Închide meniul

Preşedinte-surpriză pentru proiectul noului Dinamo, cu Ion Ţiriac şi Cristi Borcea: „Din primul an îl depăşesc pe Gigi Becali”

Publicat: 20 mai 2024, 16:15 / Actualizat: 20 mai 2024, 17:16

Reclamă
Preşedinte-surpriză pentru proiectul noului Dinamo, cu Ion Ţiriac şi Cristi Borcea: „Din primul an îl depăşesc pe Gigi Becali

Preşedinte-surpriză pentru proiectul noului Dinamo, cu Ion Ţiriac şi Cristi Borcea

Ion Ţiriac şi Cristi Borcea / colaj Hepta, AntenaSport

Propunere de preşedinte-surpriză pentru proiectul noului Dinamo, care i-ar avea investitori pe Ion Ţiriac şi Cristi Borcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir a fost propus în această funcţie chiar de către Cristi Borcea. Din super-proiect ar mai face parte Nicolae Badea, Nicolae Dumitru, zis „Niro”, dar şi alţi oameni de afaceri cu multă putere financiară din România.

Preşedinte-surpriză pentru proiectul noului Dinamo, cu Ion Ţiriac şi Cristi Borcea: „Din primul an îl depăşesc pe Gigi Becali”

„Dacă îi am în spate și 10 ani la rând nu iau campionatul la cel puțin 10 puncte față locul doi și nu fac echipă de Champions League să fiu răstignit pe Arcul de Triumf. Este greu să se înțeleagă, între ei îl au pe Țiriac.

Cam toată lumea trebuie să facă ce spune Țiriac. Cu ăștia m-aș duce, din primul an îl depășesc pe Gigi! Din primul an, dacă nu pun toți banii înapoi. Să am două luni să plec cu Giovanni în America de Sud, l-aș lua și pe Manea cu mine”, a spus Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare

Dinamo – Csikszereda va fi LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare, după ce au prin în mod miraculos un loc la baraj.

Reclamă
Reclamă 4

Va fi nebunie totală pe Arena Naţională la Dinamo – Csikszereda. Zeci de mii de fani vor veni pentru a susţine echipa lui Kopic în încercarea de a evita retrogradarea. Dinamo – Csikszereda, prima manşă a barajului de promovare / menţinere în Liga 1 va fi live text pe AS.ro.

Zeljko Kopic, antrenorul celor de la Dinamo, a avertizat că meciul nu este câştigat înainte, chiar dacă Csikszereda este o echipă de Liga 2.

Suntem favoriți, dar totul se decide pe teren. Am văzut câteva meciuri din Liga 2, Csikszereda e o echipă serioasă. Trebuie să dăm maxim în ambele manșe. Am auzit că s-au dat peste 20.000 de bilete, știu că vom avea mulți fani. E important că vom fi împreună la meci.

Reclamă

În alte campionate nu am mai avut baraje, e prima dată când joc la baraj. Nu îmi place să arăt că am emoții. E presiune din primul moment în care am venit. Fiecare meci a fost important, mai ales ultimele. Următoarele două vor fi cu presiune, dar trebuie să știm să ne stăpânim pentru a juca bine. Încerc să dau totul și în aceste două meciuri.

Nu știu nimic despre viitor, nu vreau să vorbesc, vom vorbi la finalul sezonului, acum mă concentrez pe aceste două meciuri.

Nu pot să spun dacă avem prime, trebuie să vorbiți cu conducătorii. Totul ține de ei. Avem bonusuri, dar nu vreau să intru în detalii.

Situația cu Edgar Ie a fost incredibilă, aveți controale ale pașaportului în București. Eu nu am vrut să vorbesc, Edgar Ie e aici, cu noi. Nu cred că e bine pentru imaginea lui Dinamo. Când zici ceva mai târziu, nu mai contează, primul articol e important și rămâne”, a spus Zeljko Kopic, la conferința de presă.

Prime uriașe pentru jucătorii lui Csikszereda la barajul cu Dinamo

Jucătorii lui Csikszereda pot primi prime uriașe la barajul cu Dinamo! Conducerea echipei din Miercurea Ciuc i-a motivat pe jucători, înaintea dublei manșe cu echipa lui Zeljko Kopic.

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, jucătorii de la Csikszereda vor încasa suma de 15.000 de euro, fiecare, în cazul în care îi vor trimite pe „câinii” lui Zeljko Kopic în Liga a 2-a!

Primele jucătorilor au fost suplimentate cu 50%, la doar o lună după ce salariile acestora au fost tăiate cu 25%, ca urmare a unei înfrângeri cu Unirea Slobozia, echipă care a promovat direct în Liga 1.

Chiar dacă a avut un parcurs dificil în Liga a 2-a, Csikszereda nu are probleme financiare și are un buget fabulos pentru o echipă de eșalon secund. Conducerea a alocat suma de 7 milioane de euro, pentru fiecare sezon, pentru formația care a încheiat play-off-ul Ligii secunde pe locul al 6-lea.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

10:53

Scena supremă a Formulei 1, descrisă de Adrian Georgescu

10:45

Cornel Dinu ştie ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB: „Are nevoie de el”

10:20

Tot ce trebuie să ştii despre Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Începe show-ul la Paris

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și