Închide meniul

Siyabonga Ngezana, reacţie după FCSB – Universitatea Craiova 3-0: „Nu a fost uşor să stau pe bancă!” Ce a spus Compagno

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 septembrie 2023, 0:23

Reclamă
Siyabonga Ngezana, reacţie după FCSB – Universitatea Craiova 3-0: „Nu a fost uşor să stau pe bancă! Ce a spus Compagno

Gigi Becali are mare încredere în Siyabonga Ngezana

Siyabonga Ngezana, în FCSB - PAOK / Captură Antena Sport

Siyabonga Ngezana a avut o primă reacţie după FCSB – Universitatea Craiova 3-0. Fundaşul sud-african a jucat primul meci ca titular la echipa lui Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ngezana a spus că nu a fost uşor să stea pe bancă şi le-a mulţumit celor din club că l-au ajutat să se adapteze cât mai repede.

Siyabonga Ngezana, reacţie după FCSB – Universitatea Craiova 3-0

„Sunt fericit că echipa nu a primit gol. Nu este uşor să schimbi ţara, aveam nevoie de timp să ma adaptez. Nu a fost uşor pentru mine să stau pe bancă, dar am crezut să vine şi oportunitatea mea. Sper ca azi am făcut un meci bun. Nu este uşor pentru mine. E un vis pentru mine că pot să joc un Europa. M-am simţit bine, e o motivaţie să joci cu stadionul plin. Pentru jucători este frumos să vedem stadioanele pline„, a spus Ngezana la digisport.ro.

La rândul său, Andrea Compagno a fost extrem de fericit după victoria din derby şi a spus că nu este dezamăgit că nu a reuşit să marcheze.

„E mereu frumos aici, e ceva special faţă de Arena Naţională. A fost important să ne revenim după meciul de la Arad. Important pentru noi e să rămânen pe primul loc. Staff-ul e foarte bun, suporterii cei mai buni, mergem înainte. Mă gândesc la meciuri, să îmi fac treaba. Muncesc pentru echipă„,a spus şi Andrea Compagno.

Reclamă

Gazdele au început tare meciul din Ghencea şi Compagno a trimis în bara transversală în minutul 3. FCSB a deschis scorul în minutul 13, prin Darius Olaru, care a trimis la colţul scurt din pasa lui Octavian Popescu. Compagno a mai pus odată în pericol poarta oaspeţilor, în minutul 19, dar Lucian Popescu a reţinut. După numai două minute Radunovic a primit o pasă de la Alexandru Băluţă şi a majorat diferenţa la 2-0. Bucureştenii au intrat însă la cabine cuun avantaj de trei goluri, Darius Olaru reuşind dubla cu un şut din careu.

În repriza secundă gazdele au mai avut ocazii, cea mai mare în minutul 90+4 – când Compagno a trimis pe lângă poartă, dar nu au mai forţat, iar craiovenii nu au reuşit să pună în pericol poarta lui Târnovanu. S-a încheiat 3-0 pentru FCSB, care, cu 18 puncte, revine în fruntea clasamentului Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și