Închide meniul

Presa din Africa de Sud anunţă o „răsturnare de situaţie” la FCSB, după ce Siyanbonga Ngezana a fost titularizat

Viviana Moraru Publicat: 12 septembrie 2023, 18:49

Reclamă
Presa din Africa de Sud anunţă o „răsturnare de situaţie la FCSB, după ce Siyanbonga Ngezana a fost titularizat

Presa din Africa de Sud anunţă o "răsturnare de situaţie" la FCSB, după ce Siyanbonga Ngezana a fost titularizat

Siyanbonga Ngezana, în timpul unui antrenament/ Profimedia

Presa din Africa de Sud anunţă o „răsturnare de situaţie” la FCSB, după ce Siyanbonga Ngezana a fost titularizat la echipă. Sud-africanii au aflat de declaraţiile lui Gigi Becali, şi au declarat că fundaşul central este mai bun decât Vlad Chiricheş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Siyanbonga Ngezana a profitat de accidentarea lui Vlad Chiricheş, şi a fost titular în FCSB – Universitatea Craiova 3-0. Fundaşul sud-african a avut o evoluţie bună, şi a fost lăudat de Gigi Becali.

Presa din Africa de Sud anunţă o „răsturnare de situaţie” la FCSB, după ce Siyanbonga Ngezana a fost titularizat

Gigi Becali a declarat că Siyanbonga Ngezana va rămâne titular la FCSB, alături de Joyskim Dawa, în centrul apărării, chiar şi atunci când Vlad Chiricheş se va recupera. Patronul de la FCSB a avut doar cuvinte de laudă la adresa sud-africanului, după prestaţia din derby-ul cu Universitatea Craiova.

„Cu siguranţă vor rămâne Ngezana – Dawa, cuplu de fundaşi centrali. Chiar dacă îşi revine Chiricheş. Ngezana are o iuţeală care îmi place foarte mult. E incredibil. Va fi din ce în ce mai bun. Nu l-a lăsat să respire pe Andrei Ivan. Am înţeles că va lipsi o lună şi jumătate (n.r. – Chiricheș). Ce să mai facem? Asta este”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Sud-africanii au aflat de aceste declaraţii ale lui Gigi Becali, şi au anunţat faptul că la FCSB s-a produs o „răsturnare de situaţie”, după ce Ngezana a prins primul 11. Presa din Africa de Sud notează faptul că latifudniarul din Pipera şi-a schimbat complet părerea despre stopper-ul african, în urma prestaţiei solide a acestuia din ultimul meci.

Reclamă

„Răsturnare de situație în privința fostului star de la Kaizer Chiefs, Ngezana. Într-o răsturnare de situație neașteptată, patronul FCSB, Gigi Becali, și-a schimbat complet părerea despre Ngezana.

Fostul fundaș al lui Kaizer Chiefs și-a făcut debutul la FCSB și a jucat 90 de minute în meciul cu CS Universitatea Craiova, ajutându-și echipa să nu primească gol, după ce a avut de așteptat mai bine de două luni pentru a-și face debutul. Acum, Gigi Becali spune că Ngezana e mai bun decât Vlad Chiricheș, căpitanul naționalei României!”, au notat sud-africanii de la thesouthafrican.com.

Siyanbonga Ngezana a debutat la FCSB în duelul cu UTA, pierdut de roş-albaştrii cu scorul de 1-2. Ulterior, africanul a fost titularizat în derby-ul cu Universitatea Craiova, câştigat de trupa lui Gigi Becali cu scorul categoric de 3-0.

Reclamă 4 / 0/3

Siyabonga Ngezana, reacţie după FCSB – Universitatea Craiova 3-0

Siyabonga Ngezana a avut o primă reacţie după FCSB – Universitatea Craiova 3-0. Fundaşul sud-african a jucat primul meci ca titular la echipa lui Elias Charalambous.

Ngezana a spus că nu a fost uşor să stea pe bancă şi le-a mulţumit celor din club că l-au ajutat să se adapteze cât mai repede.

„Sunt fericit că echipa nu a primit gol. Nu este uşor să schimbi ţara, aveam nevoie de timp să ma adaptez. Nu a fost uşor pentru mine să stau pe bancă, dar am crezut să vine şi oportunitatea mea. Sper ca azi am făcut un meci bun. Nu este uşor pentru mine. E un vis pentru mine că pot să joc un Europa. M-am simţit bine, e o motivaţie să joci cu stadionul plin. Pentru jucători este frumos să vedem stadioanele pline„, a spus Ngezana la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și