Închide meniul

Presa din Africa de Sud, impresionată de Siyabonga Ngezana, după Sepsi – FCSB: „A revenit triumfător”

Alex Masgras Publicat: 25 septembrie 2023, 17:08

Reclamă
Presa din Africa de Sud, impresionată de Siyabonga Ngezana, după Sepsi – FCSB: „A revenit triumfător

Sud-africanii sunt la picioarele lui Ngezana după derby-ul cu Universitatea Craiova. Jurnaliştii din Africa de Sud l-au ridicat în slăvi pe fundaşul de la FCSB

Siyabonga Ngezana, în tricoul lui FCSB

Presa din Africa de Sud, impresionată de Siyabonga Ngezana, după Sepsi – FCSB. Fundaşul sud-african de 25 de ani a revenit în echipa de start a roş-albaştrilor în meciul de la Sf. Gheorghe, câştigat de FCSB cu 5-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Integralist în victoria de duminică seară, Ngezana ratase restanţa de la mijlocul săptămânii, de pe terenul lui Hermannstadt, încheiat la egalitate, scor 2-2. Atunci, Ngezana a rămas pe banca de rezerve.

Presa din Africa de Sud, impresionată de Siyabonga Ngezana, după Sepsi – FCSB

Prestaţia lui Siyabonga Ngezana a fost urmărită şi în Africa de Sud, acolo unde jurnaliştii au fost impresionaţi de jocul fundaşului de 25 de ani de la FCSB.

Jurnaliştii sud-africani au analizat jocul lui Ngezana şi au ajuns la concluzia că acesta este unul dintre stâlpii apărării echipei lui Elias Charalambous:

„Într-o întâlnire palpitantă din Superliga României, Siyabonga Ngezana a revenit triumfător în formația de start a FCSB-ului și a contribuit semnificativ la victoria răsunătoare cu 5-2 contra lui Sepsi OSK.

Reclamă

Această victorie nu numai că a evidențiat priceperea lui Ngezana în apărare, dar a și consolidat poziția FCSB-ului în fruntea clasamentului, creând un avantaj de şase puncte în faţa celor de la CFR Cluj, având şi două meciuri în plus disputate.

Ngezana, care ratase în mod surprinzător meciul anterior împotriva lui Hermannstadt, a fost din nou în lumina reflectoarelor, după ce și-a reluat rolul în 11-le de start al FCSB-ului.

Fostul fotbalist de la Kaizer Chiefs, care a câștigat recent premiul de „Omul meciului” pentru performanța sa excepțională din meciul cu Farul, și-a demonstrat forma bună și a oferit o bază solidă în apărare pentru giganții români”, au scris cei de la thecoverup.co.za.

Reclamă 4 / 0/3

Darius Olaru, euforic după golul magistral marcat în Sepsi – FCSB 2-5

Darius Olaru a declarat că cei de la Sepsi au abordat partida cu mai multă linişte, după ce au avut mai multe zile la dispoziţie pentru a pregăti meciul. Căpitanul roş-albaştrilor a declarat că FCSB a fost însă mult mai montată, după egalul de la Sibiu.

De asemenea, Olaru a mai dezvăluit şi ce i-a transmis Florinel Coman, după ce i-a pasat la golul de 3-1, din meciul cu Sepsi.

„O poartidă dificilă, ştiam că aşa va fi, mereu am avut meciuri grele aici. Ne bucurăm pentru victorie, după un semi-eşec la Sibiu.

Mă bucur că mi-a ieşit din nou, cu piciorul stâng. Am primit o pasă bună de la Ovidiu Popescu, nu am avut cea mai bună preluare. Mă bucur că-mi iese şi că-mi ajut echipa.

Ştiam că venim după un meci în care am depus mult efort, am jucat în zece. Ei au fost mai proaspeţi, dar şi mai relaxaţi. Dar noi am fost mai bine montaţi.

(N.r. Ce ţi-a cântat Florinel Coman, după golul marcat) Era cântecul pe care îl cânta galeria în acel moment. Ne simţit foarte bine împreună, mă bucur că i-am dat pasă de gol şi că a marcat. Ca de obicei, suporterii vin mereu lângă noi, îi simţim aproape, sperăm să le facem pe plac”, a declarat Darius Olaru, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și