Închide meniul

Plecare din staff-ul lui Elias Charalambous de la FCSB! Se desparte de campioana României după aproape 5 ani

Alex Masgras Publicat: 11 iunie 2024, 11:36

Reclamă
Plecare din staff-ul lui Elias Charalambous de la FCSB! Se desparte de campioana României după aproape 5 ani

Plecare din staff-ul lui Elias Charalambous de la FCSB! Se desparte de campioana României după aproape 5 aniPlecare din staff-ul lui Elias Charalambous de la FCSB! Se desparte de campioana României după aproape 5 ani

Staff-ul celor de la FCSB / Profimedia

Plecare din staff-ul lui Elias Charalambous de la FCSB, cu câteva zile înainte de reunirea lotului. Campioana României se desparte de Ovidiu Petre, cel care a fost analist video în ultimii 5 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns la FCSB în septembrie 2019, atunci când antrenor era Bogdan Argeş Vintilă, Ovidiu Petre îşi încheie contractul cu formaţia patronată de Gigi Becali la 30 iunie şi nu va semna prelungirea.

Plecare din staff-ul lui Elias Charalambous de la FCSB! Se desparte de campioana României după aproape 5 ani

Potrivit golazo.ro, în locul lui Ovidiu Petre, rolul de analist video va fi preluat de către Ionuţ Zottu, un alt membru al staff-ului roş-albaştrilor.

Atunci când a ajuns la FCSB, Ovidiu Petre ar fi trebuit să fie antrenor secund. Fostul mijlocaş nu avea licenţă, astfel încât el a devenit analist video.

Potrivit sursei menţionate mai sus, Ovidiu Petre nu era singurul membru al staff-ului căruia îi expira înţelegerea cu FCSB, dar celorlalţi li s-a propus deja prelungirea contractului.

Reclamă
Reclamă 4

Fostul antrenor de la FCSB, verdict despre transferul ratat al lui Florinel Coman

Fostul antrenor de la FCSB a oferit un verdict despre transferul ratat al lui Florinel Coman. Anton Petrea s-a declarat convins de faptul că vor mai apărea oferte pentru „Mbappe”, în următoarele sezoane.

Florinel Coman a fost la un pas să plece de la FCSB, în această vară, arabii venind chiar să poarte negocieri la palatul lui Gigi Becali. Patronul campioanei a transmis însă ulterior că vedeta echipei sale nu va mai pleca.

Anton Petrea, cel care a antrenat-o pe FCSB între 2020 şi 2022, a oferit declaraţii despre Florinel Coman, fostul lui „elev”. Tehnicianul a declarat că „Mbappe” are tot timpul din lume să prindă un transfer în străinătate, în sezoanele viitoare.

Reclamă

Fostul antrenor al campioanei a declarat că Florinel Coman trebuie să-şi păstreze forma bună în continuare, pentru a primi oferte.

„Dacă ne uităm la cifre, e cel mai bun sezon al lui. Nu văd de ce ar putea fi afectat (n.r. – de ratarea transferului).

Are tot timpul din lume pentru a fi transferat și chiar la o echipă mai bună. Trebuie doar să continue pe aceeași linie și vor veni și alte oferte.

Un transfer nu trebuie să te afecteze, pentru că dacă vei continua și vei avea evoluții apreciate, sigur apar alte echipe care te vor dori”, a declarat Anton Petrea, conform digisport.ro.

Cum se va încheia meciul România - Belgia de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:45

România – Belgia, la EURO 2024 | Selecţionerul Belgiei, de 7 ori mai bine plătit decât Edi Iordănescu! Salariile avute de cei doi

12:42

FCSB, două meciuri amicale în cantonamentul din Olanda

12:21

Turcia – Portugalia LIVE TEXT (19:00). Spectacol cu Cristiano Ronaldo şi Arda Guler

11:50

VIDEOSpaniolul Mari Boya a câştigat cursa de sprint de la Formula 3 din Barcelona! Publicul, în extaz după victoria ibericului

11:45

VIDEOCampionatele Europene de înot au fost în AntenaPLAY! Denis Popescu s-a calificat în semifinale la 100 de metri spate

11:29

România – Belgia, la EURO 2024. Mircea Rednic a anunţat ce ne aşteaptă în duelul crucial cu „Diavolii Roşii”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și