Închide meniul

„Poate câștiga Dinamo titlul?” Giani Kiriță a dat răspunsul pe loc! Cum a analizat situația „câinilor”

Alex Ioniță Publicat: 20 septembrie 2024, 20:41

Reclamă
„Poate câștiga Dinamo titlul? Giani Kiriță a dat răspunsul pe loc! Cum a analizat situația câinilor”

"Poate câștiga Dinamo titlul?" Giani Kiriță a dat răspunsul pe loc!

Captură AS.ro

„Poate câștiga Dinamo titlul?” este întrebarea la care Giani Kiriță a dat răspunsul pe loc! Fostul jucător al echipei din Ștefan cel Mare nu s-a ferit de cuvinte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo are parte de un început excelent de sezon, având în vedere că, în stagiunea precedentă, s-a salvat la limită de la retrogradare. În momentul de față, echipa antrenată de Zeljko Kopic este pe locul 3 în Liga 1, cu 15 puncte după 9 etape.

„Poate câștiga Dinamo titlul?” Giani Kiriță a dat răspunsul pe loc!

Giani Kiriță este de părere că Dinamo se poate gândi la câștigarea titlului abia din stagiunea viitoare. Fostul jucător a transmis că, în opinia sa, echipa mai are nevoie de jucători valoroși, pentru a se putea gândi la titlul de campioană.

„Pe parcursul campionatului, ați văzut că apar accidentări. Ai nevoie de oameni, s-a accidentat Abdallah, ai nevoie de încă un vârf, Politic la fel, în linia de mijloc… mai sunt jucători care trebuie să fie aduși. Întrebați-i pe ei despre jucători care să ajute Dinamo, este un club în construcție.

Dacă Dinamo continuă pe linia asta, iar anul ăsta nu avem emoții cu retrogradarea ori prindem chiar play-off-ul, și mai aducem niște jucători de valoare, cu siguranță putem să ne gândim la titlu sau cupe europene. Eu zic însă, mai întâi, să ne gândim la anul ăsta, de ce să stricăm ceea ce este bine?”, a spus Giani Kiriță, potrivit iamsport.ro.

Reclamă
Reclamă

Anunţ despre noile transferuri de la Dinamo

Andrei Nicolescu a făcut un anunţ despre noile transferuri de la Dinamo. Administratorul special al „câinilor” a transmis că echipa din Ştefan cel Mare ar mai putea prezenta oficial noi jucători, în următoarea perioadă.

Dinamo a avut un început solid de sezon şi se clasează pe locul trei, după nouă etape. În următoarea rundă, „câinii” se vor deplasa pe terenul celor de la Oţelul. Meciul se va disputa vineri, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Andrei Nicolescu a transmis că la Dinamo ar mai putea ajunge un fundaş central de picior stâng. În meciul din etapa precedentă, cu Unirea Slobozia, „câinii” s-au confruntat cu mari probleme şi ambii fundaşi centrali titulari, în mod obişnuit, Josue Homawoo şi Kennedy Boateng, au ratat duelul.

Reclamă

Totodată, pe lângă fundaşul central, Dinamo vrea să se mai întărească şi cu un atacant.

„Planul este acela pe care l-am spus deja, ne dorim un anumit profil de jucători. După cum a declarat și Kopic, nu vrem să transferăm ceva ce nu suntem convinși că se potrivește. 

Vrem, cautăm un fundaș central de picior stâng. Și, da, dacă e oportinutatea bună, ne înțelegem și e profilul pe care îl căutăm, luăm și un atacant.

Dar nu e nimic concret, nu promitem nimic, e dificil în perioada asta să găsești jucători”, a declarat Andrei Nicolescu, conform sursei citate anterior.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

22:50

LIVE SCORERadu Drăguşin, eliminat în Tottenham – Qarabag! Fundaşul naţionalei a văzut cartonaşul roşu în startul meciului

22:44

FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”

22:24

VIDEOFlorinel Coman, pasă decisivă pentru Al Gharafa! „Mbappe” a colaborat perfect cu Joselu

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și