Închide meniul

Președintele CS Rapid, reacție despre „camera secretă” de la stadionul din Giulești: „Nu e făcută peste noapte!”. Pe cine dă vina

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 martie 2024, 8:28

Președintele CS Rapid, reacție despre „camera secretă de la stadionul din Giulești: „Nu e făcută peste noapte!. Pe cine dă vina

Președintele CS Rapid, reacție despre "camera secretă" de la stadionul din Giulești

Bogdan Vasiliu şi Dan Şucu / Hepta

Președintele CS Rapid a avut prima reacție despre „camera secretă” de la stadionul din Giulești. Bogdan Vasiliu a ţinut să anunţe că Jandarmeria ştia despre existenţa ei şi că era controlată periodic. Acesta exclude din start orice vină a oficialilor de la Clubul Sportiv şi „mută” toate problemele la echipa de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma controalelor efectuate la stadionul din Giuleşti, s-a descoperit o „cameră secretă”, în care se depozitau materiale pirotehnice. Oamenii legii au confiscat de acolo numeroase materiale, în ziua în care Daniel Niculae a fost dus la audieri, într-un dosar de materiale pirotehnice, dar şi de încălcare a regimului armelor şi muniţiilor.

Președintele CS Rapid, reacție despre „camera secretă” de la stadionul din Giulești

Dintre cei 17 suspecţi „săltaţi de mascaţi” şi duşi la audieri, Daniel Niculae este singurul care a rămas să fie cercetat în libertate.

Nu există nicio cameră secretă. Este din construcția stadionului. Îmi pare rău că dezmint această informație. Este o cameră controlată periodic de jandarmerie, are legătură cu instalațiile sanitare.

Acea cameră nu e făcută peste noapte e din construcția stadionului. Acum dacă au fost folosite …. (n.r. pentru ca suporterii să depoziteze materiale pirotehnice).

Reclamă

Înainte meciului sunt controale, sunt controale pirotehnice. Noi nu avem de-a face cu meciurile de fotbal, noi predăm stadionul. Dovadă că am aflat din presă ce s-a întâmplat dimineața.

Paza e asigurată în continuare de noi, abia în ziua meciului intră paza de la fotbal. De atâția ani se întâmplă lucrul acesta, pentru mine e o surpriză totală cum bagă materialele pirotehnice în stadion”, a declarat Bogdan Vasiliu pentru prosport.ro.

Dan Şucu, mesaj tranşant în scandalul de la Rapid: „Noi suntem chiriaşi!”

Dan Şucu a transmis un mesaj tranşant, după ce s-a descoperit o cameră secretă la stadionul din Giuleşti. Acţionarul majoritar de la Rapid a declarat că nu ştia de existenţa acestei încăperi, mărturisind că stadionul aparţine clubului sportiv.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Şucu a declarat că nu poate fi responsabil de ceea ce se întâmplă pe stadionul din Giuleşti, deoarece arena aparţine echipei sale doar în ziua în care trupa lui Cristiano Bergodi dispută un meci acolo. De asemenea, acţionarul giuleştenilor a transmis că echipa sa plăteşte chirie pentru a evolua pe arena de sub Grant.

Suntem chiriaşi aici, preluăm spaţiul cu 24 de ore înainte de meci. Noi păzim stadionul pe perioada meciului. Nu avem niciun fel de cunoaştere despre ce se întâmplă pe perioada în care noi nu suntem aici.

Nici n-am aflat despre ce e vorba. N-am nici cea mai mică idee despre ce e vorba. Acest stadion aparţine clubului sportiv Rapid. Trebuie să vorbiţi cu proprietarul stadionului în ceea ce priveşte firma de pază. Firma noastră de pază nu are legătură cu asta. Noi aducem firma de pază în urma discuţiilor pe care le avem cu jandarmeria, avem între 250 şi 300 de oameni. Nicio firmă de pază nu garantează că nu va exista vreun nedumerit care să arunce cu vreo făclie pe teren. Dacă aş găsi una care mi-ar garanta asta, m-ar salva de la anumite cheltuieli.

Nu păzim stadionul acesta, o zi la două săptămâni ne aparţine, în ziua aia luăm toate lucrurile în primire”, a declarat Dan Şucu, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin Vezi toate știrile
Citește și