0/3

Conform fanatik.ro, ÎCCJ a respins recursul înaintat de mai mulţi foşti jucători ai lui Dinamo, anume Diego Fabbrini, Ismael Lopez, Juan Camara și Rene Hinojo. „Câinii” au scăpat astfel de o datorie în valoare de 1.156.000 de euro.

Sursa citată mai sus menţionează faptul că Diego Fabbrini a fost scos din dosar, după ce a pierdut atât la prima înfăţişare la ÎCCJ, cât şi la recurs.

După ce a avut câştig de cauză în procesul cu foştii jucători, Dinamo mai are un singur litigiu, cel cu Mircea Rednic, până la începerea procedurilor pentru ieşirea din insolvenţă. „Puriul” a fost nemulţumit de cum s-a produs despărţirea sa de club, la ultimul mandat, astfel că şi-a cerut salariile restante din perioada respectivă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și