Închide meniul

Posibilele adversare ale FCSB-ului în preliminariile UEFA Champions League, dacă roș-albaștrii devin campioni! Miză uriașă pentru trupa lui Gigi Becali

Viviana Moraru Publicat: 17 mai 2023, 13:04

Reclamă
Posibilele adversare ale FCSB-ului în preliminariile UEFA Champions League, dacă roș-albaștrii devin campioni! Miză uriașă pentru trupa lui Gigi Becali

Risto Radunovic riscă să rateze returul cu CSKA 1948 Sofia

Florinel Coman şi Risto Radunovic / Hepta

S-a aflat care sunt posibilele adversare ale FCSB-ului, în preliminariile UEFA Champions League, dacă roș-albaștrii devin campioni în Liga 1. Trupa lui Elias Charalambous ar fi cap de serie în primul tur, astfel că ar avea șanse mari să se califice în runda următoare, unde se vor complica lucrurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB stă la mâna ei să devină campioană în Liga 1, după opt ani. Trupa lui Elias Charalambous este la un punct distanță de liderul Farul, iar în runda viitoare, cele două formații se vor duela. Meciul va avea loc duminică, de la ora 21:00, în format live text, pe AS.ro.

Posibilele adversare ale FCSB-ului în preliminariile UEFA Champions League

Conform gsp.ro, FCSB ar fi cap de serie în primul tur preliminar din UEFA Champions League. În acest context, printre posibilele adversare ale roș-albaștrilor se numără Rakow, campioana Poloniei, Hacken (Suedia), Struga (Macedonia) sau Swift (Luxemburg).

În continuare, dacă ar reuși să se califice în turul doi din preliminariile UEFA Champions League, FCSB nu ar mai fi cap de serie, astfel că lucrurile s-ar putea complica pentru roș-albaștrii. Dinamo Zagreb, Qarabag, Ferencvaros se numără printre posibilele adversare dificile ale trupei lui Elias Charalambous, care de altfel ar putea da și pesre BATE Borisov sau Sheriff Tiraspol.

Într-un eventual tur al treilea, FCSB poate fi din nou cap de serie dacă trece în turul doi de o echipă care se află în pirmele șase ca punctaj. Astfel, roș-albaștrii s-ar putea duela pentru un loc în play-off-ul Champions League cu Molde, Ludogorets sau Sparta Praga.

Reclamă

Prezența în turul al treilea preliminar din UEFA Champions League le asigură roș-albaștrilor prezența în grupele Conference League, precum și în play-off-ul Europa League.

Traseul virtual în preliminariile Conference League, dacă FCSB nu va lua titlul

Dacă FCSB nu va deveni campioană la finalul acestui sezon, și va încheia pe locul 2, atunci roș-albaștrii vor merge direct în turul doi preliminar din Conference League, acolo unde va fi cap de serie și s-ar putea duela cu formații precum Lugano, Viborg sau Pogon.

Într-un eventual tur al treilea din Conference League, FCSB ar putea da peste Hajduk Split sau Aris Salonic, în timp ce pentru un loc în grupe s-ar lupta cu Tottenham, Lille, Atalanta, Bayer Leverkusen, Brugge sau PAOK.

Reclamă 4 / 0/3

În cazul celor de la Farul, sursa citată mai sus anunță faptul că trupa lui Gică Hagi nu va fi cap de serie în primul tur preliminar din UEFA Champions League, în cazul în care va lua titlul.

Gigi Becali le-a promis prime uriaşe pentru Europa jucătorilor de la FCSB

Gigi Becali le-a promis prime uriaşe pentru Europa jucătorilor de la FCSB. Cel mai consistent bonus îl vor primi jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous dacă intră în grupele Ligii Campionilor.

Eu nu dau prime, ce prime să dau? La mine primă iei doar dacă tu câștigi bani și primești din ei. Dacă iau campionatul, n-au nici cinci bani.

Doar dacă intră în grupele Conference League sau Europa League iau 50.000, 100.000 de euro dacă intră în Champions League, s-ar putea să le dau chiar mai mult și de la mine, să le dau dublu dacă intră în grupele Champions League.

Acum ei au în contract 100.000 de euro dacă intră în grupele Champions League. Nu știu cât o să le dau mai mult, am spus că probabil, dar nu știu cât, vom vedea atunci”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și