Închide meniul

Singurul jucător rus din Liga 1, propus lui Gigi Becali la FCSB: „E genul lui Roy Keane și Paul Scholes!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 ianuarie 2023, 20:18

Singurul jucător rus din Liga 1, propus lui Gigi Becali la FCSB: „E genul lui Roy Keane și Paul Scholes!

Gigi Becali a anunțat că va face economie la transferuri

Gigi Becali a anunțat că va face economie la transferuri / Hepta

Singurul jucător rus din Liga 1 i-a fost propus lui Gigi Becali la FCSB. Nana Falemi consideră că Rassambek Akhmatov, mijlocașul de la Chindia Târgoviște, s-ar potrivi de minune la vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali n-a cumpărat vreun jucător în această iarnă. Patronul FCSB a anunțat că nu va mai investi sume mari în transferurile de jucători.

Singurul jucător rus din Liga 1, propus lui Gigi Becali la FCSB

Totuși, Nana Falemi este de părere că Becali ar trebui să facă o excepție în cazul lui Rassambek Akhmatov, singurul fotbalist rus din campionatul României.

Mijlocașul cu profil defensiv, în vârstă de 26 de ani, a fost asemănat de Nana Falemi cu doi jucători legendari din Premier League: Roy Keane și Paul Scholes.

Fostul jucător din Ghencea l-a urmărit din tribune pe Akhmatov și a rămas impresionat de calitățile sale.

Reclamă

„Îmi place foarte mult Octavian Popescu de la Steaua, îmi place Cordea, îmi place un număr şase de la Chindia Târgovişte, un cecen, Akhmatov.

Akhmatov îmi place foarte mult, am fost la două meciuri la Târgovişte şi l-am văzut, o dată cu Farul lui Hagi şi o dată cu Steaua, am fost la ambele meciuri la Ploieşti şi mi-a plăcut puştiul ăsta.

Mi-ar plăcea să-l văd la Steaua, e foarte bun, e genul lui Roy Keane, Paul Scholes, aşa, genul lui Bourceanu, micuţ, tare pe picioare, nu greşeste pase şi foarte echilibrat mental, îmi place foarte mult”, a spus Nana Falemi, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cotat la 300.000 de euro de transfermarkt.com, Rassambek Akhmatov a ajuns la Chindia Târgoviște în vara anului 2022. El a mai jucat în România la ACS Comuna Recea, în sezonul 2020/2021.

Mijlocașul rus a adunat 18 meciuri în acest sezon la Chindia, în toate competițiile, reușind să ofere și un assist.

Detalii de ultimă oră despre oferta lui Augsburg pentru Andrei Cordea

Au apărut detalii de ultimă oră despre oferta lui Augsburg pentru Andrei Cordea. Echipa din Bundesliga îl doreşte pe jucătorul de 23 de ani, dar încă nu s-a înţeles la bani cu Gigi Becali. Patronul lui FCSB şi-a redus pretenţiile financiare, dar ultima propunere primită nu este pe placul lui.

Transferat cu 50.000 de euro de la Academica Clinceni, Cordea poate aduce în conturile vicecampioanei României o sumă uriaşă.

Jurnaliştii cotidianului Augsburger Allgemeine au tratat pe larg posibilitatea ca transferul lui Cordea să se realizeze. Aceştia l-au contactat pe managerul lui Augsburg, Stefan Reuter, dar fostul internaţional german a refuzat să comenteze.

Potrivit gsp.ro, Gigi Becali le cere nemţilor, în acest moment, 4 milioane de euro. În luna noiembrie patronul roş-albaştrilor nu îşi dorea să renunţe la Cordea fără 5 milioane de euro. Şefii clubului din Bundesliga evită însă să achite atât de mlt. Ultima lor ofertă este de aproximativ 3 milioane de euro.

Agentul extremei dreapta, Adrian Neaga, a recunoscut, zilele trecute, că mutarea are şanse de realizare. Augsburg, echipa aflată pe locul 14 în prima ligă a Germaniei, insistă pentru unul dintre cei mai buni fotbalişti ai vicecampioanei României.

Reclamă

Sper eu din tot sufletul să se facă transferul iarna asta. Suntem în discuții cu Gigi de ceva timp, în ultima vreme și dânsul a lăsat ceva din bani. Sperăm să ajungem la un numitor comun. Nu mai e diferența așa mare între ce a cerut dânsul și ce oferă ei. Anul 2022 cred că a fost anul lui. Bundesliga e un campionat puternic. Eu sper să facă față în Germania, e foarte bine pregătit mental și sper să facă față”, a precizat Neaga, potrivit sport.ro.

Cordea a înscris 5 goluri şi a oferit 3 pase decisive în această ediţie a Ligii 1. În total, în toate competiţiile, are 8 goluri şi 5 assist-uri în 30 de meciuri.

Recomandări
  • Singurul jucător rus din Liga 1, propus lui Gigi Becali la FCSB
  • „E genul lui Roy Keane și Paul Scholes!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma Vezi toate știrile
Citește și