Închide meniul

Verdictul specialistului la faza la care FCSB a primit penalty cu Universitatea Craiova

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 ianuarie 2024, 21:15

Verdictul specialistului la faza la care FCSB a primit penalty cu Universitatea Craiova

Verdictul specialistului la faza la care FCSB a primit penalty cu Universitatea Craiova

Colaj Orangesport

Verdictul specialistului la faza la care FCSB a primit penalty cu Universitatea Craiova. Marius Avram a dat verdictul la faza la care Marcel Bîrsan a acordat penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Avram e de părere că a fost decizia corectă a fost cea de a acorda penalty pentru cei de la FCSB. Darius Olaru a transformat lovitura de pedeapsă şi a ajuns la 14 goluri marcate în acest sezon.

Verdictul specialistului la faza la care FCSB a primit penalty cu Universitatea Craiova

„Vorbim despre jucarea mingii cu mâna. Atinge în mod deliberat mingea cu mâna, prin mişcarea către mingea. Prin acea mişcare de sus în joc loveşte mingea cu braţul. Aici se referă la faptul că mâna loveşte mingea. El coboară braţul şi loveşte mingea. La aceasta se referă în mod deliberat. Este suficinent pentru arbitru să vadă mişcarea de sus în jos. Decizia corectă este cea luată de arbitru şi anume, lovitură de la 11 metri„, a pus Marius Avram la digisport.ro.

Decizie grea pentru Marcel Bîrsan în prelungirile primei reprize ale derby-ului Universitatea Craiova – FCSB! Zajkov a atins mingea cu mâna în careu, iar Bîrsan a mers să vadă faza pe ecran, după consultarea cu arbitrii din camera VAR.

După ce a urmărit faza pe ecranul de lângă gazon, Marcel Bîrsan a arătat punctul cu var. Darius Olaru a transformat fără probleme penalty-ul, iar „roş-albaştrii” au intrat la cabine în avantaj. Marcel Bîrsan a avut nevoie de mai multe minute până să ia decizia şi să arate punctul cu var. Dacă scorul din derby-ul Universitatea Craiova – FCSB rămâne acelaşi, echipa patronată de Gigi Becali îşi consolidează avantajul de 11 puncte faţă de a doua clasată, care este Rapid în acest moment.

Reclamă

Momente de groază în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB! Un suporter rănit a fost luat cu Ambulanţa! Ce s-a întâmplat

Momente de groază în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB! În minutul 7 al partidei, jocul a fost întrerupt, ambulanţa îndreptându-se spre tribună.

Un suporter a fost rănit, fiind lovit de un obiect aruncat din tribună. Imaginile surprinse de camerele video l-au arătat pe suporterul rănit. Acesta a fost preluat de ambulanţă, în timp ce îi curgea abundent sânge pe faţă.

Jocul a fost reluat din minutul 10, după ce suporterul a fost urcat în ambulanţă şi dus la spital. Ambulanţa a trecut prin teren cu suporterul rănit pe care tocmai îl preluase.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și