Închide meniul

„Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos!

Alex Ioniță Publicat: 7 mai 2024, 16:28

Reclamă
„Pot ajuta! Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos!

Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos

Mircea Lucescu / AS.ro

Mircea Lucescu a transmis primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! Cel mai longeviv antrenor român a fost sincer după terminarea discuțiilor cu cei doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Șucu dorește să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid, într-o poziție de conducere a clubului. Totuși, „Il Luce” a făcut acum o declarație surprinzătoare, după discuția cu acționarul majoritar de la Rapid.

Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos

Mircea Lucescu a dezvăluit faptul că nu a discutat despre preluarea rapidului cu Dan Șucu și George Copos. Acesta a spus că a vorbit strict despre situația echipei din Giulești și că nu va lua nicio decizie până la data de 1 iulie.

„N-am vorbit despre acest lucru! M-a rugat domnul Copos să am o întălnire pentru a discuta de situație. N-are nicio legătură cu ce vă gândiți voi că e. Toată lumea…

M-am dus la Gigi Becali când m-a rugat, m-am dus la Dinamo, toată lumea încearcă să se folosească de experiența mea pentru a îmbunătăți lucrurile. Am mâncat împreună. Cu sfaturi pot ajuta pe toată lumea. Până la 1 iulie nu iau nicio decizie, la revedere!”, a spus Mircea Lucescu.

Reclamă

Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid

Giovanni Becali a avut o reacţie despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Lucescu se va întâlni cu Dan Şucu şi George Copos pentru a discuta despre o eventuală venirea la Rapid.

Giovanni Becali nu crede că Mircea Lucescu va accepta să revină în fotbalul românesc. Acesta mai spune că dacă ar accepta să vină la Rapid, trebuie să fie plătit cu o sumă uriaşă având în vedere cariera sa.

”Nu vine Mircea Lucescu. Stai liniştit că Lucescu nu intră la vârsta asta în responsabilităţile astea. Se face de râs… dă cu piciorul la toată cariera lui. Voi nu sunteţi sănătoşi la cap.

Reclamă 4 / 0/3

Visaţi cai verzi pe pereţi! Dacă vine la Rapid înseamnă că se face de râs. Cu milioanele pe care le-a câştigat pe merit, trebuie să antreneze pe o sumă. Şi când lumea va vedea suma, se face de râsul curcilor.
Ce tot visaţi? Nu am vorbit cu Mircea Lucescu. Dar dacă face pasul ăsta, poate să dea cu piciorul la toată cariera lui. Aaa, dacă vine benevol să ajute clubul Rapid, că e clubul lui preferat.

Să vină consilier al domnului Şucu, asta da. Dar şi dacă vine consilier Lucescu şi antrenorul ascultă de el şi iese cum a ieşit acum. Se nenoroceşte şi Lucescu, îl nenoroceşte şi pe ăla? Aţi văzut, mă? Pe Lobonţ a luat Rapid trei milioane de dolari la vremea respectivă. Lobonţ a intrat într-o mocirlă şi a rămas în ea. O să se termine campionatul şi o să iasă din ea”, a spus Giovanni Becali la fanatik.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semenază în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 13:17 Oțelul – U Cluj LIVE SCORE (14:30). Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene. Echipele probabile 12:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” Vezi toate știrile
Citește și