Închide meniul

„Pot să confirm oficial!” Neluţu Varga, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Philip Otele şi Cristi Manea

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 februarie 2024, 12:47

Reclamă
„Pot să confirm oficial! Neluţu Varga, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Philip Otele şi Cristi Manea

Neluţu Varga, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Philip Otele şi Cristi Manea

Neluţu Varga, în timpul unui meci disputat de CFR Cluj/ Hepta

Neluţu Varga a făcut un anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Philip Otele şi Cristi Manea. Patronul lui CFR Cluj a dezvăluit ce se întâmplă, după ce a fost asaltat cu oferte pentru golgheterul grupării din Gruia. Adi Mutu are motive de bucurie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finanţatorul CFR-ului anunţă că nu se mai pune problema ca atacantul nigerian să plece în această perioadă de mercato. Autor al 9 goluri stagionale, Otele a fost dorit de Stuttgart, Bordeaux, dar şi de unul dintre granzii Turciei.

Neluţu Varga, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Philip Otele şi Cristi Manea

Chiar dacă l-a adus gratis de la UTA, Varga a cerut 4 milioane de euro pentru a renunţa la cel mai bun marcator al lui CFR Cluj. Turcii nu au fost dispuşi să achite această sumă, iar negocierile au picat definitiv. Mai mult, nu există nicio ofertă de la Galatasaray pentru Cristi Manea.

Telenovela Otele s-a încheiat. Nu am primit suma pe care am dorit-o, 4 milioane de euro, și pot să vă confirm oficial că până în vară Otele nu mai pleacă de la CFR Cluj.

Îi transmit lui Otele să-i stea capul la fotbal, să facă diferența, să aducă plusvaloare, să marcheze goluri și să ne ajute să ne luptăm pentru titlul de campioni ai României.

Reclamă

Deci Otele este subiect închis. Până în vară rămâne la CFR Cluj. Sunt convins că e o veste bună și pentru suporteri și mai ales pentru Adi Mutu. În ceea ce îl privește pe Manea, nu avem nicio ofertă concretă de la Galatasaray.

Doar vorbe, povești, speculații… Nu am primit nimic, nicio sumă, niciun mail măcar de la Galatasaray, că l-ar dori pe Manea, așa că este o pistă falsă. Cu Manea am bătut palma pentru o prelungire de un an și jumătate a contractului, zilele viitoare vom semna și eu cred că Manea ne va ajuta în continuare încă un an și jumătate să ne îndeplinim toate obiectivele.

Este un jucător formidabil, de o mare valoare. CFR Cluj are nevoie de el, dar eu cred că și Manea are nevoie de CFR Cluj. Deci îl veți mai vedea pe Manea încă mult timp de acum încolo la CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Asta, bineînțeles, dacă nu apare vreo ofertă cu totul și cu totul ieșită din comun pentru valoarea acestui jucător cu adevărat formidabil și reprezentativ pentru CFR Cluj, dar și pentru fotbalul românesc”, a spus Neluţu Varga pentru fanatik.ro.

Philip Otele are o cotă de piaţă de 1 milion de euro. Extrema stânga a fost jucător providenţial pentru CFR Cluj în acest sezon. Pe lângă cele 9 goluri marcate, a oferit şi 5 pase decisive.

Pentru CFR Cluj urmează un duel care are ca miză locul secund în Liga 1. Ardelenii primesc vizita Rapidului, echipă cu care este la egalitate de puncte. Derby-ul etapei a 25-a va fi sâmbătă, de la ora 21:15, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Adrian Mutu, anunţ despre Otele şi Manea

Adrian Mutu a vorbit de două posibile plecări importante de la CFR Cluj după victoria in extremis cu Petrolul. „Briliantul” nu a negat că Manea şi Otele ar putea părăsi echipa, dar e convins că va avea înlocuitor pentru fiecare dintre cei doi, în cazul unui transfer.

Nu pot să spun că Manea rămâne. Dacă e o ofertă bună pentru el, pentru Otele, ne vom gândi. Dacă Otele pleacă, eu sunt sigur că vom avea şi un înlocuitor pe măsură.

(n.r: despre Khadouri) Mai are nevoie de timp să îşi intre în ritm. E un jucător de mare talent. Mai are nevoie să acumuleze fizic, pentru că are calităţi tehnice să joace oriunde”, a declarat Adrian Mutu pentru digisport.ro după Petrolul – CFR Cluj 1-2.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și