Închide meniul

Fostul antrenor de la FCSB, verdict despre transferul ratat al lui Florinel Coman: „Sigur apar alte echipe!”

Viviana Moraru Publicat: 9 iunie 2024, 13:42

Reclamă
Fostul antrenor de la FCSB, verdict despre transferul ratat al lui Florinel Coman: „Sigur apar alte echipe!

Fostul antrenor de la FCSB, verdict despre transferul ratat al lui Florinel Coman

Florinel Coman, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Fostul antrenor de la FCSB a oferit un verdict despre transferul ratat al lui Florinel Coman. Anton Petrea s-a declarat convins de faptul că vor mai apărea oferte pentru „Mbappe”, în următoarele sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a fost la un pas să plece de la FCSB, în această vară, arabii venind chiar să poarte negocieri la palatul lui Gigi Becali. Patronul campioanei a transmis însă ulterior că vedeta echipei sale nu va mai pleca.

Fostul antrenor de la FCSB, verdict despre transferul ratat al lui Florinel Coman

Anton Petrea, cel care a antrenat-o pe FCSB între 2020 şi 2022, a oferit declaraţii despre Florinel Coman, fostul lui „elev”. Tehnicianul a declarat că „Mbappe” are tot timpul din lume să prindă un transfer în străinătate, în sezoanele viitoare.

Fostul antrenor al campioanei a declarat că Florinel Coman trebuie să-şi păstreze forma bună în continuare, pentru a primi oferte.

„Dacă ne uităm la cifre, e cel mai bun sezon al lui. Nu văd de ce ar putea fi afectat (n.r. – de ratarea transferului).

Reclamă
Reclamă

Are tot timpul din lume pentru a fi transferat și chiar la o echipă mai bună. Trebuie doar să continue pe aceeași linie și vor veni și alte oferte.

Un transfer nu trebuie să te afecteze, pentru că dacă vei continua și vei avea evoluții apreciate, sigur apar alte echipe care te vor dori”, a declarat Anton Petrea, conform digisport.ro.

Florinel Coman, discurs sincer după România – Liechtenstein 0-0

Florinel Coman a avut un discurs sincer după România – Liechtenstein 0-0. Coman a recunoscut că naţionala României nu trece printr-o perioadă bună. România nu a marcat niciun gol în amicalele cu Bulgaria şi Liechtenstein.

Reclamă

„Nu suntem mulţumiţi, nu am arătat ca la antrenamente. Important e că am ieşit sănătoşi, au fost două meciuri mai slabe. Ne pare rău pentru suporteri. E clar că nu ne este bine. Ţinând cont că am avut 34 de ocazii, ştiam ce ne va aştepta, că ei se vor apăra. Să sperăm că am păstrat golurile pentru Ucraina.

Vom da totul pentru a face meciuri frumoase şi a face rezultate bune. Sunt emoţii pozitive. Vom vedea ce va fi, eu sper că vom ieşi din grupe. Este o emulaţie foarte bună la naţională. Ne vom uni foarte mult, mai mult ca niciodată înainte de EURO. Fanii să fie alături de noi, să fie mândri că am ajuns în postura asta şi să spere la lucruri pozitive„, a spus Florinel Coman în exclusivitate pentru Antena 1.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04 28 sept.

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și