Închide meniul

Mihai Stoica, semnal de alarmă pentru ultraşii lui CSA Steaua. Ce se pregăteşte la FCSB – CFR Cluj, în Ghencea: „Risc colosal!”

Reclamă

Publicat: 5 august 2023, 23:43

Mihai Stoica, semnal de alarmă pentru ultraşii lui CSA Steaua. Ce se pregăteşte la FCSB – CFR Cluj, în Ghencea: „Risc colosal!

Mihai Stoica, reacţie după scandalul de la Rapid

Mihai Stoica, la finalul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Mihai Stoica a tras un semnal de alarmă pentru ultraşii lui CSA Steaua, înainte de derby-ul FCSB – CFR Cluj, din Ghencea. Duelul din etapa a 4-a a Ligii 1 va fi în această seară, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialul vicecampioanei României se teme că ar putea avea loc incidente la revenirea FCSB-ului în Ghencea, după 8 ani de aşteptare. Echipa lui Gigi Becali a primit acceptul de a juca pe stadionul de 100 de milioane de euro, iar fanii s-au îngrămădit să îşi cumpere bilete.

Mihai Stoica, semnal de alarmă pentru ultraşii lui CSA Steaua. Ce se pregăteşte la FCSB – CFR Cluj

MM anunţă că se va înregistra un record pe audienţă pe Stadionul Steaua. Peste 25.000 de fani ai liderului din Liga 1 vor fi în tribunele arenei.

Vreau să spun doar atât. Sold-out în toate zonele stadionului, mai puţin în peluza opusă peluzei unde vor sta suporterii noştri, unde mai sunt aproape 2.000 de locuri disponibile. (n.r. – undeva la peste 25.000 de spectatori în momentul ăsta?). Mai mult!„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica a ţinut să îi avertizeze pe ultraşii lui CSA Steaua, care au afişat bannere de ameninţare lângă stadionul din Ghencea. MM le-a transmis că autorităţile au pregătit măsuri fără precedent şi că se va încerca preîntâmpinarea oricărui scandal.

Reclamă

Ştiţi că unii (n.r. – dinamoviştii) au fost mândri că au dat foc stadionului, sunt chestii pe care nu le înţeleg. Sunt infantilisme astea, îmi încurajez echipa, mă lupt cu galeria adversă prin mesaje, scandări. Nu se poate spectacol pirotehnic acum (n.r. – la FCSB – CFR Cluj, pe Stadionul Steaua) şi toată lumea a înţeles. Dacă cineva are curaj să intre şi să provoace dezordine la meciul ăsta, îşi asumă un risc colosal.

Am văzut nişte fotografii cu câteva bilete cumpărate şi erau compromise, că aveau mesaje scrise pe bilete. Dacă nu sunt folosite, descompletează anumite zone. Asta se poate. Dacă sunt multe, asta e. Există posibilitatea să cumpere bilete şi să intre (n.r. – pe stadion fanii Stelei Bucureşti).

Vreau să se înţeleagă foarte clar. O persoană kamikaze dacă vrea să facă un gest ieşit din comun la meciul ăsta, că pierd ăia meciul 3-0…

Reclamă 4 / 0/3

Va fi toleranţă zero pentru cei care vor încerca, vor fi măsuri din partea statului român, pentru că expunerea e mare. Suntem o ţară care aparţine UE şi stadionul e al MApN, care face parte din NATO. N-ar trebui să avem emoţii că s-ar putea întâmpla ceva la acest meci„, a mai spus oficialul lui FCSB.

FCSB şi CFR Cluj se vor duela pentru primul loc în Liga 1. Roş-albaştrii sunt singurii care au reuşit să obţină victorii pe linie în primele trei etape. CFR Cluj are 7 puncte înaintea meciului direct. Lovitura de start din derby va fi dată de legenda Stelei, Adrian Ilie.

Jandarmeria a anunțat măsurile luate înainte de derby

Jandarmeria a anunțat ce măsuri s-au pregătit înainte de derby-ul din Ghencea. Reprezentanții forțelor de ordine au anunțat, printr-un comunicat, măsurile pentru organizarea partidei de pe stadionul Ghencea.

Pentru desfășurarea în condiții de ordine și siguranță publică a acestui eveniment sportiv, Jandarmeria Capitalei, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri pentru deplasarea în condiţii de siguranţă a suporterilor la și de la stadion, precum şi pentru asigurarea unui climat de siguranţă la nivelul Capitalei.

Spectatorii vor avea acces în stadion începând cu ora 19:00, doar pe baza biletelor sau invitațiilor puse la dispoziție de organizator, alături de un document de identitate (fizic sau în format electronic), după efectuarea unui control riguros efectuat de către Jandarmerie și societatea specializată de pază.

Pentru acest meci de fotbal, din rațiuni de siguranță, vor fi adoptate măsuri suplimentare de control al autovehiculelor și persoanelor, cu scopul de a preveni introducerea în stadion atât a materialelor pirotehnice, cât și a altor obiecte interzise de cadrul normativ în vigoare”, se arată în comunicatul emis de Jandarmeria Capitalei.

Gheorghe Mustaţă face apel la calm, înainte de FCSB – CFR Cluj, de pe Ghencea

Liderul galeriei FCSB-ului vrea ca partida să fie una fără incidente, şi îi îndeamnă pe fanii din tribuna a doua să nu aducă pe stadion torţe.

Reclamă

Acesta dă asigurări, totodată, că fanii din peluza Sud nu vor provoca incidente. De asemenea, Mustaţă nu vrea ca suporterii roş-albaştrilor să fie catalogaţi drept „huligani”, şi astfel face apel la calm, înaintea derby-ului.

Cred că e cel mai frumos stadion din țară, mai frumos ca Național Arena. Jucăm un meci în Ghencea, ne-am întors acasă. Vreau să fac și un apel la suporteri, să vină la stadion în liniște, să nu le fie frică. Vreau să fac un apel concret, clar, și pentru Peluza Nord și pentru suporterii care vin la tribuna a doua. Toleranță zero la torțe și FP3-uri, bombe.

Peluza Nord nu va folosi torțe, nu va folosi FP3-uri. Noi vrem să arătăm că suntem oameni civilizați, se poate discuta cu noi și se poate discuta orice. Nu să fim catalogați nenorociți, huligani. De asta fac apel la suporteri.

Sunt instituțiile statului care ne supraveghează. Cine vrea să facă ceva este strict problema lui. Eu răspund de ceea ce fac eu. Eu îndrum suporterii către stadion, spun doar atât. Peluza Nord are toleranță zero, fără torțe, absolut nimic.

Nu ne interesează, noi suntem Peluza Nord, noi suntem Steaua, venim acasă, ne încurajăm echipa. Nu vrem să se întâmple absolut nimic. Vrem să arătăm că nu suntem ceea ce cred alții”, a declarat Gheorghe Mustaţă, într-un interviu acordat la arena din Ghencea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și