Închide meniul

„Portarul căuta bomboane!” Adrian Porumboiu, verdict savuros după penalty-ul primit de FCSB cu Universitatea Craiova

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 ianuarie 2024, 17:16

„Portarul căuta bomboane! Adrian Porumboiu, verdict savuros după penalty-ul primit de FCSB cu Universitatea Craiova

Adrian Porumboiu, verdict savuros după penalty-ul primit de FCSB cu Universitatea Craiova

Adrian Porumboiu şi jucătorii FCSB-ului/ Colaj Hepta

Adrian Porumboiu a oferit un verdict savuros, după penalty-ul primit de FCSB în derby-ul cu Universitatea Craiova. Fostul patron de la Vaslui a declarat că arbitrul Marcel Bîrdan a procedat corect atunci când a luat decizia de a acorda lovitură de la punctul cu var.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova categoric, cu scorul de 3-0. Florinel Coman, Darius Olaru şi David Miculescu au marcat pentru liderul din Liga 1.

Adrian Porumboiu, verdict savuros după penalty-ul primit de FCSB cu Universitatea Craiova

În prelungirile primei reprize, Zajkov a comis henţ în careu, iar FCSB a primit lovitură de la 11 metri, după ce Marcel Bîrsan s-a consultat şi cu arbitrii din camera VAR.

După meci, Adrian Porumboiu a analizat faza penalty-ului dictat de Marcel Bîrsan. Acesta a oferit o replică savuroasă, şi nu a înţeles cum Zajkov a comis henţ. Porumboiu l-a ironizat şi pe portarul oltenilor, Laurenţiu Popescu, mărturisind că acesta „căuta bomboane”, în timpul atacului roş-albaştrilor.

„Văzând faza acum e decizie corectă pentru că apărătorul are brațul desfăcut și se duce cu mâna exact pe minge. Nu se duce mingea în mâna lui. Gestul pe care îl face, parcă vrea să dea un pumn la minge și i-l dă până la urmă.

Reclamă

E o fază pe care e greu s-o deslușești. Cade și portarul. Pe timpuri când mergeai la biserică se aruncau bomboane la copii și se repezeau și ăia mari, și ăia mici să le ia de pe jos.

Acum, portarul căuta bomboane, adică mingea. O fază hilară, așa. Prima dată provoacă rumoare o astfel de fază într-o competiție la nivelul ăsta. O fi având mingea unsoare pe ea și n-avea nici mâner s-o prindă de mâner.

Deci e decizie corectă. Din instinct spun că joacă mingea cu mâna. Din ce am văzut e penalty”, a declarat Adrian Porumboiu, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Verdictul specialistului la faza la care FCSB a primit penalty cu Universitatea Craiova

Verdictul specialistului, la faza la care FCSB a primit penalty cu Universitatea Craiova, nu a întârziat să apară. Marius Avram a dat verdictul la faza la care Marcel Bîrsan a acordat penalty.

Marius Avram e de părere că a fost decizia corectă a fost cea de a acorda penalty pentru cei de la FCSB. Darius Olaru a transformat lovitura de pedeapsă şi a ajuns la 14 goluri marcate în acest sezon.

„Vorbim despre jucarea mingii cu mâna. Atinge în mod deliberat mingea cu mâna, prin mişcarea către mingea. Prin acea mişcare de sus în joc loveşte mingea cu braţul. Aici se referă la faptul că mâna loveşte mingea. El coboară braţul şi loveşte mingea. La aceasta se referă în mod deliberat. Este suficinent pentru arbitru să vadă mişcarea de sus în jos. Decizia corectă este cea luată de arbitru şi anume, lovitură de la 11 metri„, a pus Marius Avram la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și