Închide meniul

Poli Iaşi, victorie mare în deplasare cu FC Voluntari. Gazdele au avut două goluri anulate şi au ratat un penalty

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 23 septembrie 2023, 17:13

Poli Iaşi, victorie mare în deplasare cu FC Voluntari. Gazdele au avut două goluri anulate şi au ratat un penalty

Poli Iaşi, victorie mare în deplasare cu FC Voluntari

Voluntari - Poli Iaşi 1-2 / Sursa foto: Facebook Poli Iaşi

Poli Iaşi, victorie mare în deplasare cu FC Voluntari. Ieşenii au câştigat cu 2-1, după ce gazdele au ratat un penalty şi au avut două goluri anulate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marchioni a deschis scorul la Voluntari şi i-a adus în avantaj pe ieşeni în minutul 23. După numai trei minute, Nemec a egalat pentru ilfoveni, dar cum asistentul a semnalizat un posibil ofsaid la Boboc, golul a fost verficat de VAR şi a fost validat după o pauză de aproape patru minute, relatează news.ro.

Poli Iaşi, victorie mare în deplasare cu FC Voluntari

FC Voluntari a mai înscris odată, în minutul 40, prin Florea, dar golul nu a fost validat, din cauza unei poziţii de ofsaid la Nemec. În minutul 43 Andrei Gheorghiţă i-a adus pe oaspeţi în avantaj cu un şut la colţul lung.

Repriza secundă a adus un nou gol anulat pentru gazde, la Nemec, în minutul 47. În minutul 62 s-a dictat penalti la atacul lui Samayoa asupra lui Dumiter, acelaşi Nemec a executat, însă a trimis în bară.Poli Iaşi s-a impsu cu 2-1 şi are 10 puncte, ocupând locul 12 în clasament. FC Voluntari este pe locul 13, tot cu zece puncte.

FC VOLUNTARI: J. Fernandez – Ricardinho, C. Paz, I. Andres, R. Boboc – Cocian (M. Răduţ 46), V. Raţă, Sigurjonsson (Carnat 73), D. Andrei (A. Niţă 73) – Nemec, D. Florea (Dumiter 46). ANTRENOR: Ilie Poenaru

Reclamă

POLI IAŞI: S. Lung Jr. – Martac (A. Ciobanu 46), Fl. Ilie, Samayoa, R. Ispas – A. Roman (Jatoba 61), Bordeianu, Marchioni – A. Gheorghiţă (R. Ion 79), Harrison (S. Buş 61), Luis Phelipe (A. Dumitru 76). ANTRENOR: Leo Grozavu

Cartonaşe galbene: V. Raţă 11, Ricardinho 50, Sigurjonsson 63, M. Răduţ 87 / Martac 37, Samayoa 75

Arbitri: George Găman – Daniel Mitruţă, Alexandru Vodă – Viorel Flueran

Arbitri VAR: Florin Andrei – Claudiu Marca

Reclamă 4 / 0/3

Observator: Irina Mîrţ

Poli Iaşi a urcat peste Voluntari în clasament cu această victorie

Poli Iaşi a urcat pe locul 12 în Liga 1 cu această victorie, depăşind-o pe FC Voluntari. Poli Iaşi şi FC Voluntari au acumulat până acum 10 puncte, dar ieşenii au un meci mai puţin disputat.

Etapa viitoare, Poli Iaşi va juca acasă cu Petrolul, în timp ce FC Voluntari o va întâlni în deplasare pe UTA, la Arad.

Voluntari are marţi meci în Cupa României, urmând să o întâlnească pe Farul Constanţa.

Meciul dintre U Cluj şi Poli Iaşi, întrerupt în minutul 54 de o furtună puternică! Terenul de pe Cluj Arena a fost inundat

Meciul dintre U Cluj şi Poli Iaşi, întrerupt în minutul 54 de o furtună puternică! Primul meci al zilei a început pe Cluj Arena, dar imediat după pauză, o ploaie torenţială s-a abătut asupra oraşului Cluj-Napoca.

În primă fază, vântul a adus pe teren panourile publicitare, după care terenul a fost inundat în câteva minute de ploaia torenţială. Meciul s-a reluat timp de câteva minute, dar terenul impracticabil a făcut ca partida să fie întreruptă în minutul 54, iar cele două echipe să meargă la vestiare.

U Cluj şi Poli Iaşi au putut să dispute o singură repriză în condiţii normale. După pauză, jucătorii celor două echipe au ieşit pe o adevărată furtună. Panourile publicitare au fost împinse de vânt pe teren, iar jucătorii celor două echipe au fost nevoiţi să le ducă înapoi pe pista de atletism.

Reclamă

În tot acest timp, ploaia torenţială a inundat terenul de pe Cluj Arena. Chiar dacă era aproape imposibil de jucat, cele două echipe s-au chinuit timp de câteva minute, după reluarea jocului.

În cele din urmă, arbitrul Florin Flueran a decis întreruperea meciului în minutul 54. „Nu se mai poate juca aşa”, a spus arbitrul. După ce au revenit de la vestiare, Poli Iaşi a învins-o pe U Cluj cu 2-0, ambele goluri fiind marcate de Alin Roman (min. 55 şi 90+3).

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” Vezi toate știrile
Citește și