Închide meniul

Presa din Polonia, anunţ despre situaţia lui Deian Sorescu! Ce se va întâmpla la finalul sezonului cu jucătorul împrumutat de FCSB

Viviana Moraru Publicat: 17 aprilie 2023, 12:55

Reclamă
Presa din Polonia, anunţ despre situaţia lui Deian Sorescu! Ce se va întâmpla la finalul sezonului cu jucătorul împrumutat de FCSB

Presa din Polonia, anunţ despre situaţia lui Deian Sorescu

Deian Sorescu, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Presa din Polonia a făcut un anunţ cu privire la situaţia lui Deian Sorescu. Jurnaliştii susţin că internaţionalul român de 25 de ani nu va reveni la Rakow, însă nu se ştie nici dacă Gigi Becali îl va cumpăra definitiv. Sorescu este împrumutat până în vară de FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu a fost titular de bază la FCSB, de la transferul său, din iarnă. Acesta a marcat şi un gol, în victoria roş-albaştrilor cu FC Argeş, din sezonul regular.

Presa din Polonia, anunţ despre situaţia lui Deian Sorescu

Jurnaliştii din Polonia au tratat subiectul legat de împrumutul lui Deian Sorescu la FCSB. Aceştia susţin că internaţionalul român nu va reveni la Rakow, indiferent dacă va fi sau nu cumpărat definitiv de Gigi Becali.

De asemenea, jurnaliştii mai notează faptul că motivul pentru care Deian Sorescu nu va reveni la Rakow este reprezentat de faptul că acesta nu s-a acomodat la echipa din prima ligă din Polonia.

„Situația mijlocașului român pare a fi cea mai simplă. El nu va rămâne la Rakow, este aproape sigur. El nu s-a simțit bine la Rakow și a plecat din dorința sa la FCSB”, notează cei de la igol.pl.

Reclamă

Pentru a-l transfera definitiv pe Deian Sorescu, Gigi Becali trebuie să plătească în schimbul său suma de 850.000 de euro, la finalul sezonului. Până acum, patronul de la FCSB nu şi-a exprimat dorinţa ca internaţionalul român să rămână la echipa sa.

În iarnă, Gigi Becali le-a plătit celor de la Rakow suma de 80.000 de euro în schimbul împrumutului lui Deian Sorescu.

La FCSB, Deian Sorescu a devenit imediat titular indiscutabil. Acesta a bifat 12 partide, în care a reuşit să marcheze un gol.

Reclamă 4 / 0/3

Deian Sorescu, criticat de Florin Prunea, după CFR – FCSB 1-1

Deian Sorescu a fost criticat de Florin Prunea, după prestația din CFR – FCSB 1-1. Fostul internațional nu e convins că Gigi Becali va plăti clauza de cumpărare a jucătorului împrumutat de la Rakow, până la finalul sezonului.

”Mie mi s-a părut Sorescu depășit la partida asta cu CFR, cred că a făcut unul dintre cele mai slabe jocuri ale lui. Rămân la părerea că totuși nu este de fundaș dreapta. Rămân la părerea că totuși, din punctul meu de vedere, Vali Crețu este un fundaș dreapta mai bun decât Sorescu.

Dar i-au înnebunit de cap pe băieții ăștia. Dacă nu i-au schimbat… Dacă tot nu îl vrei pe Crețu și îl înmormântezi după fiecare meci, dă-i drumul să plece și adu un fundaș dreapta de meserie. Și Radunovic mi se pare într-o scădere.

(n.r. despre Sorescu) Nu a fost în joc deloc. Uitați-vă la gol, la Sorescu, în zona lui acolo, nu știa săracul pe unde e, se uita după fundașii centrali, de ce nu vin să-l acopere. Păi dacă îl face varză pe Crețu. Ce faci? Îl înjuri și după aia să… Mai bine, adu-ți un fundaș dreapta, dacă tot vrei să ai un fundaș dreapta de meserie

Culmea, mai e și clauza aia de un milion. Păi cine mai dă pe el un milion dacă el nu dă satisfacție? Tu l-ai adus fundaș dreapta. Nu cred că va da un milion, pe aproape, da. Un milion mi se pare o sumă foarte mare. Dacă se vor pune la masă, la discuții, probabil că se vor înțelege, dar nu cred că se va ajunge în situația asta”, a spus Prunea, citat de prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și