Închide meniul

Preţ uriaş pentru un bilet la FCSB – CFR Cluj în ziua derby-ului! Cât te costă dacă vrei să intri la meci

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 6 august 2023, 9:28

Preţ uriaş pentru un bilet la FCSB – CFR Cluj în ziua derby-ului! Cât te costă dacă vrei să intri la meci

Preţ uriaş pentru un bilet la FCSB - CFR Cluj în ziua derby-ului!

Duel între David Miculescu şi Mario Camora, în timpul unui meci FCSB - CFR Cluj / Profimedia Images

Preţ uriaş pentru un bilet la FCSB – CFR Cluj în ziua derby-ului. Roş-albaştrii au anunţat că s-au vândut peste 27.000 de bilete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ar mai fi doar 3.000 de bilete la derby, pe lângă cele puse în vânzare pe piaţa neagră.

Preţ uriaş pentru un bilet la FCSB – CFR Cluj în ziua derby-ului!

Potrivit fanatik.ro, un bilet la tribuna întâi se vinde cu 200 de lei pe piaţa neagră, dublu faţă de cât costă la casele de bilete.

Totodată, un bilet la VIP, care era 200 de lei, a ajuns să se vândă cu 350 de lei pe piaţa neagră.

Au ajuns să se vândă bilete pe internet şi la Peluza Nord, acolo unde va sta galeria FCSB. Acesta costa 30 de lei şi a ajuns să se vândă cu 70 de lei!

Reclamă

Mihai Stoica, semnal de alarmă pentru ultraşii lui CSA Steaua. Ce se pregăteşte la FCSB – CFR Cluj, în Ghencea: „Risc colosal!”

Mihai Stoica a tras un semnal de alarmă pentru ultraşii lui CSA Steaua, înainte de derby-ul FCSB – CFR Cluj, din Ghencea. Duelul din etapa a 4-a a Ligii 1 va fi în această seară, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Oficialul vicecampioanei României se teme că ar putea avea loc incidente la revenirea FCSB-ului în Ghencea, după 8 ani de aşteptare. Echipa lui Gigi Becali a primit acceptul de a juca pe stadionul de 100 de milioane de euro, iar fanii s-au îngrămădit să îşi cumpere bilete.

MM anunţă că se va înregistra un record pe audienţă pe Stadionul Steaua. Peste 25.000 de fani ai liderului din Liga 1 vor fi în tribunele arenei.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să spun doar atât. Sold-out în toate zonele stadionului, mai puţin în peluza opusă peluzei unde vor sta suporterii noştri, unde mai sunt aproape 2.000 de locuri disponibile. (n.r. – undeva la peste 25.000 de spectatori în momentul ăsta?). Mai mult!”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica a ţinut să îi avertizeze pe ultraşii lui CSA Steaua, care au afişat bannere de ameninţare lângă stadionul din Ghencea. MM le-a transmis că autorităţile au pregătit măsuri fără precedent şi că se va încerca preîntâmpinarea oricărui scandal.

„Va fi toleranţă zero”

Ştiţi că unii (n.r. – dinamoviştii) au fost mândri că au dat foc stadionului, sunt chestii pe care nu le înţeleg. Sunt infantilisme astea, îmi încurajez echipa, mă lupt cu galeria adversă prin mesaje, scandări. Nu se poate spectacol pirotehnic acum (n.r. – la FCSB – CFR Cluj, pe Stadionul Steaua) şi toată lumea a înţeles. Dacă cineva are curaj să intre şi să provoace dezordine la meciul ăsta, îşi asumă un risc colosal.

Am văzut nişte fotografii cu câteva bilete cumpărate şi erau compromise, că aveau mesaje scrise pe bilete. Dacă nu sunt folosite, descompletează anumite zone. Asta se poate. Dacă sunt multe, asta e. Există posibilitatea să cumpere bilete şi să intre (n.r. – pe stadion fanii Stelei Bucureşti).

Vreau să se înţeleagă foarte clar. O persoană kamikaze dacă vrea să facă un gest ieşit din comun la meciul ăsta, că pierd ăia meciul 3-0…

Va fi toleranţă zero pentru cei care vor încerca, vor fi măsuri din partea statului român, pentru că expunerea e mare. Suntem o ţară care aparţine UE şi stadionul e al MApN, care face parte din NATO. N-ar trebui să avem emoţii că s-ar putea întâmpla ceva la acest meci”, a mai spus oficialul lui FCSB.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
Vezi toate știrile
Citește și