Închide meniul
EXCLUSIV

„Pot mai mult decât atât! Îi cunosc!” Florinel Coman şi Darius Olaru, lăudaţi de un fost coleg de la FCSB! Verdict despre titlu

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 martie 2024, 9:56

„Pot mai mult decât atât! Îi cunosc! Florinel Coman şi Darius Olaru, lăudaţi de un fost coleg de la FCSB! Verdict despre titlu

Florinel Coman şi Darius Olaru, lăudaţi de un fost coleg de la FCSB

Florinel Coman şi Darius Olaru, în timpul unui meci / Profimediaimages

Florinel Coman şi Darius Olaru au fost  lăudaţi de, Adrian Petre, fostul lor coleg de la FCSB. Coman şi Olaru au un sezon de vis la FCSB şi sunt primii golgheteri din acest sezon al Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi au marcat 14 goluri pentru FCSB în acest sezon şi îşi conduc echipa spre primul titlu după o pauză de 9 ani. Adrian Petre e de părere că cei doi nu şi-au atins forma maximă. Mai mult, Petre, care a ajuns la Tunari, în Liga 2, e convins că FCSB nu mai are cum să piardă titlul.

Florinel Coman şi Darius Olaru, lăudaţi de un fost coleg de la FCSB

Da, clar, nu doar diferenţa asta de puncte, ci şi jocul pe care îl prestează şi forma lor (n.r. – dacă va câştiga FCSB tilul). Nu m-au surprins, le ştiu valoarea, ştiu ce pot, cred că pot chiar mai mult de atât (n.r. – de Coman şi Olaru). Îi cunosc foarte bine de la juniori, pe lângă faptul că am fost colegi la FCSB, cred că pot mai mult de atât şi sper să ajungă în străinătate, acolo îţi arăţi adevărata valoare şi cred că nu ar avea probleme, niciunul dintre ei„, a spus Adrian Petre în exclusivitate pentru AntenaSport.

Adi Ilie forţează transferul lui Florinel Coman în Bundesliga

Adi Ilie a dezvăluit că forţează transferul lui Florinel Coman în Bundesliga. Starul de la FCSB este dorit de VfB Stuttgart şi poate da marea lovitură a carierei. Ar putea primi un salariu uriaş în comparaţie cu cel pe care îl primeşte de la Gigi Becali.

Fostul internaţional român a adus o ofertă de senzaţie pentru „Mbappe” Coman. „Cobra” anunţă că mutarea s-ar putea concretiza în vară. Atacantul în vârstă de 25 de ani are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro.

Reclamă

Adi Ilie a afirmat că Florinel Coman putea semna deja cu echipa care este pe podium în Bundesliga. Nemţii ar fi fost dispuşi să achite clauza de reziliere şi să îl lase până la finalul sezonului la FCSB. 30.000 de euro este salariul lunar al lui Coman la FCSB.

Este cam cel mai bun din campionat. Are impresar, dar nu prea ne-am înţeles cu băiatul. Este un italian (n.r. Federico Pastorello) . Varianta este una bună. O echipă din Bundesliga.

Încă este posibil să se facă. Era o propunere pentru un jucător care pleacă de la Stuttgart în Arabia Saudită pe bani mulţi, iar profilul era exact Coman acolo. Este deschisă portiţa, din punctul meu de vedere.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni Vezi toate știrile
Citește și