Închide meniul

„Poporul l-a dat jos şi pe Ceauşescu!”. Marius Şumudică ştie de ce Neluţu Varga l-a atacat pe Dan Petrescu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 septembrie 2022, 20:13

„Poporul l-a dat jos şi pe Ceauşescu!. Marius Şumudică ştie de ce Neluţu Varga l-a atacat pe Dan Petrescu

Dan Petrescu, înjurat de fanii de la FCSB

Dan Petrescu, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Hepta

Marius Şumudică ştie de ce Neluţu Varga l-a atacat pe Dan Petrescu. Fostul antrenor al lui CFR Cluj e convins că problemele de sănătate ale patronului campioanei României au contribuit decisiv la situaţia care este acum la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri vrea să îl bage în şedinţă pe Dan Petrescu. Şi-ar dori schimbarea antrenorului din cauza rezultatelor sub aşteptări înregistrate de gruparea din Gruia. Cosmin Contra este favorit să îl înlocuiscă pe „Bursuc”.

Marius Şumudică ştie de ce Neluţu Varga l-a atacat pe Dan Petrescu

„Este foarte important ce spun acum. Nu uita că patronul clubului a suferit un accident cerebral. În momentul în care suferi acest accident cerebral, când ştii că trebuie să faci rost de bani şi că principala sursă de venit este campania europeană şi veniturile de acolo, e clar că nu te mai uiţi în urmă şi începi să vorbeşti. Omul ăsta a fost la un pas de a paraliza. Dacă nu ajungea la timp să i se facă o injecţie, puteam să vorbim de el la trecut. Asta a făcut fotbalul din Neluţu Varga.

I s-a întâmplat pe un fond de stres şi măcinat de tot ceea ce a făcut pentru echipă, neavând rezultatele scontate. Contează! Eu vă spun ca antrenor, cum mă consum pe bancă. Nu am spus că Dan Petrescu e vinovat, ferească Dumnezeu. Dar în momentul de faţă CFR are cel mai bun lot, cel mai numeros calitativ şi rezultatele lasă de dorit. Nu poţi să te joci cu poporul, poporul l-a dat jos pe Ceauşescu. Mie niciodată nu mi-a schimbat nimeni demisia, dacă se întâmpla cred că mai lăsam din bani. Mă duceam şi îi spuneam că nu mai am viitor”, a declarat Marius Şumudică la digisport.ro.

Criticat dur, Dan Petrescu l-a avertizat pe patron că nu renunţă la clauza de reziliere pe care o are în contract. 400.000 de euro ar trebui să îi plătească Neluţu Varga dacă vrea să-l dea afară.

Reclamă

”Sunt antrenorul lui CFR şi mai am 2 ani contract! Cum să renunţ la clauză? Antrenori dinaintea mea au renunţat? Doamne fereşte. În toată lumea există contracte, am un contract, trebuie respectat”, a declarat Dan Petrescu după victoria cu FC Argeş.

Neluţu Varga, anunţ de ultimă oră despre Dan Petrescu

Neluţu Varga, anunţ de ultimă oră despre Dan Petrescu. Patronul celor de la CFR Cluj a anunţat că trebuia să se întâlnească astăzi cu Dan Petrescu, însă acesta l-a sunat şi i-a transmis că e foarte răcit.

În acest context, Neluţu Varga a decis să amâne întâlnirea care poate duce la plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj. Patronul ardelenilor a continuat atacurile la adresa antrenorului şi a spus că vrea un raport pentru „rezultatele proaste din ultimul timp”.

Reclamă 4 / 0/3

„Azi, în jurul orei 12:00 urma să am o întâlnire la București cu Dan Petrescu. Însă, am fost sunat de Dan, iar el mi-a spus că este foarte răcit, posibil să aibă Covid, iar eu i-am zis că dacă are simptome de Covid atunci nu e cazul să ne mai vedem deoarece nu vreau să risc nimic.

Știți foarte bine ce probleme de sănătate am avut eu și nu vreau să risc absolut nimic. Am amânat întâlnirea, iar o decizie finală nu o pot lua până nu mă văd cu Dan Petrescu.

Eu vreau un raport și o analiză clară de la el cu privire la aceste rezultate proaste din ultimul timp.

Îl consider și pe Contra un antrenor foarte bun, dar vreau să știți că nu am avut nicio discuție cu el. Până nu voi discuta clar cu Dan Petrescu nu vă pot anunța nimic„, a spus Neluţu Varga la prosport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și