Închide meniul

Preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, reacție fermă după ce Sepsi – FC U Craiova a fost oprit: „S-a aplicat regulamentul într-un final!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 30 ianuarie 2023, 11:34

Preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, reacție fermă după ce Sepsi – FC U Craiova a fost oprit: S-a aplicat regulamentul într-un final!”

Preşedintele Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, reacție fermă după ce Sepsi - FC U Craiova a fost oprit

Csaba Asztalos / hepta

Csaba Asztalos, preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, a avut o reacție fermă după ce Sepsi – FC U Craiova a fost oprit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duminică, meciul Sepsi – FC U Craiova a fost oprit de „centralul” Andrei Chivulete, în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni.

Preşedintele Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, reacție fermă după ce Sepsi – FC U Craiova a fost oprit

Csaba Asztalos salută decizia lui Chivulete de a opri partida de la Sfântu Gheorghe și consideră că suporterii, care au avut scandări xenofobe, ar trebui sancționați.

„S-a aplicat regulamentul într-un final, până la capăt! Fenomenul sportiv, fie că vorbim de stadion, de sală polivalentă, nu poate duce la un limbaj indecent, mai ales că noi participăm la evenimente cu familia, nu cred că aşa trebuie să ne creştem copiii şi nu cred că ne fac cinste astfel de comportamente.

Salut aplicarea acestei decizii şi consider că la orice eveniment spotiv, dacă se depăşeşte limita de respect reciproc, se impune a se aplica astfel de sancţiuni. Cred că efortul celor care organizează aceste competiţii trebuie să se îndrepte către individualizarea, fiecare persoană să fie sancţionată în astfel de cazuri”, a declarat Csaba Asztalos, pentru primasport.ro.

Reclamă

O decizie în privința meciului de la Sfântu Gheorghe va fi luată de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal. Însă, cel mai probabil, Sepsi va câștiga, la „masa verde”, cele trei puncte puse în joc.

Gică Popescu, categoric după ce Sepsi – FC U Craiova a fost oprit din cauza scandărilor xenofobe

Deși este de acord cu oprirea meciului de la Sfântu Gheorhge, Gică Popescu atrage atenția la faptul că scandările xenofobe trebuie să înceteze, pentru a nu avea și alte partide cu deznodământul celei de duminică.

„Doar am văzut la televizor că s-a oprit. Nu știu ce s-a scandat. Probabil arbitrul și observatorul au respectat regulamentul.

Reclamă 4 / 0/3

Nu, nu e bine… e bine că s-a întrerupt, nu e bine că se ajunge la un astfel de moment. Nu face cinste fotbalului românesc! Sper să fie o întâmplare singulară, să nu mai avem parte de așa ceva. Vrem ca meciurile să se decidă pe teren, în urma evoluțiilor echipelor”, a declarat Gică Popescu, la finalul partidei FCSB – Farul 2-3.

O decizie în privința meciului de la Sfântu Gheorghe va fi luată de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal. Însă, cel mai probabil, Sepsi va câștiga, la „masa verde”, cele trei puncte puse în joc.

Recomandări
  • Preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, reacție fermă după ce Sepsi – FC U Craiova a fost oprit

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și