Închide meniul

Porecla fabuloasă pe care i-a pus-o Florin Tănase lui Gigi Becali: „Mă sună și în pauză uneori. Glumim și noi!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 august 2023, 11:36

Porecla fabuloasă pe care i-a pus-o Florin Tănase lui Gigi Becali: „Mă sună și în pauză uneori. Glumim și noi!

Porecla fabuloasă pe care i-a pus-o Florin Tănase lui Gigi Becali

Gigi Becali se amuză cu Florin Tănase / Colaj Hepta

S-a aflat care este porecla fabuloasă pe care i-a pus-o Florin Tănase lui Gigi Becali. Fostul căpitan de la FCSB continuă să fie într-o relație excelentă cu latifundiarul din Pipera și după plecarea de la vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tănase putea semna din nou cu FCSB în această vară, dar oferta primită de la Al-Akhdoud a fost de nerefuzat. Gigi Becali anunță însă că nu renunță la gândul de a-l aduce pe atacantul în vârstă de 28 de ani.

Porecla fabuloasă pe care i-a pus-o Florin Tănase lui Gigi Becali

Chiar Becali a dezvăluit că fostul golgheter al Ligii 1 îl aseamănă cu Sir Alex Ferguson. Este modul prin care Tănase se amuză de implicarea omului de afaceri în alcătuirea echipei și efectuarea schimbărilor.

Singurul jucător cu care ţin legătură este Florin Tănase, mai mult decât atunci când juca la mine. Vorbim la 2-3 zile. Mă sună şi îmi spune „Ce face Ferguson? Vai, dar ce mutare a făcut Ferguson!”.

I-am spus să vină antrenor. Glumim şi noi. Prea frumos caracter Florin Tănase. I-au dat unii bani să plece. În iarnă poate îl dau afara iar şi vine la mine şi îl duc în Liga Campionilor.

Reclamă

Mă sună şi în pauză uneori şi îmi spune ce mutare a făcut Ferguson„, a declarat Gigi Becali la Palat.

Florin Tănase a ajuns la FCSB în vara anului 2016, atunci când formaţia roş-albastră plătea 1,5 milioane de euro pentru transferul său de la Viitorul. Şase ani mai târziu, Tănase părăsea FCSB, după ce Al Jazira, formaţie din Emiratele Arabe Unite, îl cumpăra pentru suma de 3 milioane de euro.

Florin Tănase, după debutul în Arabia Saudită: „E cam greu să mai ajungi aici”

Florin Tănase şi Andrei Burcă au debutat cu dreptul la Al-Akhdoud, în prima etapă a noului sezon din Arabia Saudită. Formaţia celor doi români, nou-promovată în prima ligă din Arabia Saudită, a obţinut un punct pe terenul celor de la Al-Shabab.

Reclamă 4 / 0/3

Scorul a fost deschis chiar de Andrei Burcă. Fostul fundaş de la CFR Cluj a transformat o lovitură de la 11 metri în minutul 41 al partidei.

Florin Tănase a dezvăluit că Andrei Burcă a executat mai multe lovituri de la 11 metri în cantonament, iar acesta a fost desemnat de antrenor să execute şi în primul meci oficial al sezonului.

Da, pentru noi 1-1 a fost un rezultat bun pentru că a fost primul meci în deplasare, cu un club mare de aici. Suntem fericiţi că am reuşit să scoatem punct din deplasare. El a bătut şi în cantonament şi a continuat să bată şi aseară. Sunt fericit pentru că sunt sănătos.

E cam greu să mai ajungi aici pentru că aţi văzut ce jucători ajung aici, doar de top. Mă bucur că sunt aici şi sper să fac o treabă bună. Nu mă gândesc la tricouri, vreau să mă antrenez şi să fiu bine din punct de vedere fizic şi să avem rezultate. Normal că mă gândesc la naţională, de aceea mă pregătesc şi sper să fiu bine”, a declarat Florin Tănase, exclusiv pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și