Închide meniul

„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 martie 2024, 13:27

„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul? Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă

"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă

Valentin Mihăilă, în timpul unui meci/ Profimedia

Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă, atunci când a fost întrebat dacă Universitatea Craiova poate să câştige titlul în Liga 1, în acest sezon. Internaţionalul român e convins că fosta sa echipă poate deveni campioană, mărturisind că echipele din play-off sunt de un nivel bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă a oferit declaraţii şi despre echipa sa de club, Parma, mărturisind că a reuşit să depăşească problemele de la începutul sezonului, fiind într-o formă fizică bună.

„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă

Valentin Mihăilă a mai declarat, despre fosta sa echipă, Universitatea Craiova, că este capabilă să câştige titlul, fiind de părere că în play-off se poate întâmpla orice. După victoria cu CFR Cluj, oltenii au urcat pe locul secund, la şapte puncte distanţă de liderul FCSB.

„(n.r. Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?) De ce să nu poată? În play-off tot timpul sunt şanse, toate meciurile sunt derby-uri. Echipele sunt bune, se joacă de la egal la egal. Aşadar, de ce n-ar spera şi Universitatea Craiova la titlu?

(N.r. Despre Parma) Sunt fericit că sunt bine fizic, pentru că n-am mai avut accidentări în acest an de când a început campionatul. Asta mă face fericit. Iar apoi şi cu siguranţă realizările pe care le am pe teren, şi pe plan personal, şi cu echipa, că suntem pe primul loc.

Reclamă

Asta mă face şi mai fericit, îmi dă încredere, moral ridicat şi vin cu mare încredere la naţională”, a declarat Valentin Mihăilă, conform orangesport.ro.

Valentin Mihăilă a primit cea mai mare notă după ce a marcat pentru Parma

Valentin Mihăilă a primit cea mai mare notă după ce a marcat pentru Parma. Românul a înscris în duelul cu FeralpiSalo, iar jurnaliștii din peninsulă au fost impresionați de jocul acestuia.

Duelul dintre FeralpiSalo și Parma a contat pentru etapa cu numărul 30 a sezonului din eșalonul secund și s-a încheiat cu scorul de 1-2. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Jurnaliștii publicației parmalive.com au avut doar cuvinte de laudă pentru românul convocat de Edi Iordănescu la echipa națională.

Aceștia au spus că Mihăilă a căutat mereu mingea și că a impresionat în fiecare minut pe care l-a jucat la meciul cu FeralpiSalo.

„Valentin Mihăilă – Nota 7. A fost foarte mult timp la minge. La momentul la care a fost schimbat, fanii echipei s-au uitat unul la altul, fiind confuzi.

Pe lângă golul frumos pe care l-a înscris, care a răsplătit demarcarea unui atacant adevărat, a avut mai multe acțiuni și recuperări, în cele 54 de minute jucate.

Pecchia l-a reintrodus în echipă la începutul anului, iar în a 2-a parte a sezonului i-a răsplătit încrederea. Din minutul 54 a intrat Benedyczak (nota 5,5), care a fost inexistent și s-a remarcat doar printr-o serie de întoarceri”, au notat jurnaliștii publicației menționate anterior.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și