Închide meniul
EXCLUSIV

Mihai Stoica a „încins” derby-ul cu o postare ironică la adresa conducerii Rapidului, iar Daniel Niculae a reacţionat acum!

Bogdan Stănescu Publicat: 6 martie 2024, 13:54

Reclamă
Mihai Stoica a „încins derby-ul cu o postare ironică la adresa conducerii Rapidului, iar Daniel Niculae a reacţionat acum!

Mihai Stoica a "încins" derby-ul cu o postare ironică la adresa conducerii Rapidului, iar Daniel Niculae a reacţionat acum!

Mihai Stoica şi Daniel Niculae / colaj Profimedia Images, AntenaSport

Mihai Stoica a „încins” derby-ul cu o postare ironică la adresa conducerii Rapidului. Oficialul „roş-albaştrilor” a dat de înţeles că Rapid nu a pus la dispoziţia fanilor FCSB-ului o peluză întreagă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Niculae susţine, în exclusivitate pentru AntenaSport, că Rapidul le-a oferit într-adevăr o peluză întreagă „roş-albaştrilor”.

Mihai Stoica a „încins” derby-ul cu o postare ironică la adresa conducerii Rapidului, iar Daniel Niculae a reacţionat acum!

Peluza de pe Arena Națională are 12.815 locuri.

Nouă ne-au fost repartizate 5.400, adică TOATĂ peluza.

Sau… 42%”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Reclamă

Daniel Niculae, pentru AntenaSport: „Le-am oferit o peluză, să fie spectacol”

Preşedintele Rapidului, Daniel Niculae, susţine că Rapidul le-a oferit întreaga peluză.

(n.r: Aţi luat decizia de a juca pe Arena Naţională, ne poţi explica de ce?) Toţi suporterii rapidişti îşi pun această întrebare. Sunt păreri pro şi contra. Nu a fost o decizie uşoară de a se juca pe Arena Naţională. Sunt păreri pro şi contra. Ştim foarte bine că Giuleştiul este casa noastră, însă cererea a fost una imensă de bilete. Cu siguranţă se va juca cu casa închisă.

Sunt plusuri şi minusuri. Ne-am gândit la toate variantele. Am vorbit şi cu Liviu (n.r: Liviu Ungurean, Bocciu, liderul galeriei Rapidului). Am luat decizia să jucăm acolo, vom vedea ce se va întâmpla la următorul derby şi unde se va juca. Important e ca noi să fim gazde ospitaliere. Le-am oferit o peluză, să fie spectacol.

Reclamă 4 / 0/3

Emoţii sunt la fiecare meci. Bine, e diferit când e vorba de un derby, fie că e vorba de Steaua (n.r.: FCSB), de Dinamo sau de Craiova. Trebuie să pregătim foarte bine meciul, să intrăm încrezători pe teren şi să reuşim să câştigăm ca să menţinem acolo în luptă până la finalul play-off-ului. 

„Vor veni stelişti, vor pleca rapidişti” Reacţie fabuloasă a lui Daniel Niculae

Vor veni stelişti, vor pleca rapidişti pentru că vor admira spectacolul făcut de fanii noştri de la Peluza 1 şi Tribuna a 2-a. Nu cred că vor veni foarte mulţi stelişti pentru că e o cerere uriaşă din partea fanilor noştri. 

Este un meci foarte-foarte important, dar nu e un meci decisiv. Trebuie să luptăm până la capăt, se înjumătăţesc punctele, sunt echipe foarte bune în play-off, care pot încurca pe oricine.

Dacă am fi reuşit, şi cu siguranţă am fi meritat, să câştigăm la Craiova, dacă am fi primit acele două lovituri de la 11 metri, am fi fost mult mai aproape de FCSB şi la o distanţă mai confortabilă de CFR Cluj”, a declarat Daniel Niculae în exclusivitate pentru AntenaSport.

Gigi Becali a primit o veste uriaşă! Cine arbitrează derby-ul Rapid – FCSB! Decizia lui Kyros Vassaras

Gigi Becali a primit o veste uriaşă! Şeful CCA, Kyros Vassaras, a decis să îl delege la derby-ul Rapid – FCSB, din ultima etapă a sezonului regular, pe arbitrul cerut de Gigi Becali.

Patronul „roş-albaştrilor” a transmis că îl vrea pe Ovidiu Haţegan la centru fiindcă acesta nu greşeşte în meciurile din Liga 1.

Și, dacă-l pune pe Istvan Kovacs, nu accept. Nu e normal! Om care arbitrează meciuri în străinătate și nu greșește, iar aici greșește, nu accept. Hațegan e numărul 1.

Reclamă

Așa cred că ar fi, părerea mea e asta, el ar fi cel mai bun arbitru pentru meciul ăsta. Nici Feșnic nu mi-ar displace. Și el are valoare, dar a făcut lucrurile astea cu Rapidul… Nu e bine nici ăla, de fapt!”, declara Gigi Becali la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și