Închide meniul

Iosif Rotariu a surprins pe toată lumea, după ce Dorin a plecat de la FCSB: „Are toate premisele să ajungă la echipa națională”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 1 februarie 2024, 16:17

Iosif Rotariu a surprins pe toată lumea, după ce Dorin a plecat de la FCSB: Are toate premisele să ajungă la echipa națională”

Iosif Rotariu a surprins pe toată lumea, după ce Dorin a plecat de la FCSB

Dorin Rotariu, după un meci la FCSB / Profimedia

Iosif Rotariu a surprins pe toată lumea, după ce Dorin a plecat de la FCSB. Unchiul jucătorului de care Gigi Becali a vrut să scape neapărat a oferit o declarație despre situația jucătorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Rotariu și-a reziliat contractul cu FCSB după ce a adunat doar 5 meciuri în tricoul roș-albastru. A fost adus de Gigi Becali în luna octombrie, din postura de jucător liber, dar nu l-a impresionat pe patron prin prestațiile sale.

Iosif Rotariu a surprins pe toată lumea, după ce Dorin a plecat de la FCSB. Ce urmează pentru fostul dinamovist

Unchiul lui Dorin Rotariu a dezvăluit faptul că jucătorul trebuie să își găsească rapid o echipă. Totuși, Iosif a spus că nu știe dacă nepotul său s-a înțeles deja cu altă formație.

Totodată, Iosif Rotariu a spus și cum a arătat experiența lui Dorin de la FCSB, după ce a fost trecut pe „lista neagră” a patronului. De asemenea, a transmis și un mesaj surprinzător și a menționat că jucătorul ajuns acum la 28 de ani are „toate premisele pentru a ajunge la echipa națională”.

”N-am ce să comentez. Dacă au reziliat pe cale amiabilă… Ce să zic? Dorin trebuie să meargă mai departe și să joace la altă echipă, că așa e fotbalul. Nu știu dacă este înțeles cu altă echipă. Nu pot să-i analizez eu pe ei (n.r.- cei de la FCSB). Normal că ai un timp de așteptare, de acomodare, de integrare în colectiv. Acum, el trebuie să-și caute echipă și să joace.

Reclamă

Părerea mea este că trebuia să primească mai mult timp, dar astea este părerea mea. Dar ce contează părerea mea? Așa e la toate cluburile, în toată lumea. Nu știu în ce condiții s-a despărțit, acum aflu și eu. (n.r. cum l-ați simțit pe Dorin în periaoda aceasta, de când a fost exclus din lot?) Era puțin afectat, dar mergea la antrenamente. Își făcea antrenamentul separat. Normal că era afectat, dar acum trebuie să treacă peste lucrul acesta și să o ia de la capăt, în altă parte”, a spus Iosif Rotariu, potrivit playsport.ro.

Iosif Rotariu: „Cu siguranță va reveni”

Iosif Rotariu a mai dat asigurări și a menționat faptul că nepotul său va reveni la forma de altă dată, având în vedere că încă este tânăr.

„E tânăr. (n.r. îl vedeți continuând în România sau în străinătate?) Nu știu ce vrea el. Dar prea puțin probabil în România. Are toate premisele să ajungă la echipa națională. Are 28 de ani, e matur. O vârstă optimă pentru fotbalul de performanță. Eu cred că-și va reveni, pentru ca are calități. A trecut printr-un moment mai greu, poate a fost și neinspirat.

Reclamă 4 / 0/3

Dar cu siguranță va reveni. (n.r.- a fost neinspirat că a ales să vină la FCSB?) Nu știu… poate toată conjunctura. În perioada aceea FCSB nu a avut rezultate vreo trei-patru etape. Poate, dacă prindea perioada de acum, era altceva. Toate calculele erau făcute să fie bine, dar dacă n-a fost… asta e! La fotbal, o iei de la capăt”.

FCSB a fost a 9-a echipă din cariera lui Dorin Rotariu. În trecut, a mai fost legitimat la: Poli Timișoara, Dinamo, Club Brugge, Mouscron, AZ Alkmaar, FC Astana, Ludogorets și Atromitos. În momentul de față este cotat la suma de 400.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2017, atunci când juca pentru formația belgiană amintită anterior, Brugge. La momentul respectiv valora suma de 2,5 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 aprilie, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist Vezi toate știrile
Citește și