Închide meniul

Presa internaţională a reacţionat, după oferta făcută de Gigi Becali: „O mutare spectaculoasă”

Alex Masgras Publicat: 3 iunie 2024, 9:02

Reclamă
Presa internaţională a reacţionat, după oferta făcută de Gigi Becali: „O mutare spectaculoasă

Presa internaţională a reacţionat, după oferta făcută de Gigi Becali: "O mutare spectaculoasă"

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Presa internaţională a reacţionat, după oferta făcută de Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB a anunţat recent că oferă 200.000 de euro pentru transferul lui William Baeten de la FC U Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Belgianul de 27 de ani a intrat în atenţia patronului de la FCSB, care a discutat deja cu Adrian Mititelu. Cu toate acestea, patronul oltenilor consideră că oferta este prea mică şi cere un milion de euro în schimbul mijlocaşului.

Presa internaţională a reacţionat, după oferta făcută de Gigi Becali: „O mutare spectaculoasă”

Vestea că Gigi Becali vrea să îl transfere pe William Baeten a ajuns şi în Belgia, acolo unde presa consideră că un eventual transfer al mijlocaşului de 27 de ani ar reprezenta o „mutare spectaculoasă”.

„Campioana României, FCSB – cunoscută înainte ca Steaua București – îl are pe William Baeten, în vârstă de 27 de ani, pe lista de transferuri. Compatriotul nostru a retrogradat în liga secundă românească în acest sezon cu FCU Craiova, dar acum ar putea face o mutare spectaculoasă.

Clubul lui (n.r. FCU Craiova) încă îl deranjează, deocamdată, dar politicianul român și patronul FCSB-ului, George Becali, a depus deja o ofertă oficială pentru Baeten”, au scris cei de la voetbalprimeur.be.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali, ofertă pentru un jucător William Baeten! Răspunsul lui Adrian Mititelu

Gigi Becali a făcut o ofertă pentru un jucător de la FCU Craiova! Patronul FCSB-ului l-a sunat pe Adrian Mititelu. Becali a dezvăluit şi ce răspuns i-a dat Mititelu la oferta primită.

Gigi Becali îl doreşte pe William Baeten. Patronul FCSB-ului a subliniat că discuţia în privinţa lui Juan Bauza este închisă.

„Tată, nu vreau să discutăm prea mult despre jucătorii de la FCU, pentru că voi îl știți pe Adrian Mititelu că se supără și nu vreau să se supere. Nu se mai pune problema să îl vreau pe Bauza, însă îl vreau pe Baeten.

Reclamă

I-am oferit lui Adrian Mititelu 200 de mii de euro pentru transferul lui Baeten, dar el a zis că vrea 1 milion de euro. Nu îi dau suma asta. Dacă vrea 200 de mii de euro, bine, dacă nu, atunci aia este.

Eu înțeleg că a cheltuit și el cu Baeten niște bani pănă acum, dar acum ei au picat în Liga 2, iar eu zic că îi dau o sumă bună pe el”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:51

FotoHoraţiu Moldovan s-a decis şi pleacă după numai 6 luni de la Atletico Madrid! Anunţul momentului făcut în Spania

12:43

Andrea Compagno le-a vorbit celor din San Marino despre Gigi Becali: „Patronul a spus asta!”

12:10

FotoUnde a ajuns să joace Adrian Petre! Fostul atacant de la FCSB a debutat la noua echipă, după ce Mircea Rednic a renunţat la el

11:56

Emma Răducanu, reacţie după decizia prin care şi-a pus toată Anglia în cap: „Ştiu că am fost criticată! Nu aş fi decis altfel”

11:17

Răzvan Lucescu, uluit după ce a văzut cea mai controversată fază de la EURO 2024: „Defavorizată de arbitru!”

11:13

Deniz Giafer a plecat de la Dinamo şi a semnat cu FC Bihor. Anunţul făcut de orădeni

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 4 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 5 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României 6 FotoAtleta ucraineană Yaroslava Mahuchikh a doborât un record mondial vechi de 37 de ani!
Citește și