Închide meniul

Valentin Mihăilă a primit cea mai mare notă după ce a marcat pentru Parma! Verdict și despre prestația lui Dennis Man

Alex Ioniță Publicat: 16 martie 2024, 17:52

Reclamă
Valentin Mihăilă a primit cea mai mare notă după ce a marcat pentru Parma! Verdict și despre prestația lui Dennis Man

Valentin Mihăilă a primit cea mai mare notă după ce a marcat pentru Parma. Ce au scris italienii despre jocul românului.

Valentin Mihăilă / Profimedia

Valentin Mihăilă a primit cea mai mare notă după ce a marcat pentru Parma. Românul a înscris în duelul cu FeralpiSalo, iar jurnaliștii din peninsulă au fost impresionați de jocul acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre FeralpiSalo și Parma a contat pentru etapa cu numărul 30 a sezonului din eșalonul secund și s-a încheiat cu scorul de 1-2. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Valentin Mihăilă a primit cea mai mare notă după ce a marcat pentru Parma

Jurnaliștii publicației parmalive.com au avut doar cuvinte de laudă pentru românul convocat de Edi Iordănescu la echipa națională.

Aceștia au spus că Mihăilă a căutat mereu mingea și că a impresionat în fiecare minut pe care l-a jucat la meciul cu FeralpiSalo.

Jurnaliștii publicației au vorbit și despre momentul în care Mihăilă a fost schimbat, în minutul 54. Aceștia au notat că suporterii Parmei nu au înțeles decizia lui Fabio Pecchia, care l-a introdus în teren pe Benedyczak.

Reclamă

Tot publicația menționată anterior i-a oferit lui Mihăilă nota 7 pentru acest meci, românul fiind la egalitate cu Bonny și Delprato. Cei 3 au primit cele mai mari note din echipă.

„Valentin Mihăilă – Nota 7. A fost foarte mult timp la minge. La momentul la care a fost schimbat, fanii echipei s-au uitat unul la altul, fiind confuzi.

Pe lângă golul frumos pe care l-a înscris, care a răsplătit demarcarea unui atacant adevărat, a avut mai multe acțiuni și recuperări, în cele 54 de minute jucate.

Reclamă 4 / 0/3

Pecchia l-a reintrodus în echipă la începutul anului, iar în a 2-a parte a sezonului i-a răsplătit încrederea. Din minutul 54 a intrat Benedyczak (nota 5,5), care a fost inexistent și s-a remarcat doar printr-o serie de întoarceri”, au notat jurnaliștii publicației menționate anterior.

De asemenea, aceștia au vorbit și despre prestația lui Dennis Man, care a fost integralist, dar nu a reușit să fie decisiv pentru echipa sa:

„Dennis Man – Nota 6! A avut doar câteva mingi prin care ar fi putut să își taxeze oponenții. Totuși, nu a fructificat șansele. Totuși, a fost un spectacol să îl vezi într-un duet cu Bernabe, dar și cu Cyprien”, au mai scris italienii.

Valentin Mihăilă a marcat pentru Parma după o fază de senzație

Valentin Mihăilă a marcat pentru Parma după o fază de senzație. Jucătorul român și-a continuat forma bună și în cadrul partidei din etapa cu numărul 30 a sezonului.

Mihăilă a deschis scorul în duelul dintre FeralpiSalo și Parma. Fostul jucător de la Universitatea Craiova a încheiat o fază de senzație, consturită de coechipierii săi. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

În minutul 29 al duelului cu FeralpiSalo, jucătorii lui Fabio Pecchia au construit o fază excelentă, printr-o serie de pase rapide.

Defensiva gazdelor a fost prinsă pe picior greșit, iar balonul a ajuns rapid la Valentin Mihăilă, care a înscris fără probleme în poarta celor de la FeralpiSalo. VEZI AICI VIDEO

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și