Închide meniul

„Ne-am atins obiectivul!” Zeljko Kopic a tras concluziile, după ce Dinamo a rămas în Liga 1

Viviana Moraru Publicat: 27 mai 2024, 22:54

Reclamă
„Ne-am atins obiectivul! Zeljko Kopic a tras concluziile, după ce Dinamo a rămas în Liga 1

Zeljko Kopic a tras concluziile, după ce Dinamo a rămas în Liga 1

Zeljko Kopic, în timpul unui meci / Profimedia

Zeljko Kopic a tras concluziile, după ce Dinamo a rămas în Liga 1, după barajul cu Csikszereda. Antrenorul „câinilor” a transmis că echipa şi-a atins obiectivul stabilit la începutul sezonului, mărturisind că este mulţumit de rezultatul înregistrat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo şi-a asigurat menţinerea în Liga 1, după barajul cu Csikszereda. „Câinii” au câştigat cu 2-0, la general, însă au suferit în duelul retur, încheiat cu scorul de 0-0.

Zeljko Kopic a tras concluziile, după ce Dinamo a rămas în Liga 1

Zeljko Kopic a declarat că, ţinând cont de situaţia din club, barajul cu Csikszereda a reprezentat un succes pentru Dinamo. Acesta însă a tras un semnal de alarmă şi a declarat că trebuie analizat totul la echipă, pentru a se evita în sezonul viitor emoţiile în privinţa retrogradării.

Kopic a fost întrebat şi despre viitorul lui la Dinamo, însă nu a vrut să ofere un răspuns clar în privinţa acestui fapt. Croatul a amintit şi de Ovidiu Burcă, mărturisind că şi el are un merit pentru faptul că trupa din Ştefan cel Mare a rămas în Liga 1.

„Sunt mulţumit că am rămas în Liga 1. Nu am jucat bine pe plan ofensiv, am vut probleme când am încercat să menţinem posesia. Nu a fost uşor deloc. Am încercat să ne menţinem concentrarea, dar sunt mulţumit, îi înţeleg pe jucători. Nu e momentul să discut despre viitorul meu.

Reclamă
Reclamă 4

Trebuie să fim fericiţi că ne-am atins obiectivul, e al patrulea sezon la rând când clubul are probleme. Trebuie să discutăm despre tot, să dăm tot ce putem să evităm astfel de situaţii, să nu mai jucăm astfel de meciuri. Când iei în considerare contextul, e un succes că am rămas.

Cred că a fost o situaţie grea, toată lumea ştie că Dinamo nu trebuie să fie aici. Vreau să spun că Ovidiu Burcă este parte din acest succes, să-i spunem succes. E parte din asta. Şi eu am dat totul, sunt mulţumit pentru moment, dar trebuie să vedem ce putem face în continuare”, a declarat Zeljko Kopic, conform digisport.ro.

Ahmed Bani, verdict despre sezonul de coșmar după ce Dinamo a rămas în Liga 1

Ahmed Bani a venit cu un verdict despre sezonul de coșmar după ce Dinamo a rămas în Liga 1. Jucătorul „câinilor” nu s-a ferit de cuvinte, după 0-0 cu Csikszereda.

Reclamă

„Nu a fost cel mai bun meci, am suferit cum am suferit tot anul. Ăsta e finalul. Am suferit și astăzi, ne-a fost incomod. Important e că nu am luat gol și că ne-am apărat bine.

Nu știu dacă am suferit mai mult decât ceilalți. Eu sunt crescut aici, chiar dacă nu jucam la Dinamo, tot sufeream! Eu sunt doar un jucător care își face datoria, nu vreau să vorbesc despre probleme.

Am avut multe greșeli individuale, iresponsabilitate, relaxarea. Detaliile ne-au tras în jos în acest sezon. Era normal ca și ei să fie o echipă bună. Nu știu dacă a fost diferență mare. Aici se echilibrează totul, în meciurile acestea.

Eu mai am contract cu echipa, nu știu nimic despre viitorul meu”, a spus Ahmed Bani, la digisport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și