Închide meniul

Prima lovitură dată de Mihai Rotaru în această iarnă! Ce post cu probleme a acoperit Universitatea Craiova

Alex Masgras Publicat: 27 decembrie 2023, 8:54

Reclamă
Prima lovitură dată de Mihai Rotaru în această iarnă! Ce post cu probleme a acoperit Universitatea Craiova

Prima lovitură dată de Mihai Rotaru în această iarnă

Mihai Rotaru, în timpul unei conferinţe de presă / Captură Antena Sport

Prima lovitură dată de Mihai Rotaru în această iarnă! Echipele din Liga 1 vor avea parte de o perioadă de mercato aglomerată. După Rapid şi FCSB, Universitatea Craiova este cea mai nouă echipă din Liga 1 care a realizat un transfer în această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Mihai Rotaru va rezolva astfel problema fundaşului dreapta. Potrivit fanatik.ro, finlandezul Pyry Soiri a ajuns la Craiova şi urmează să semneze cu Universitatea.

Prima lovitură dată de Mihai Rotaru în această iarnă!

Finlandezul a fost adus la Craiova pentru a rezolva problema fundaşului dreapta. În acest sezon, oltenii i-au folosit pe Ştefan Vlădoiu şi Mihai Căpăţînă pe această poziţie. Dacă Vlădoiu nu a dat randament, Căpăţînă a fost o imporvizaţie, postul său de bază fiind cel de mijlocaş.

În vârstă de 29 de ani, Pyry Soiri va semna cu Universitatea Craiova din postura de jucător liber de contract. Ultima sa echipă a fost HJK Helsinki, formaţie pentru care a marcat trei goluri şi a oferit patru pase de gol în 39 de partide.

Pyry Soiri are 43 de selecţii la echipa naţională a Finlandei pentru care a marcat 7 goluri. Potrivit transfermarkt.com, el este cotat la 400.000 de euro.

Reclamă

Sursa menţionată anterior scrie că finlandezul a ajuns deja la Craiova, acolo unde va efectua vizita medicală, după care va semna cu echipa pregătită de Ivailo Petev.

Jucătorii de la Universitatea Craiova, mesaje superbe de sărbători. Urările fotbaliștilor

În cadrul unui videoclip postat pe rețelele de socializare de cărtre oficialii de la Universitatea Craiova, jucătorii din lotul formației s-au întrecut în mesaje de sărbători. Printre fotbaliștii care au transmis mesaje s-au numărat Andrei Ivan, Nicușor Bancu, dar și alte persoane importante de sub comanda lui Ivaylo Petev.

„Vă salutăm! Cu ocazia sărbătorilor de iarnă vrem să vă urăm un Crăciun fericit alături de cei dragi și un An Nou plin de realizări. Forța Știința”, a spus Nicușor Bancu.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Ivan: „Vă urez tuturor suporterilor un Crăciun fericit și un An Nou cât mai bun”. Acesta a fost urmat de Ștefan Vlădoiu: „Cu ocazia sărbătorilor de iarnă vreau să vă urez un Crăciun fericit și un An Nou plin de realizări”.

De asemenea, și Ante Roguljic le-a vorbit suporterilor: „Salutare suporteri ai Universității Craiova! Vă urez un Crăciun și un An Nou fericit împreună cu familia! Ne vedem în curând”.

Și Vladimir Screciu, care a suferit o accidentare gravă în partida cu UTA Arad, transmis și el un mesaj: „Vă salut dragi olteni. Vă urez sărbători fericite și să ne vedem cu bine în 2024”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și