Închide meniul

„Poate cineva să îi sufle titlul FCSB-ului?” Ionuţ Lupescu, răspuns savuros. Echipa pe care o vrea campioană în Liga 1

Alex Masgras Publicat: 13 ianuarie 2024, 23:39

Reclamă
„Poate cineva să îi sufle titlul FCSB-ului? Ionuţ Lupescu, răspuns savuros. Echipa pe care o vrea campioană în Liga 1

Ionuţ Lupescu, răspuns savuros

Ionuţ Lupescu, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Ionuţ Lupescu a oferit un răspuns savuros când a fost întrebat dacă mai poate cineva să îi sufle titlul FCSB-ului în acest sezon din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formaţia roş-albastră se află pe primul loc după 21 de etape disputate din Liga 1, cu 44 de puncte. Echipa pregătită de Elias Charalambous are un avans de opt puncte în acest moment faţă de CFR Cluj, ocupanta locului 2, dar punctele se vor înjumătăţi în momentul în care începe play-off-ul.

„Poate cineva să îi sufle titlul FCSB-ului?” Ionuţ Lupescu, răspuns savuros

Mulţi sunt de părere că echipa patronată de Gigi Becali poate da lovitura în acest sezon. FCSB nu a mai cucerit titlul din 2015. Ionuţ Lupescu, fostul internaţional, a glumit când a fost întrebat dacă mai poate cineva să îi sufle titlul FCSB-ului:

„(n.r. Poate cineva îi sufle titlul FCSB-ului?) Gigi, nu? Întotdeauna (n.r. râde)”, a declarat Ionuţ Lupescu.

Mai serios, Ionuţ Lupescu a declarat că i-ar plăcea ca Rapid să pună mâna pe titlu în acest sezon din Liga 1. Lupescu este de părere că formaţia din Giuleşti are şanse foarte bune în acest sezon, mai ales dacă vor reveni şi jucătorii accidentaţi:

Reclamă

„Mi-ar plăcea să câştige Rapid. Am văzut că s-a construit ceva acolo, au un antrenor foarte bun, au un lot foarte bun. Dacă şi cei care au fost accidentaţi în ultima perioadă revin, au şanse foarte bune. Atmosfera e foarte bună în Giuleşti, aşa că nu văd de ce să nu câştige”, a mai spus Ionuţ Lupescu.

După 21 de etape din Liga 1, Rapid se află pe locul 4, cu 33 de puncte. Echipa lui Cristiano Bergodi nu a avut cel mai fericit final de an. După victoria cu FCSB de pe 5 noiembrie, Rapid a ajuns la 7 meciuri consecutive fără victorie în toate competiţiile oficiale, fiind eliminată şi din Cupa României.

Când va juca FCSB singurul amical din cantonamentul din Turcia

FCSB s-a reunit pe 8 ianuarie, și a plecat în Turcia, pentru cantonamentul de iarnă, care durează până pe 21 ianuarie. Singura partidă amicală, cea cu LASK Linz, se va desfășura duminică, 14 ianuarie, de la ora 10:00, ora României.

Reclamă 4 / 0/3

„Partida amicală împotriva celor de la LASK Linz, de duminică, 14 ianuarie, se va disputa începând cu ora locală 11:00 (10:00 ora României), pe terenul central al Gloria Sports Arena. Jocul va fi transmis în direct pe canalul de YouTube FCSB TV”, a transmis FCSB, pe contul oficial de Facebook.

LASK Linz, adversara FCSB-ului, a evoluat în grupele Europa League, în acest sezon. Austriecii au terminat ultimii, cu doar trei puncte, într-o grupă din care au mai făcut parte şi Liverpool, Toulouse şi Royale Union SG.

FCSB a încheiat anul pe primul loc în Liga 1, cu un avans de opt puncte față de rivala CFR Cluj, care se clasează pe locul secund. În amicalul cu LASK Linz, Elias Charalambous îi va putea vedea la treabă și pe cei doi jucători transferați de FCSB în această iarnă, Baba Alhassan și Luis Phelipe. Al treilea jucător transferat de Gigi Becali, în această perioade de mercato, Nana Antwi, încă nu a ajuns în cantonamentul roș-albaștrilor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și