Închide meniul

Presa din Kosovo a reacţionat, după anunţul făcut de Gigi Becali: „Se pregăteşte să întărească echipa”

Alex Masgras Publicat: 14 decembrie 2023, 19:46

Reclamă
Presa din Kosovo a reacţionat, după anunţul făcut de Gigi Becali: „Se pregăteşte să întărească echipa

Presa din Kosovo a reacţionat, după anunţul făcut de Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Presa din Kosovo a reacţionat, după anunţul făcut de Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB a spus în direct că îl vrea pe Ermal Krasniqi, atacantul celor de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După transferurile lui Baba Alhassan de la FC Hermannstadt şi Luis Phelipe de la Poli Iaşi, patronul roş-albaştrilor îl vrea şi pe atacantul formaţiei din Gruia.

Presa din Kosovo a reacţionat, după anunţul făcut de Gigi Becali

Pentru a fi convins că sezonul acesta nu va mai rata titlul, Becali aduce întăriri în această iarnă. Subiectul a fost preluat şi de presa din Kosovo, care a scris despre interesul celor de la FCSB pentru atacantul kosovar.

„Ermal Krasniqi este așteptat să plece de la CFR Cluj în iarnă pentru a semna cu rivala FCSB. Patronul Gigi Becali se pregătește să întărească echipa în perioada de iarnă și a recunoscut deschis că îi place de starul kosovar.

Interesul a fost arătat și de Mihai Stoica, oficialul FCSB-ului, care a spus că îi place foarte mult de Krasniqi, în ciuda faptului că nu mai este titular la Cluj”, au scris cei de la nacionale.com.

Reclamă

Gigi Becali, ofertă în direct pentru vedeta de la CFR Cluj

Deşi nu a fost titular, Ermal Krasniqi l-a impresionat pe Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a transmis clar că l-ar vrea pe kosovar la FCSB, şi a dezvăluit şi ce sumă e gata să scotă din buzunar pentru a obţine semnătura acestuia.

„CFR e echipă puternică. Îmi place ăla, care de ce mi-era mie frică. Ăla din stânga ăla cu viteză. A intrat (n.r- 29 de minute), dar nu a jucat în viteza lui.

Dacă mă pui să aleg un jucător de la CFR Cluj, îl aleg pe el. E cel mai bun. Dacă nu-l vrea și nu joacă, să mi-l dea mie. Îi dau 300.000 de euro, cât a dat pe el. Dacă a dat”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Răspunsul lui Neluţu Varga a venit imediat după declaraţiile lui Gigi Becali. Patronul celor de la CFR Cluj a declarat că aşteaptă o ofertă concretă pe numele lui Ermal Krasniqi din partea celor de la FCSB. Acesta l-a avertizat pe Gigi Becali însă, mărturisind că un jucător precum mijlocaşul kosovar costă mult.

„Spune-i domnului Becali să facă oferta. Dar atât îi spun. Fotbaliștii buni costă. Discutăm. Să-mi facă o ofertă”, a transmis Neluţu Varga, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Ermal Krasniqi a fost transferat de CFR Cluj în iarna anului trecut de la Ballkani, în schimbul sumei de 200.000 de euro. Acesta a devenit rapid unul dintre cei mai buni jucători din lotul clujenilor, în acest sezon bifând 15 meciuri.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și