Închide meniul

OFICIAL | Preferatul lui Dan Şucu a semnat! Anunţul de ultimă oră făcut de Rapid

Bogdan Stănescu Publicat: 3 martie 2024, 11:27

Reclamă
OFICIAL | Preferatul lui Dan Şucu a semnat! Anunţul de ultimă oră făcut de Rapid

Preferatul lui Dan Şucu a semnat! Anunţul de ultimă oră făcut de Rapid

Dan Şucu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Preferatul lui Dan Şucu a semnat prelungirea contractului! Xian Emmers va fi jucătorul Rapidului până în vara lui 2025. Giuleştenii au făcut anunţul oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 24 de ani, belgianul Xian Emmers a reînceput antrenamentele după o pauză lungă. El părea să se fi refăcut în luna ianuarie după o accidentare la piciorul drept, dar a acuzat din nou dureri. Giuleştenii l-au trimis atunci din nou la control.

Preferatul lui Dan Şucu a semnat! Anunţul de ultimă oră făcut de Rapid

Evoluțiile excelente ale belgianului nostru i-au adus acestuia activarea clauzei de prelungire de către club, astfel că îl vom avea alături de noi pe Xian până în vara lui 2025!”, a anunţat Rapid pe contul de Facebook.

Xian Emmers a fost transferat de Rapid în toamna lui 2022, de la echipa olandeză Roda. Giuleştenii au plătit 200.000 de euro în schimbul belgianului.

El a evoluat în 36 de partide pentru Rapid, marcând 4 goluri. În acest sezon, a înscris în meciul Rapid – Farul 3-1.

Reclamă

Xian Emmers, preferatul lui Dan Şucu în Rapid – CFR Cluj 3-1

Dan Şucu declara după meciul Rapid – CFR Cluj 3-1 că preferatul său a fost belgianul Xian Emmers. În meciul respectiv, Albion Rrahmani a înscris două goluri.

Pentru mine, aceasta este tipologia mea, cel mai bun jucător aseară a fost Emmers. Mi-a plăcut foarte mult. Evident, toată echipa a jucat extraordinar, impecabil, nu are rost să mai discutăm de Rrahmani, l-a văzut toată lumea.

Reclamă 4 / 0/3

Petrila la fel. Deși a fost criticat, este un transfer care se dovedește foarte reușit, dar aceștia sunt jucătorii pe care îi văd toți, sunt jucătorii spectaculoși care marchează și sunt văzuți imediat din tribună de toți specialiștii.

De asemenea, Funsho a făcut o partidă extraordinară și de la meci la meci crește tot mai mult. A devenit un jucător foarte periculos pentru porțile adverse.

„Emmers se potrivește filozofiei mele de viață”

Mie, însă, mi-a plăcut foarte mult Emmers, se potrivește filozofiei mele de viață. Este un jucător care muncește enorm, un jucător care ține centrul terenului, un jucător complet care mie mi-a plăcut cel mai mult.

Fără să iau niciun merit de la ceilalți băieți care au fost senzaționali, îi felicit, dar pentru mine personal, ca necunoscător, jucătorul serii a fost Emmers.

Un fotbalist pe care îl apreciez foarte mult și la care apreciez în primul rând umilința, faptul că aleargă peste tot, munca pe care o depune. Se dedică total echipei acolo în teren.

Emmers este un jucător indispensabil echipei în acest moment și mă bucur mult că a început să joace din ce în ce mai bine. Pe mine m-a impresionat cel mai mult”, declara Dan Şucu pentru fanatik.ro după Rapid – CFR Cluj 3-1.

Dan Şucu a încercat să îi dea marea lovitură lui Gigi Becali. Anunţul momentului făcut chiar din vestiarul FCSB-ului: „M-a sunat”

Dan Şucu a încercat să îi dea marea lovitură lui Gigi Becali pe piaţa transferurilor. Anunţul a fost făcut chiar din vestiarul FCSB-ului de Baba Alhassan (24 de ani). Mijlocaşul ghanez a dezvăluit că a fost la un pas să ajungă la Rapid în pauza competiţională.

Reclamă

Într-un interviu făcut pentru jurnaliştii din ţara natală, Baba Alhassan a recunoscut că şefii din Giuleşti au încercat să îl transfere de la Hermannstadt. Dani Coman i-a transmis că este dorit la Rapid, dar la două zile distanţă a venit oferta oficială de la liderul Ligii 1.

Baba Alhassan a recunoscut că l-ar fi tentat un transfer la Rapid, dar s-a răzgândit când a aflat de interesul FCSB-ului. A acceptat propunerea primită de la Gigi Becali. Oferta a fost şi pe placul şefilor de la Hermannstadt, care au primit 600.000 de euro.

Am fost dorit și de Rapid. Mi-au spus că mă vor. Steaua (n.r. FCSB) și-a manifestat interesul doar după ce a apărut cel al Rapidului, care luptă și ea pentru titlu. Președintele (n.r. clubului Hermannstadt, Dani Coman) m-a sunat: ‘Baba, te vrea Rapid!’.

I-am spus că îmi doresc cu adevărat să merg la Rapid pentru că e o echipă cu mulți suporteri și ar fi fost o onoare să joc acolo. Două zile mai târziu, președintele m-a sunat din nou și mi-a spus: «Steaua (n.r. FCSB) te vrea!». Știam că Steaua (n.r. FCSB) este un club mare și m-am gândit din nou”, a declarat Baba Alhassan pentru Sienu TV.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 16:30 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și