Închide meniul

„Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 mai 2024, 14:05

Reclamă
„Se face de râsul curcilor! Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap

Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid

Giovanni Becali, în timpul unui interviu - Antena Sport

Giovanni Becali a avut o reacţie despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Lucescu se va întâlni cu Dan Şucu şi George Copos pentru a discuta despre o eventuală venirea la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giovanni Becali nu crede că Mircea Lucescu va accepta să revină în fotbalul românesc. Acesta mai spune că dacă ar accepta să vină la Rapid, trebuie să fie plătit cu o sumă uriaşă având în vedere cariera sa.

Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid

Nu vine Mircea Lucescu. Stai liniştit că Lucescu nu intră la vârsta asta în responsabilităţile astea. Se face de râs… dă cu piciorul la toată cariera lui. Voi nu sunteţi sănătoşi la cap.

Visaţi cai verzi pe pereţi! Dacă vine la Rapid înseamnă că se face de râs. Cu milioanele pe care le-a câştigat pe merit, trebuie să antreneze pe o sumă. Şi când lumea va vedea suma, se face de râsul curcilor.
Ce tot visaţi? Nu am vorbit cu Mircea Lucescu. Dar dacă face pasul ăsta, poate să dea cu piciorul la toată cariera lui. Aaa, dacă vine benevol să ajute clubul Rapid, că e clubul lui preferat.

Să vină consilier al domnului Şucu, asta da. Dar şi dacă vine consilier Lucescu şi antrenorul ascultă de el şi iese cum a ieşit acum. Se nenoroceşte şi Lucescu, îl nenoroceşte şi pe ăla? Aţi văzut, mă? Pe Lobonţ a luat Rapid trei milioane de dolari la vremea respectivă. Lobonţ a intrat într-o mocirlă şi a rămas în ea. O să se termine campionatul şi o să iasă din ea”, a spus Giovanni Becali la fanatik.ro.

Reclamă

George Copos şi Dan Şucu încearcă să-l convingă pe Mircea Lucescu să revină la Rapid. Pentru asta, marţi are loc o întâlnire între cei trei grei. Singurul lucru concret anunţat de Il Luce este că o decizie nu va veni azi.

„Așa cum am mai spus, nu iau nicio decizie până la 1 iunie. Da, e adevărat că mă văd cu Șucu și Copos, dar de aici și până la o decizie mai e foarte multe cale de bătut”, a spus Lucescu, citat de gsp.ro.

Marele avantaj pentru o revenire a lui Mircea Lucescu în Liga 1 este faptul că Il Luce nu ar mai fi nevoit să plece în afara ţării, un lucru care nu îi mai este chiar lejer, ţinând cont că pe 29 iulie va împlini 79 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

După despărţirea de Cristiano Bergodi, Bogdan Lobonţ este cel care a preluat echipa feroviară, dar, sub conducerea lui, Rapid a ajuns pe ultimul loc din play-off, la nu mai puţin de 20 de puncte de campioana FCSB.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 LIVE SCOREOțelul – U Cluj 0-0. Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene între Dorinel Munteanu și Ioan Ovidiu Sabău 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 14:10 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semnează în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe Vezi toate știrile
Citește și