Închide meniul

„Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1

Publicat: 28 aprilie 2024, 13:23

Reclamă
„Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp! Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1

Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1: "Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp"

Gigi Becali şi Jurgen Klopp / Colaj Profimedia

Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1. Formaţia roş-albastră a învins-o pe Farul Constanţa, scor 2-1, în etapa cu numărul şase din play-off-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce FCSB a cucerit titlul, după o aşteptare de nouă ani, Gigi Becali a susţinut o conferinţă de presă la palat. Acolo, el s-a ţinut de glume.

Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”

Patronul celor de la FCSB a stârnit hohote de râs atunci când a declarat că, după ce a reuşit să câştige titlul cu FCSB, va merge în locul lui Jurgen Klopp la Liverpool. Antrenorul german a anunţat la începutul acestui an că va părăsi formaţia de pe Anfield la finalul acestui sezon:

„Acum sunt foarte liniștit, dar mâine plec la Liverpool. Plec ca mă duc sa negociez, sa merg in locul lui Klopp! Acum trebuie sa vedem, deja m-au sunat că mă așteaptă acolo, au nevoie în locul lui Klopp”, a declarat Gigi Becali.

Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul în Liga 1

Gabi Balint a lansat o ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul în Liga 1. Echipa patronată de Gigi Becali a devenit matematic campioană, după ce a învins-o pe Farul Constanţa cu 2-1, în etapa a şasea a play-off-ului.

Reclamă

Imediat după fluierul final, jucătorii şi suporterii lui FCSB au dat startul petrecerii. Printre altele, fotbaliştii roş-albaştrilor au fost surprinşi pe teren cu baloane care indicau sărbătorirea titlului 27. Acelaşi număr s-a regăsit şi în postarea de pe reţele sociale.

Gabi Balint, fost mare jucător la CSA Steaua şi susţinător al „militarilor” în conflictul cu Gigi Becali, i-a ironizat pe campionii din acest sezon din Liga 1.

„M-a egalat FCSB la numărul de campionate”, a declarat Gabi Balint, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cu toate acestea, Gabi Balint a comis o gafă. Fostul mare jucător are cinci titluri de campion al României alături de Steaua. De partea cealaltă, dacă luăm în calcul palmaresul din anul 2003, FCSB a ajuns la şase titluri de campioană: 2005, 2006, 2013, 2014, 2015 şi 2024.

Formaţia lui Gigi Becali a cucerit pentru prima oară titlul de la introducerea sistemului competiţional play-off/play-out. De altfel, FCSB a pus mâna pe titlu încă din etapa a şasea, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:46 Gigi Becali și-a făcut toate calculele, după ce FCSB a primit trofeul de campioană! Vrea să dea lovitura în sezonul viitor 10:04 Radu Drăgușin e gata să plece de la Tottenham! Echipa care oferă 46 de milioane de euro pentru fundașul român 10:00 „Cel mai frumos moment!” Ștefan Târnovanu nu și-a ascuns emoțiile după ce FCSB a primit trofeul de campioană! 9:32 Lovitură pentru FCSB înainte de preliminariile UEFA Champions League! Campioana nu va fi cap de serie în turul doi 9:23 Gigi Becali l-a „înțepat” pe Dan Șucu, imediat după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Rar întâlnești ca el!” 9:06 „Îmi doresc să rămân!” Risto Radunovic, anunț important după FCSB – CFR Cluj 0-1! Alte vedete doresc prelungirea contractului 8:23 VideoImagini spectaculoase de la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Sărbătoare în fața Ateneului Român, alături de mii de fani 0:20 Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!” 0:00 VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului 11
mai
23:50
VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei
Vezi toate știrile
Citește și